Bu değersizlik hissi beni kahrediyor 😔

Valla ben ikinci gelinim benden sonra 3erkek evlendi 2kızı istendi. İlk zaöanlar hiç çağrılmadım büyük eltim gider gelir yapardı. Hiç tınlamadım bile bi sıkıntıları çıkarsa da ilgilenmedim sadece düğüne kınaya gittim. Aman neşelerinde yoksam sıkıntılarında da yokum. Görümcelerimin istemesinde çağırdılar sadece yardım ettim ki onlar benim taşınmamda doğumumda yardım etti diye. Aman ya böyle daha güzel kalabalık aileyiz onlarla da dertlenirsem vay halime. Büyük eltimde elini eteğini çekti hiç bi özel günlerinde bulunmuyo hatta gelip gitmiyor artık. Benden sonraki herşeye atlayan gelin şimdi koşup duruyor, sonrada söyleniyor ağlıyor. Ben hala uzaktan izliyorum :)) yani bulaşmayın kafa daha rahat oluyor. Misafir gibi gidin gelin düğünlere falan. İnanın daha kıymetli olursunuz boşverin ne yaparlarsa takmayın.

Kınama misafir gibi geldi tek kayınvalidem. Gelmek istememe sebebide misafir varmış evde
Misafirler düğün için gelmedi sanki.
Düğüne misafir gibi geldi gitti.
2 doğum yaptm birine gelmedi birine yine misafir gibi gelip gitti.
Ben onların dediğini çok takmıyorum zaten. Bana uzak cehenneme direk olsunlar. Ben kızdığım asıl kişi eşim.
Yeni gelinine sırnaşıyor şimdi bende izliycem uzaktan.

Belki çok hepiniz birden gidince yol vs. çok astarlı olacağı düşündüklerinden az kişiyle gidelim demişlerdir. Bilemedim farklı şehir olduğu İçin ben takmazdım

Belki çok hepiniz birden gidince yol vs. çok astarlı olacağı düşündüklerinden az kişiyle gidelim demişlerdir. Bilemedim farklı şehir olduğu İçin ben takmazdım
Asla bunu düşünecek kadar ince biri değildir. Amaç orda konuşulanları duymamam.

Duruşunuz dik olsun, kırıldığınızı dile getirin sadece gerisi eşinizde olur giderse de bundan sonra ona göre davranırsınız. Uzak ve mesafeli olmak inanın daha güzel, yakın zamanda kaynım evlendi başka şehirden aldılar gelini. ne tanışmada ne istemede vardık, eşime kendim söyledim gideceksen sen git ben çoluk çocuk perişan olamam yolda filan diye o da bizi bırakıp gitmek istemedi gitse de giderdi kardeşi sonuçta. Hiçbir şeye karışmadım dahil de olmadım kafam rahat atlattım düğünü onlar sağ ben selamet. Siz de sıkmayın canınızı, kendi hayatınız akışında giden bir düzeniniz var ona odaklanın, yoklarmış gibi devam edin

Söylediklerinize noktasına kadar katılıyorum.
Daha önce de kız istemeye gidildi kaynıma o zaman konusu bile geçmedi.

Bende zaten gitmek istemiyorum farklı şehir hava buz gibi iki çocukla bir sürü masraf değmez onlar için. Benim kızdığım eşim benle giderse huzursuzluk çıkacağını düşünmesi.

Evet zamanındq sorunlar yaşadık ailesi ile hala da bayılıyorum diyemem. Ama bensiz gitmeyi düşünmesi beni üzdü.

Peki üzüleceğiniz bir durum oldu mu?
Size yapılmayıp ona yapılan bişey olabilir,

Sizi baya dış gorüyorlar. Gerci eşimin kardesinin istemesine gitmek istemem sanirim sehir dişına cocuklarla. Hava da siguk. ha soz nisan dugun olur giderim. Esinizi cağirıp sizo cagirmamaları dipedüz ayıp.

Sizi baya dış gorüyorlar. Gerci eşimin kardesinin istemesine gitmek istemem sanirim sehir dişına cocuklarla. Hava da siguk. ha soz nisan dugun olur giderim. Esinizi cağirıp sizo cagirmamaları dipedüz ayıp.
Ay onlar anlamaz ayıptan işlerine geldiği gibi yanii

Son durum güncellemesi;

Geçen hafta Kızın ailesi ile tanışılmış, ayın 24 ünde istemeye gidilecekmiş.

Eşim annesinin sizde gelirseniz güzel olur dediğini söyledi.

Bende cevap olarak; kusura bakmayın ben kukla değilim istediğiniz gibi beni oynayamazsınız daha önce ortalık karıştırırım diye istemiyordunuz şimdi ne oldu karaktermi değiştirdim, istesem şimdi karıştıramaz mıyım dedim.

Sen bilirsin dedi !!!

Kayinvalideniz bir adim atmis boyle cevap vermeseydiniz daha iyi olurdu sanki. Isteme olcakmis daha zaten birsey kacirmamissiniz. Bekleyip bekleyip sadece dugune cagirsalardi hakliydiniz. Biraz abarttiniz galiba olayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…