Bu değersizlik hissi beni kahrediyor 😔

kendiniz yazmışsınız

'' el gibi '' davranın.

kv mi aranacak sadece bayramda veya özel zamanlarda arayın

onlara mı gidilecek hep bir bahaneniz olsun

madem çağırmadılar , gitmeyin.

evinize davet etmeyin

eşiniz çok istiyorsa görüşsün annesiyle ama siz mesafe çizin.

Sonuçta isteme bu sadece nişan düğün gibi organizaysonlara katilirsiniz zaten.Çocuklarla istemeyede gitmeyiverin bu her yere gitmek isteyen gelinleride hiç anlamam

Zaten senede bir kere ya gidiyorum ya gitmiyorum. Baya mesafeli bir ilişkimiz var.
Onlarda gelmezler.
Belli oluyor zaten böyle olduğu. Konunuzu okuyan bu zamana kadar çok iyi bir iletişiminiz varmış da durduk yere eşine söyleme demişler ve kız istemeye sebepsizce sizi çağırmamışlar zannedecek. Şaşıracak can sıkacak ne buldunuz anlamadım gerçekten. Senede bir görüştğünüz insanların size bayıldığını düşünmüyordunuz inşallah

Çocuklarınız küçük mü acaba?genelde kız isteme törenlerinde küçük çocuk olmaz

Sizden bir sey gormemis olsalar bu kadar tepkilerinizden cekinmezlerdi ve herhangi bir olayi size duyurmak istemediklerine gore baskalarina anlattiniz daha onceden diye tahmin ediyorum.

Oyle ya da boyle, sizi yok sayiyorlar. Cozumum yok ne yazik ki

Yavriko bu kadinin sen gibi yurek yedigini hic sanmam yapamaz kocayi eve almama filan

Küçük çocuklarla istemeye gitmek mantıklı değil zaten.
Söyledikleri cümle canınızı sıkmış belli.
Ama hiç takmayarak onları haksız çıkarabilirsiniz bence. Engelleyerek falan anca doğru yapmışız demelerine neden olursunuz.
Düğün zamanı gösterirsiniz el gibi giderek.

Zaten bayramdan bayrama görüşüyorduk.
İlişkimiz baya mesafeli gelmezler bizde bayram da (sıla-i rahim) diye gidiyoruz.

Çocuklarınız küçük mü acaba?genelde kız isteme törenlerinde küçük çocuk olmaz
Biri 10 biri 7 yaşında.
Evet çocuk istenmez haklısınız ama ailesinde doğru düzgün akraba yok. Şimdi eşimde gitmeyecek.
Kaynım anne babası gidecekler istedikleri gibi

Onların numarası bende zaten yok ben kocamı engelledim. Ailesinin haberi olmaz bundan. Gitmeyi düşünmüyorum, ne halleri varsa görsünler.

Onların numarası bende zaten yok ben kocamı engelledim. Ailesinin haberi olmaz bundan. Gitmeyi düşünmüyorum, ne halleri varsa görsünler.
Numarası sizde zaten yok mu hiçbirinin?
Ee beni el olarak gördüler diye niye bozuluyorsunuz o zaman el gibisiniz birbirinize karşı zaten.
Onların numarası derken kayınbiraderinizin isteyeceği kız ve ailesini mi kastettiniz yoksa?

Yok yok doğru anlaşimışsınız eşimin anne baba ve kardeşinin.
Onuda şöyle izah edeyim;
Kayınvalidemin cep telefonu yoktu bir kaç yıl öncesine kadar. Kayınpederimin telefonundan görüşüyorduk. Birgün eşimi arayacağına beni aradı kayınpeder yanlışlıkla sesimi duyunca da bir selam kelam bişey demeden suratıma kapattı.
O gün bende sildim numarasını.

Kimse durduk yere böyle demez muhtemelen olayın öncesi de vardır diye düşünmüştüm. Ki haklıyım yazdığınız yorumlara göre. Şeye de hiç katılmıyorum ben ailesi ile görüşmeyebilirim ileride ama eşim hayatı boyu onların oğlu kardeşi olmaya devam edecek. Vay sen nasıl kardeşinin istemesine gidiyorsun demem. Benle evlendi diye ben ailesi ile anlaşamadım diye nasıl onu ailesinin en özel zamanlarına göndermem? Aşırı saçma. Ki dediğim gibi siz de evlat sahibisiniz yarın evladınızın birinin eşi sizi sevmiyor diye kardeşi ile ailesi bağını koparmasını ister misiniz ? Öyle adamı içeri almam diyen üyeler olmuş. Adam ağaç kovugundan çıkmadı bir ailesi var hatırlatırım.

Nişana davet konusunda birsey diyemem haklısınız ama kavgsnin duyulmamadi kismina gelirsek bende bilinsin istemezdim

Eşinizin ailesine tek başına olmadığını, onun da bir ailesi olduğunu vurgulaması gerekirdi. Ya sizinle ya da hiç demesi gerekirdi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…