Bu delik nedir böğle???

Tarla faresı delıgı canım o bızım tarlamızda cok var o delıklerden. Mahsulunuz falan varsa onu calmıstır yemıstır orda karıncalarda kırıntıları tasıyolardır.

Yok biz çiftçi değiliz,mahsülümüz filan yok. Mahalle biraz şehir dışında kaldığı için,çiftlik gibi burası :) Başkalarının hayvanına,ekinine gelirde,bizim bahçede yuva yapmasın yılan diye korktuk...

hepten saçmalamışsın böcek yada ufak fare deliğidir o o kadarcık delikte yılan olmaz merak etme hem yılanlar ağaç kavuğuna yuva yapıyolar hemde çok çukur ve yuvarlak kocaman oluyor ben bir kere gördüm sonra sürekli yer değişmezlermiş deri değişimi felan teyzemlerin fındık bahçelerinde var yılan yuvası yıllardır varmış onlar deri değiştiğinde felan bıraktığı deriyi görüyolar yılanı hiç görmemişler henüz yıllardır hemde

Yok devenin bale pabucu. :) 1 TL'lik delikten köstebek... Lütfen hanımlar. Biraz ciddi olalım. Dalga geçmeye gerek yok. Bu gayet önemli bir konu!

Size anakondadır diye fikir veren oldu, köstebektir diye fikir verenlere bu üslupla yaklaşmanız da ilginç

Bende köstebektir demiştim dalga geçmek aklımın ucundan bile geçmemişti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…