• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu derdi taşıyamıyorum artık....

vasıfsız sıradan bi kız sözümden yanlış anlam çıkardınız,ve bir anda bana ağır ithamlarda bulundunuz.Bakın arkadaşlar ben sizlere açıklayıcı olmak adına yazıyorum cümlelerimi hatalı ifade kullanmış olabilirim bu kadar öfke ve hakareti haketmiyorum.Neyse benim anlatmaya çalıştığım şu ,o kız da ailesine sözgeciremeyen ve belklide tutucu çevrenin etkisiyle evde kaldı damgasını yemeden evlenmeyi düşünen bi kızcağız çalışan bi insan değil aileside aynı cahillikte olsa gerekki oğlanın uzatıp kaçmasına rağmen hala gelin kızımıza yüzük takın diyorlar .kız ne yapsın büyükler münasip gördü deyip susuyor.ama bu iki aile yüzünden üçümüzde yanacağız anlıyormusunuz BEN GENÇ ADAM AVCISI YAFTACI BİR DUL DEĞİLİM SADECE ÇOK SEVEN Bİ KADINIM bana saygınız yoksa fikirlerinizi paylaşmayın bedduanızı edip noktayı koyun canınız sağolsun yine de vakit ayırdınız bana

Kimsenin sizi genç adam avcısı gördüğü,beddua ettiği veya saygısızlık yaptığı yok.Üzülmemeniz için gerçeklerden bahsediyor insanlar.Tanımadığınız kız için vasıfsız tek hedefinin evlenmek olduğunu ve belki de sizinkini etkisi altına alacağını söyleyen sizsiniz.Sizin sevgiliniz öyle etki altına girebiliyorsa zaten bırakın gitsin.Erkek erkekken ailesine söz geçiremiyor da,kız kızbaşına söz geçirememiş sizce hangisi tuhaf.Aşk bir yere kadar.Evlenmiş,anne olmuş,boşanmış biri olarak daha iyi bilmeniz gerekiyor.Sevin evlenin tabiki ama,baştan sorunlu,daha anne baba etkisinde biriyle değil.Bırakın gitsin.Ve kendi kalbiniz,kendi gururunuz ve gözyaşlarınızı akıtmamak için nişanlanmasına göz yumup ilişkiyi sürdürmeyin.

evet biliyorum benim sevdiğim adam aciz kalıyor,ama cin fikirliliğinden değil sorumluluklarından dolayı eli kolu bağlı.o kızlada konuşur ama kız durumu ailesine anlatınca o aile sataşmayacakmı belkide namus meselesi yapıp benimkinin ailesine çatmayacakmı o zaman ne olacask düşündünüzmü hiç arkadaşlar anne hastalığını kullanıp ayılıp bayılacak ,akrabalar benden ayrılmadı hala diye ortalığı koparacak ve ayrıca ailesinin bana zarar vermesinden beni sözleriyle incitmelerinden korkuyor sevgilim,bu yüzden ortalığı bulandırmadan benim üzerime şimsekleri çekmeden bunu halletmek istiyor zıt gidersem o kız olmadı gelsin sıradaki kız diyecekler diyor anlıyormusunuz

vasıfsız sıradan bi kız sözümden yanlış anlam çıkardınız,ve bir anda bana ağır ithamlarda bulundunuz.Bakın arkadaşlar ben sizlere açıklayıcı olmak adına yazıyorum cümlelerimi hatalı ifade kullanmış olabilirim bu kadar öfke ve hakareti haketmiyorum.Neyse benim anlatmaya çalıştığım şu ,o kız da ailesine sözgeciremeyen ve belklide tutucu çevrenin etkisiyle evde kaldı damgasını yemeden evlenmeyi düşünen bi kızcağız çalışan bi insan değil aileside aynı cahillikte olsa gerekki oğlanın uzatıp kaçmasına rağmen hala gelin kızımıza yüzük takın diyorlar .kız ne yapsın büyükler münasip gördü deyip susuyor.ama bu iki aile yüzünden üçümüzde yanacağız anlıyormusunuz BEN GENÇ ADAM AVCISI YAFTACI BİR DUL DEĞİLİM SADECE ÇOK SEVEN Bİ KADINIM bana saygınız yoksa fikirlerinizi paylaşmayın bedduanızı edip noktayı koyun canınız sağolsun yine de vakit ayırdınız bana

O kızın vasıflarını, ne düşündüğünü, ailesinin tutumunu nerden biliyorsunuz? Sanki 24 saat aynı evin içinde yaşıyor gibi anlatmışsınız :31:

evet biliyorum benim sevdiğim adam aciz kalıyor,ama cin fikirliliğinden değil sorumluluklarından dolayı eli kolu bağlı.o kızlada konuşur ama kız durumu ailesine anlatınca o aile sataşmayacakmı belkide namus meselesi yapıp benimkinin ailesine çatmayacakmı o zaman ne olacask düşündünüzmü hiç arkadaşlar anne hastalığını kullanıp ayılıp bayılacak ,akrabalar benden ayrılmadı hala diye ortalığı koparacak ve ayrıca ailesinin bana zarar vermesinden beni sözleriyle incitmelerinden korkuyor sevgilim,bu yüzden ortalığı bulandırmadan benim üzerime şimsekleri çekmeden bunu halletmek istiyor zıt gidersem o kız olmadı gelsin sıradaki kız diyecekler diyor anlıyormusunuz

İyi biricik sevgilinizi siz daha iyi tanırsınız
Şakacıktan sözlensin sonra size gelecekmiş nasılsa
Ama O sorumlulukları her zaman olacak bunu unutmayın

bence o kadar güvenme genç sevgiline...

yaş tahtaya basma arkadaşım sana yazık olur..

bakın eğer bu saydıklarınız olabilecek şeylerse ki namus meselesi kısmı bana biraz abartı geldi sevgiliniz size ne kadar aşık olursa olsun sizinle evlenmez buradaki birçok kişi eşinin bakın eşinin diyorum anneci olduğundan ne olursa olsun annesinin tarafında olduğundan dert yanıyor sizce siz onun sadece sevgilisiyken üstelik tek karşı çıkanda annesi değilken tüm sülalesini karşısına almak pahasına sizinle evlenirmi ? erkekler yeri geliyor anneleri için eşlerini bile hiçe sayıyor tabi genellememek lazım

Belki biraz acımasız olacak ama... Aşk acısından kimse ölmüyor, herkes neler neler yaşadı, yoluna devam etti nihayetinde. Ve senin yoluna devam etmen için çok güzel sebebin çocuğun varmış. Bir kaç ay belki bir yıl çekersin acısını, ama sonra alışırsın onsuz yaşamaya kim bilir biri çıkar karşına, o zaman dünyan değişir. Olayın sıcaklığıyla sağlıklı düşünemiyorsun bu laflar boş geliyor ama inan ki aşk acısını biz sadece içimizde büyütüyoruz, dışarda hayat devam ediyor.

Bu arada annesinin durumu ağır mı? Söz telaşlarıyla uğraşacak kadar iyiyse, sevgilin, tamam ayrıldım ama başkası da olmayacak diyip zaman kazanıp seni de kabul ettirebilir, belki bu arada annesi iyi olur. Bu da bir seçenek.

Allah yardımcın olsun.

bakın eğer bu saydıklarınız olabilecek şeylerse ki namus meselesi kısmı bana biraz abartı geldi sevgiliniz size ne kadar aşık olursa olsun sizinle evlenmez buradaki birçok kişi eşinin bakın eşinin diyorum anneci olduğundan ne olursa olsun annesinin tarafında olduğundan dert yanıyor sizce siz onun sadece sevgilisiyken üstelik tek karşı çıkanda annesi değilken tüm sülalesini karşısına almak pahasına sizinle evlenirmi ? erkekler yeri geliyor anneleri için eşlerini bile hiçe sayıyor tabi genellememek lazım

Bana da çok abartı geldi
Dizilerdeki gibi..

Namus meselesi yapılacak bişey yok ki henüz
Onu yapacak bi aileyse bile daha çok kaçınılmalı yüzük takmaktan

Kusura bakmayın ama siz 34, ben 27 yaşımdayım..
Pekala şu söylediklerinizin ne kadar mantık dışı olduğunu ben sizden küçük olduğum halde ayırt edebiliyorum..
İnsanlar size sizin aşktan göremediğiniz gerçekleri anlatıyor yardımcı olmak için ama siz tutturmuşsunuz sizin aşkınız Leyla Mecnun aşkı gibi, sevgiliniz melek, ailesi ve (tanımadığınız) kızla kızın ailesi şeytan..Sevgilinizi zorla tutmuş nişanlandırıyorlar..
Ne dememizi bekliyorsunuz? Bekleyin, nişanlanınca atacak yüzüğü size dönecek mutlu mesut olacaksınız mı?
Hem o zamana kadar kanser olan annesi ölecek mi ki nişanı atınca bu kadın kötü olmayacak, karşı taraf ailesine sataşmayacak?
Bu nasıl bir düz mantıktır anlamadım...
Bir gerçek var ki sevdiğiniz adam sizi çok güzel kandırıyor...

Nasil halledecek peki ?
Sözlenecek,evlenecek sonrada anlasamiyoruz ayrilalimmi diyecek ne yapacak yani...

tozda kondurmuyorsunuz...

Coluk cocuk sahibi bir kadinin onceligi cocuklari olmalidir bence siz birakin coluk cocukla ask oyunu oynamayi cocuklarinizin gelecegini dusunun
Basina gelmeyen bilemez bilmem ne gibi yorumlar gelecegini tahmin edebiliyorum
Kimse kusura bakmasin bizde zamaninda sevdik sevildik ama hic bir ask gozlerimi kor etmedi mantigim hep agir basmistir sizi istemeyen bir aileye zorla girseniz ne olacak mutlu olacaginizimi dusunuyorsunuz

Nasil halledecek peki ?
Sözlenecek,evlenecek sonrada anlasamiyoruz ayrilalimmi diyecek ne yapacak yani...

tozda kondurmuyorsunuz...

Biz de bi sorun var demek ki
Ben buna çözmekten ziyade arapsaçı yapmak derim mesela
Ama konu sahibi ısrarla sevgilisinin onu korumak için böyle yaptığını söylüyo
Korumak için gidip başka bi kızla evlenecekte sanırım, ne fedakar çocuk :31:

kızın ailesi urumu bilse bencede kabul etmez onların amacı kızımızı göz görürken evlendirelim.Ama şu varki ben sadece aşkımı ve kendimi düşünen acımasız biri olsam böylesi kıvranmam ve de bu forumu açmam,burada tek suçlu benimkinin ailesi oğulları o duldan ayrılsında kime ne olursa olsun zihniyetindeler o kız için hep beni suçluyorsunuz da,asıl oğlunu çok seven bi kadını hakir görüp istemeyen ve oğlunun istemediğini bile bile başkasına aşıken evlendiriren ailede hiç mi suç yok .asıl o kızı kurban edenler onlar ben git evlen biz yine devam ederiz karını aptal yerine koyarız demiyorum ki ve sırf bunu dememek adına bu iş olmasın diye dua ediyorum

kızın ailesi urumu bilse bencede kabul etmez onların amacı kızımızı göz görürken evlendirelim.Ama şu varki ben sadece aşkımı ve kendimi düşünen acımasız biri olsam böylesi kıvranmam ve de bu forumu açmam,burada tek suçlu benimkinin ailesi oğulları o duldan ayrılsında kime ne olursa olsun zihniyetindeler o kız için hep beni suçluyorsunuz da,asıl oğlunu çok seven bi kadını hakir görüp istemeyen ve oğlunun istemediğini bile bile başkasına aşıken evlendiriren ailede hiç mi suç yok .asıl o kızı kurban edenler onlar ben git evlen biz yine devam ederiz karını aptal yerine koyarız demiyorum ki ve sırf bunu dememek adına bu iş olmasın diye dua ediyorum

kimse ailenin yaptığı yüzde yüz doğrudur demiyor sizinde evlatlarınız varmış kendinizi o annenin yerine koyarsanız daha objektif bir bakış açınız olacaktır

Tamam da onlar kızını senin sevgilinden başkasıyla da evlendirebilir dünya gözüyle
Biz ailesi haklı demiyoruz, bu haksızlığa nasıl baş kaldıramıyo senin kadar çok seviyosa diyoruz
O kızın da bi günahı yok yeter ki dürüst olsun herkese diyoruz

evlensenler devam edecek yanı

lütfen silkelenın kendınıze gelin

aşk bu değil inatlaşmaya dönmüş sizin durumunuz iyice

güle oynaya aldıkları gelinlere bile neler yapıyorlar

siz bu adamla mutlu olamazsınız

aşkınızda yıpranır evlensenız evliliğinizde

ayrılın yada devam edın dıyemem ama

umut yok bu işte

Back
X