- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
- Konu Sahibi niluferkoc
vasıfsız sıradan bi kız sözümden yanlış anlam çıkardınız,ve bir anda bana ağır ithamlarda bulundunuz.Bakın arkadaşlar ben sizlere açıklayıcı olmak adına yazıyorum cümlelerimi hatalı ifade kullanmış olabilirim bu kadar öfke ve hakareti haketmiyorum.Neyse benim anlatmaya çalıştığım şu ,o kız da ailesine sözgeciremeyen ve belklide tutucu çevrenin etkisiyle evde kaldı damgasını yemeden evlenmeyi düşünen bi kızcağız çalışan bi insan değil aileside aynı cahillikte olsa gerekki oğlanın uzatıp kaçmasına rağmen hala gelin kızımıza yüzük takın diyorlar .kız ne yapsın büyükler münasip gördü deyip susuyor.ama bu iki aile yüzünden üçümüzde yanacağız anlıyormusunuz BEN GENÇ ADAM AVCISI YAFTACI BİR DUL DEĞİLİM SADECE ÇOK SEVEN Bİ KADINIM bana saygınız yoksa fikirlerinizi paylaşmayın bedduanızı edip noktayı koyun canınız sağolsun yine de vakit ayırdınız bana
Kimsenin sizi genç adam avcısı gördüğü,beddua ettiği veya saygısızlık yaptığı yok.Üzülmemeniz için gerçeklerden bahsediyor insanlar.Tanımadığınız kız için vasıfsız tek hedefinin evlenmek olduğunu ve belki de sizinkini etkisi altına alacağını söyleyen sizsiniz.Sizin sevgiliniz öyle etki altına girebiliyorsa zaten bırakın gitsin.Erkek erkekken ailesine söz geçiremiyor da,kız kızbaşına söz geçirememiş sizce hangisi tuhaf.Aşk bir yere kadar.Evlenmiş,anne olmuş,boşanmış biri olarak daha iyi bilmeniz gerekiyor.Sevin evlenin tabiki ama,baştan sorunlu,daha anne baba etkisinde biriyle değil.Bırakın gitsin.Ve kendi kalbiniz,kendi gururunuz ve gözyaşlarınızı akıtmamak için nişanlanmasına göz yumup ilişkiyi sürdürmeyin.