- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi niluferkoc
Bazı kafalara takılan sorulara cvp vereyim ,ben çocuklarımı bu tablodan dışarda tutacak bi anne değilim,sadece kendi aşkını düşünüyorsun diyen suçlayan arkadaşlarşunu bilinki hiçbir ana yavrusunu ikinci plana atmaz. Bu adam bazı günler açken kapıya yiyecek bırakıpta giden yavrularımı kendi evladı kadar olmasada seven düşünen bi insan,teyzeside sokak ortasında bana saldırdığında teyzesini itip beni oradan kaçıracak kadarda yürekli.Bu sözlerimden toz kondurmuyor anlamını çıkarmayın yine sonuçta içini bilemem ve de leyla mecnunuda oynamıyoruz.kızın ailesi hakkında nasıl hüküm verdiğimi merak eden arkadasım ,cvp sana,kızın ailesine yakın köydeyim ve ortak tanıdıklar var.Bu arada ben Bartının bi köyünde yaşıyorum,sevdiğim o adamda köyde akrabalarına maddi açıdanda muhtaç bi insan geçimini bi fabrikanın servis şoförlüğünü yaparak sağlıyor.Beneleştiriye açık olmasam bu formu açmam ama bazıları herkesi kastedmiyorum yine çarptırılmasın lütfen sırf muhalefet olsun diye ve genel toplumsal kurallara göre yorumlar yapıyor.Gördüğüm şu ki düşene bi tekme vurma tavrı hala mevcut sanırım forum açarak hata ettim.,çünkü ben doğrumuyum yanlışmıyım diye sormuyorum ki bazıları beni günah keçisi ilan etti hatta bu kadar aşıkken bakalım aradan çekilecekmisin deme acımasız cesaretini buldu unutulmamalı kişi ben sonradan araya girip varolan bi nişanı bozmaya çalışmıyorum,Ama yinede hepinize çok teşekkürler vakit ayırıp olumsuz veya olumlu derdimi dinlediniz bu forumdaki amacım buraya kadar olan ilişkimin hatamı olduğunu öğrenmek değil 2 gün sonra yüzük takacak sevdiğimin aşkından yanışımı paylaşmaktı bu nedenle acımı anlayıp paylasanlara sonsuz teşekkürler ama hepinizede sevgilerimi sunuyorum bana hakkınızı helal edin kırdıysamda sizi sağolun mutlu olun
Yani aynı sorular defalarca soruldu
Konu da yazmadığınız gibi yorumlarda da cevaplamadınız
Çocuklarınız bu hikayenin neresinde ? Siz kız ailesinin kararlarını nasıl bilebiliyorsunuz ? diye..
Durdunuz durdunuz yeni mi aklınıza geldi
Zaten önce abi-baba olabilir mi bunu da gözlemledim çocuklarıma çok merhametli ve ben bu aileyi tanıyorum şurdan demek bu kadar mı zordu..
Kimse suçu tamamen siz de bulmadı
Hatta sevgilinizin yeterince sözünü geçiremediğinden bu halde olduğunuzu söyledik
Madem alınıp güceniyosunuz
Ne diyelim yani biricik sevgiliniz ne kadar fedakar, ailesinden sizi korumak için sözleniyo mu diyelim ?
Siz de durup bekleyin bi ümit olur da kaza ile sözü geçer de yüzüğü atarsa döner belki mi ? Nedir yani