Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bu Derece Saçı Dökülen Eminim Yoktur :((( (resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kızlar bende saçımn dökulduğunu farkettım hemen dermatologa gıttım.. baya uzuzn yazdığı bi reçeteyle eczanede bi karısım hazırlattı ve medobiocomplex hapı ve şampuanını yazdı.. dün karışımı kullandım ve sampuanla yıkadım.. bugun hapları kullanmaya basladım.. umarım ii sonuçlar alırım.. konu sahıbı arkadasm herhangı bır bılgın var mı bu ılaçla ılgılı ?

saç kadın için çok önemli ya ,bazen bende rastlıyorum dışarda kadınlara üzülüyorum ,bende böyle bir sorun olsa psikolojim bozulurdu heralde ..

hakkaten cok iç açıcı olmuş katılıorum yani inadına yapar gbi ilginççç :53:

ellifff bende aynı hapları kullanıyorum doktor verdi banada hapı şampuanı ve bide minoxil verdi onu kullanıyorum hapı şampuanı baya araştırdım erkek tipi saç dökülmesinde etkili yani bu dökülmeye etki eden şeyleri dhtyi erkeklik hormonu diyiim bloke ediyormuş hapla şampuan içerik açısından güzel gibi duruyor

o ilaç hakkında bilgim yok canım fakat pek çok ikaç kullandım görüldüğü gibi işe yaramadılar umarım senin işini görür eczanede hazırlattığı karışımıda kullandım olmayınca olmuyor inadına

aynen bende de bir değişiklik yok moral sıfır tam anlamıyla hiç bir şeyin keyfini çıkartamıyotum çıldırmak üzereyim.

ah canım ya demek çok üzülüyosun dışarda görünce tüh tüh bende sizin gibi, insanların sorunlarıyla ego tatmini yapanlara çok üzülüyorum.

kızlar lütfen canınızı sıkmayın üzülmeyin.. benim sadece saçlarımın dökülmesi azaldı sonuçta rapunzele dönüşmedim o giden saçlarımın acilen geri gelmesi lazım saçlarım zaten çok ince telli bu kadar şey denedim yıprandı cansız ince ve yarısı gitti nerdeyse. denemediğim sığır iliği kalmıştı geçen hafta onada başladım :9: 1-2 ay deneyim diyorum dökülenleri hemen geri çıkarır mı diye.. haftada 1 yaparım diyodum ama geçen sinir oldum saçlarıma 2 yapayım dedim. 2 kez yaptım şimdilik. bununla ilgilide bi gelişme olursa yine yazarım size. siz moralinizi bozmayın olmuyo diyip kestirip atmayın malum saç bu başka şeye benzemiyo sonuçlarını görmek zaman alıyo düzelecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :34:

kızlar lütfen canınızı sıkmayın üzülmeyin.. benim sadece saçlarımın dökülmesi azaldı sonuçta rapunzele dönüşmedim o giden saçlarımın acilen geri gelmesi lazım saçlarım zaten çok ince telli bu kadar şey denedim yıprandı cansız ince ve yarısı gitti nerdeyse. denemediğim sığır iliği kalmıştı geçen hafta onada başladım :9: 1-2 ay deneyim diyorum dökülenleri hemen geri çıkarır mı diye.. haftada 1 yaparım diyodum ama geçen sinir oldum saçlarıma 2 yapayım dedim. 2 kez yaptım şimdilik. bununla ilgilide bi gelişme olursa yine yazarım size. siz moralinizi bozmayın olmuyo diyip kestirip atmayın malum saç bu başka şeye benzemiyo sonuçlarını görmek zaman alıyo düzelecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :34:

Haklısın canım da 4 yıl olunca tabi artık sabrın tükeniyor o sarımsak işini yapmayı çok isterim ama malum okuldu bilmem neydi kokusu siniyordur mutlaka sıkıntı çıkarır diye korkuyorum :(

canım geçmişi okumadım ama karanfil denedin mi benim saçta aşırı dökülür ben faydasını gördüm

Haklısın canım da 4 yıl olunca tabi artık sabrın tükeniyor o sarımsak işini yapmayı çok isterim ama malum okuldu bilmem neydi kokusu siniyordur mutlaka sıkıntı çıkarır diye korkuyorum :(

sarımsak tabi ki kokuyo kokmuyo diyemem en son 2 hafta önce yine yapmıştım sarımsağı hala saçımda kokusu var ıslanınca kokuyo yaptıktan 1 hafta falan saçın kuruykende kokladığın zaman kokuyo ama çevreni rahatsız edecek boyutta değil

saç dökülmem durdu yeni saçlarım çıktı
o kadar çok işlem yaptım ki hangisi yaradı bilmiyorum ama kısa sürede çözülmesi beni mutlu etti
RABBİM'e bin şükürrrrrrr
darısı saçı dökülenlerin başına

saç dökülmem durdu yeni saçlarım çıktı
o kadar çok işlem yaptım ki hangisi yaradı bilmiyorum ama kısa sürede çözülmesi beni mutlu etti
RABBİM'e bin şükürrrrrrr
darısı saçı dökülenlerin başına

Darisi bizlerin basina canim senin icin cok sevindim :))

sarımsak tabi ki kokuyo kokmuyo diyemem en son 2 hafta önce yine yapmıştım sarımsağı hala saçımda kokusu var ıslanınca kokuyo yaptıktan 1 hafta falan saçın kuruykende kokladığın zaman kokuyo ama çevreni rahatsız edecek boyutta değil

Anladim canim tek care bu gibi gozukuyor zaten ben birkac hafta deneyim buradan sonuclari yazarim :)

Back
X