Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bu Derece Saçı Dökülen Eminim Yoktur :((( (resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
yaaa kızlarr cıldırıcammm demir eksikliğim vardı 5 ay önce ilaç fln kullandım suanda bütün degerlerim tam daha yeni kan testi yaptırdım hiçbir eksik yada fazla degerim yok ama hala sac dökülmem devam ediyor ve deli gibi sac cıkıo döküldügü gibi neden böyle oluoo yaaa neypmalıyım sasırdım iyicee:(((((

:((((

Ah canım bende de çinko eksikliği vardı bende tamamladım şuan değerlerim çok iyi ama 4 yıl oldu düzelmedi umarım sen önüne geçersin

Imge tepelrmz aynı bendede 5 yıldr sureklı artan dokulme acılma var yasadgmz surecte aynı bende bugun sarımsk surmye karar verdm yormlrnzdn snra.uzulme ams ektrme dıye bısey var unlulere baksanaa ben oyle avutuyorum kendımı ama oyle cok doklurse ektrz napalım :)

canım erkeklerde iyi ben konuştum saç ekim yeriyle bayanlarda pek tavsiye etmiyorlar ne yazık ki çok mükemmel sonuçlar vermiyormuş :/

ben bugün doktora gittim..saçlarımı çekti ve her seferinde saç geldi seboraik dermatit dedi..losyon verdi..ph 5.5 olan bi sabun kullan dedi..strese bağlıymış antidepresan verdi..(sıkıntılarımı da anlatmıştım)..yılan yağı ve defne sabunu kullanıyorum dedim gerçek olduklarını bilsen kullan ama sanmıyorum sahtedir dedi..saçlarmı 2 günde bir yıkıyorum dedim kızdı..saçın yağa ihtiyacı vardır çok sık yıkama dedi..e vitaminini sormayı unuttum:((

Bende 2 günde bir yıkıyorum kullandığım şampuan bunu gerektiriyor zaten mecburum o kadar az ki kabarması için öyle yapıyorum

kızlar benimde sorunum sac dökülmesş tam 1.5 yıldır yasıyorum ve saclaruının yarısından coğu gitti. tepemde acılmalar oldu. internetten okudumda karanfil suyu icin iyi diyolar saç çıkartıyor diyolar bende 1 haftadı deniyorum ins faydasını görürüm sizde bi deneyin isterseniz

imge neler yaptın neler denedin? gelişme var mı?

KIZLAR BEN PRİORİN kullanmaya basladım iyi geldi sanki daha az dökülüyor yaklasık 3 ila 6 ay kullanmak gerekliymiş yılmıcam deniycem cok etkili oldugu söyleniyor iş iyi gelir saclarıma.. Allah yardımcımız olsun

KIZLAR BEN PRİORİN kullanmaya basladım iyi geldi sanki daha az dökülüyor yaklasık 3 ila 6 ay kullanmak gerekliymiş yılmıcam deniycem cok etkili oldugu söyleniyor iş iyi gelir saclarıma.. Allah yardımcımız olsun

ben kullandım yaklaşık 4-5 kutu kadar 2 haftadan sonra dökülmeyi azalttı sadece fazla bi artısı olmadı bana umarım sende daha çok işe yarar

tarcın kokusu dökülen yerlerinde saclaırn cıkmadımı benim acaip cok sacım cıkıyor maşallah.. sanırım benm dökülmem genetik deil strestendi..:SS gerci hala stres içindeyim ama kendimi rahatlatmaya calısıorm.. ha son bişey sadece ilacını deil sampuanınıda kullanıorm simdilik şükür güzel gidio biyandanda mezoterapi uygulatıcam .. inş fayda buluruz arkdsm

ha son bişey daha öncede yazmıstım yaglı maskeler bana hiç iyi gelmio daha cok dökülüyo bende maya maskesi yaptım içine bi yumurta sarısı koydum bikez yaptım ama haftada iki kez yapıcam inş fayda bulurumm.. sacları hacimli gösterio maya öneririm arkdslar

tarcın kokusu dökülen yerlerinde saclaırn cıkmadımı benim acaip cok sacım cıkıyor maşallah.. sanırım benm dökülmem genetik deil strestendi..:SS gerci hala stres içindeyim ama kendimi rahatlatmaya calısıorm.. ha son bişey sadece ilacını deil sampuanınıda kullanıorm simdilik şükür güzel gidio biyandanda mezoterapi uygulatıcam .. inş fayda buluruz arkdsm

ya benimde yeni çıkan bi sürü saç var ama 3-4 ayda o kadar saçım gitti ki :14: saçlarımın yeniden toparlaması için çok zaman lazım onuda toparlarsa tabi. şampuanını kullanmadım ben bizim komşu söyledi geçende hem tableti hem şampuanını kullanmaya başlamış 2-3 ay oldu azalttı dökülmeyi ama aman aman bi etkisi olmadı dedi. mezoterapiyi bende düşünmüştüm bi ara sende işe yarar umarım hepsi bi kurtulsaydık cümleten şu sorundan

Saclarımız toparlanıcak inşta önce dökülmesinin kesilmesi lazım yoksa bi yandan dökülüp biyandan cıkmasının manası yok:( ayrıca priorin uzmanı yenicıkan sac tellerimin kalınlasması gerektiğini söyledi buyüzden bisüre devam edicem inş iyi gelir kurtulurum su dertten:( senin dökülmen durduysa tamamen düzene giirdiyse rahat ol 1 sene sürmez kendine gelmesi.. ilginc olan yeni cıkan sac tellerim acaip hızlı uzuyor uzun olan saclarım gibi deil.. tarcın kokusu sacların uzun mu benm omuzlarımın biraz asagısında gidip kestirmekte istemiorm biraz kestirmekte ise yarar denio sen kestirdinmi hiç????

Saclarımız toparlanıcak inşta önce dökülmesinin kesilmesi lazım yoksa bi yandan dökülüp biyandan cıkmasının manası yok:( ayrıca priorin uzmanı yenicıkan sac tellerimin kalınlasması gerektiğini söyledi buyüzden bisüre devam edicem inş iyi gelir kurtulurum su dertten:( senin dökülmen durduysa tamamen düzene giirdiyse rahat ol 1 sene sürmez kendine gelmesi.. ilginc olan yeni cıkan sac tellerim acaip hızlı uzuyor uzun olan saclarım gibi deil.. tarcın kokusu sacların uzun mu benm omuzlarımın biraz asagısında gidip kestirmekte istemiorm biraz kestirmekte ise yarar denio sen kestirdinmi hiç????

nası tarif edeyim sütyen çizgisinin bi iki parmak altındaydı uzundu geçen keratin yaptırmaya gittiğimde kestirdim 5-6 cm kadar şimdide işte yine sütyen çizgisi civarlarında.kestirmenin bi artısı yada eksisi olduğunu sanmıyorum ya benim uçları çok incelmişti zaten incecik saçlarım sağlıksız görünüyodu o yüzden kestirdim. bende geçende baktım yeni çıkan saçlarım sanki eskisinden biraz daha kalın telli gibi eminde olamadım ekim kasım gibi biotin kullanmıştım bi kutu daha alsam mı diyorum belki o kalınlaştırdı. ilik iyi gibiydi yeni burun ameliyatı oldum saçımı yıkamak sorun bu aralar bantlarım çıkmadı daha biraz düzeleyimde iliğe devam edicem 1 ay kadar yapmıştım zaten 1 ay daha yapayım diyorum. bide maske aldım yeni doanın keratin maskesini. kuaförede keratin yükletmeye devam edicem :)) bu kadar şeyle düzelmezse artık ne diyim bilmiyorum ki :26:

kızlar benimde sorunum sac dökülmesş tam 1.5 yıldır yasıyorum ve saclaruının yarısından coğu gitti. tepemde acılmalar oldu. internetten okudumda karanfil suyu icin iyi diyolar saç çıkartıyor diyolar bende 1 haftadı deniyorum ins faydasını görürüm sizde bi deneyin isterseniz

Bende 2 kere falan denedim bıraktım belki sürekli kullanımda iyi olur bende ısırgan suyu kullanıyorum ama işte pek değişiklik yok.

imge neler yaptın neler denedin? gelişme var mı?

Yok gelişme ne yazık ki çok kötü o kadar kötü ki artık ruh halim korkunç bir halde kendimden korkuyorum.

Bende kullanmıştım onu canım daha pek çok ilaç gibi ama pek işe yaramadılar bünyeden bünyeye değişir umarım sende çok işe yarar .

imge nasılsın ne alemdesin var mı bi gelişme? kullandığın şampuan hangisi?

Hiç iyi değilim o kadar kötü ki keşke güzel şeyler yazabilsem, ben şimdi otacı şampuanın içine eczanede bir karışım hazırlanıp katıldı onu kullanıyorum bir ay falan oldu biraz daha kullanıyım bakalım o zaman paylaşıyım sizlerle içeriği.
Bir de mezoterapiyi yaptırmış biri olarak önermiyorum eğer sizlerde benim gibi hiçbir tedaviye cevap vermiyorsanız tabi yaptırmayın boş yere derim.

imge lütfen moralini bozma hani şu saç fiberi mi topik mi ne var onlardan al istersen görüntü olarak daha iyi olur baktıkça canın sıkılmaz en azından ama üzülme lütfen :50:

imgecim bende senin durumundayım o kadar cok psikolojim bozulduki artık geceleri kalkıp aglıyorum artık:(( ins düzelecek bu durmumuz cnm. hergn diyorum takmayım kafama taktıkca daha kötü oluyor cünkü yinede en gel olamıyorum:(

ben de yıllardır aynı sorunla ugraşıyorum.şu an minoxil %5lik kullanıyorum.Bir de perfectil tablet.Gözle görülür bir düzelme oldu.Ama hala üst kısımda açıklık var.saç mezoterapisi yaptırdım.Çok can açıtıyor ve hiç işe yaramadı.Üstelik tanığım bir doktor arkadaş yapmıştı.Sacıma kuaförde keratin yüklettim.Çok fazla bir etkisi yok.Biraz saçı kalınlaştırdı gibi,tavsiye etmem.Sac ilaçları diye bir site var.oraya bir bak.Xpecia adında bir ürün öneriyorlar.En son bunlarlada düzelmezse denemeyi düşünüyorum.

ben de yıllardır aynı sorunla ugraşıyorum.şu an minoxil %5lik kullanıyorum.Bir de perfectil tablet.Gözle görülür bir düzelme oldu.Ama hala üst kısımda açıklık var.saç mezoterapisi yaptırdım.Çok can açıtıyor ve hiç işe yaramadı.Üstelik tanığım bir doktor arkadaş yapmıştı.Sacıma kuaförde keratin yüklettim.Çok fazla bir etkisi yok.Biraz saçı kalınlaştırdı gibi,tavsiye etmem.Sac ilaçları diye bir site var.oraya bir bak.Xpecia adında bir ürün öneriyorlar.En son bunlarlada düzelmezse denemeyi düşünüyorum.

Aynen mezoterapi hiç işe yaramadı minoxil kullandım evet etkisi var ama dediğin gibi üstteki açıklıklar hala aynı kaldı bıraktım hepten kötü oldu hazır bırakmışken bir daha başlamakta istemiyorum keratin yüklemesinin bana herhangi bir faydası olmayacağından onu da yaptırmam ilaç zamanında çok kullandım işe yaramadılar artık onu da kullanmak istemiyorum hiçbir şey istemiyorum kafamı yok etmek istemiyorum o da ne yazık ki mümkün değil.

Aynen mezoterapi hiç işe yaramadı minoxil kullandım evet etkisi var ama dediğin gibi üstteki açıklıklar hala aynı kaldı bıraktım hepten kötü oldu hazır bırakmışken bir daha başlamakta istemiyorum keratin yüklemesinin bana herhangi bir faydası olmayacağından onu da yaptırmam ilaç zamanında çok kullandım işe yaramadılar artık onu da kullanmak istemiyorum hiçbir şey istemiyorum kafamı yok etmek istemiyorum o da ne yazık ki mümkün değil.

imge merhaba ;seninle benzer durumdayım bende..,10 yıllık bir dökülme hikayesi var ,tepe bölgemde açıklık orta kısımdada var.., genel bir seyrelme durumu , işte biliyorsun zaten.,umudumu yitirdiğim hakikaten dünyanın sonunun geldiğini hissettiğim günler oluyor .,bu durum rüyalarımda bile peşimi bırakmıyor,hadi bunları geçtim.,cocuk hayalim bile yok mesela..ama diyorumki yinede sakin olmalısın kızımm,sakin ol..eger sakin olmazsam ve aynaya baktığımda o bogazıma düğümlenem hıçkırığı yutup kendimi toparlamazsam olmıycak.. seninde sakin olman lazım..kendin bile demissin insanların kolları bacakları yok ama mutlular bizim saçlarımızın yokluğu kozmetik acıdan sorun tabii ama dünyanın sonuda değil,dikkatini dağıtman lazım..biliyorum çok zor..ama küçük bir ayna al saçlarına bakma unut onları minoxile devam et birden tekrarlamasın dökülmen 6 ay kullan bari belki sonradan etki eder ne bilim,saçlarına bakımını yap bırakma.. ama sorgulama sorma sadece yap..,,ben birde ell -cranell kullanıyorum cok etkisi varmı bilmiyorum kullanıyorum işte..dökülmelerim 3 ay duruyor sonra 1 ay yoğunlasıyor durup durup başlıyor..ama bakımı bırakma yeni saçların çıkıyor emin ol..saçlarım az dediğin o kafada binlerce saç var dökülen den cıkanda oluyor... bari mevcut durumumuzu koruyalım ...
dikkatini dağıt spor yap,resim yap birseyler yap ... boğazındaki hıçkırıklarıda yut..hoşcakal..

Merhaba,Sa Dklmesi diye bir site buldum.Burada saç dökülmesi nedenlerini ve tedavisini bilimsel olarak anlatıyorlar.Bu siteye bakmanı tavsiye ederim.Herhangi bir ürün satılmıyor. Kullanabileceğin farklı secenekler hakkında fikrin olur.Erkekler saç dökülmesi konusunda bizden daha bilgili.Onları forum siteleri bir bak.Farklı ürünler kullanıyorlar.Kremler falan.Bende Azeldem krem kullanmaya başladım.Fakat daha yeni.Etkisi hakkında birşey söylemeyeceğim.Minoxidilin etkisini attırdığı söyleniyor.Ayrıca bu hormonlarla ilgili bir durum sanırı.Östürojen seviyesini arttırıcı gıdalara yönelik beslenmeye çalışıyorum.Yeşil çay,arı poleni,adacayı,maydanoz,soya(süt şeklinde markette var.ben de alacağım),mercimek,bezelye,keten tohumu.Bunları düzenli tüket.Her gün 1 yemek kaşığı polen,1'er finçan adaçayı ve yeşilçay içiyorum,bir demet maydonuz tüketiyorum.Soya ve keten tohumuna da alıp başlıyacağım.Soya zaten pekçok saç ilacının içinde var.Fakat yemeğini hiç tüketemiyorum.Bana göre tadı çok kötü.Onun için sütünü deneyeceğim.Günde 200 ml.bir paket içmeyi düşünüyorum.İşallah tadı da iyidir.Ama bunlar kısa vade de etkili olmaz,uzun süre devam etmek lazım.Bu gıdalar oldukca da sağlıklı.Hayat tarzın haline getireceğim.Umutsuz olma,herşeyin bir çaresi bulunur.

Back
X