- Konu Sahibi Oyledeguzel
bugün de hiç mesaj atmadı
üstelik sürekli whatsappda
biriyle mesajlıyor belli
sürekli çevrimiçi
biriyle mesajlıyor belli
sürekli çevrimiçi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün de hiç mesaj atmadı
biriyle mesajlıyor belli
sürekli çevrimiçi
"Bitti" yaz yolla.
bak bakalım tınlayacak mı yoksa umursayacak mı
bunları önceden de denedim ya
tamam diyor![]()
kızlarr hepimizinn çektikleri aynıı okuduğum kadarıyla.aynı fabrika çıkışı bu erkekler valla..biri birinden farklı değil.ayrıntısız,düz insanlar.uyuşuklar bide unutmamak lazım=)
bunları önceden de denedim ya
tamam diyor![]()
Merhaba.
Ben de sevdim bu topiği.
9 aylık evliyiz bizde.
Topikle ilgili bir anım...
Bizim birlikteliğimiz çok hızlı ilerlemişti. Komik ama nişandan sonra evlilik teklifi almıştım. o dönemler ben Beşiktaş taraftarı, eşim ise Fenerbahçe Taraftarı.. (şu an "amaann canım o mutlu olacaksa Fenerbahçeli oluveriririm, taraftarlık da neymiş ki" diyip Fenerbahçe taraftarı oldum)
Nişanlım üzerine Beşiktaşın o dönem yeni çıkan kırmızı formasını giyip sırtına da "Benimle Evlenir Misin" yazdırıp Beşiktaş meydanda montunu çıkarmış ve önümde diz çökmüştü... "Ay canımmm"
Ayrıcaaaa... Son model bir televizyon var evimizde. malesef... son model en akıllısından (!) birer cep telefonu var elimizde.. malesef...
keşke bunlar bu kadar işlevli olmasaydı.. yetmiyor gibi sınırsız :) internet bağlattık... ne yaptıysak kendi kendimize yaptık. bir akşam yemek yapar bir akşam o çalıştığı için yapmam. ve temizlik, ütü, bulaşık, çamaşır vs işler... Allah razı olsn evde geçen zamanı benden çok olduğu için arada bir tüüüümm işleri yapar. yemek de dahil ! akşam bir ohh çekerim.
ama işte gel gör ki yemekten sonra ya tv de ya nette ya da telefonda... :/ evet başlarda çok rahatsızdım. ama şimdi aştım bu durumu. o benden başka bir şeyle ilgilendiğinde ben ya günlük yazarım, ya kitap okurum. umursamama taktiği gerçekten çok rahatlattı beni çokk..
Ve ben de bugün "yazık" dedim. yüzüne karşı ağlaya ağlaya senin için döktüğüm gözyaşlarına yazık, Allah sana bunların hesabını soracak dedim. yine aynı şey nefret ediyorummm eli yüzüğüne gitti. yazık olmasın o zaman ikimize de dedi daha genciz sonunda dedi. yapma dedim. defalarca aynı görüntüyü görmekten sıkıldım. ama galiba bendeki sabır da bitecek ve hep yalvaran yapma diyen ben gidip yerine hadi boşanıyoruz diyen bir ben gelecek
olmasın yaaa demek istemiyorum...
senin elbiseyle ilgili olayı daha önce başka topikte okumuştm. gerçekten enterasan bu erkekler. anlaşılması güç. bir de kadınları anlamıyoruz derler. Allah sabır versiiinnn
bu sabah aynı muhabbeti yaptm kahvaltıda tel elinden düşmüyor inş bozulur diye hatta alıp yere çalcam artık dedm bana ne dese beğenrsnz bende seni çalarım kolaydı öyle dedim sen çalarsan kolay dediarabasına bndm işe geldim hiç knşmadm bu saate kadarda gelde deli olma yaaa aklıma geldikçe sinrden ölcem
![]()
ayy yok şekerim ya ağlasanda anlamıyorlar bunlar gözyaşlarına yazık![]()
Ve ben de bugün "yazık" dedim. yüzüne karşı ağlaya ağlaya senin için döktüğüm gözyaşlarına yazık, Allah sana bunların hesabını soracak dedim. yine aynı şey nefret ediyorummm eli yüzüğüne gitti. yazık olmasın o zaman ikimize de dedi daha genciz sonunda dedi. yapma dedim. defalarca aynı görüntüyü görmekten sıkıldım. ama galiba bendeki sabır da bitecek ve hep yalvaran yapma diyen ben gidip yerine hadi boşanıyoruz diyen bir ben gelecek
olmasın yaaa demek istemiyorum...
bende mi senin gibi yapsam ne :44:
ben veli değilim ama bende sabırlıyım
erkekler hemen bitsin diyorlar bunu çok kolay söylüyorlar
sanırım bende de artık sabır bitti
ayrılık mesajımı bile hazırladım
bugün son kez şans vereceğim
akşama bi konuşalım bakalım hali tavrı nasıl
Selam. aynı sorunları yaşıyoruz. yaşın kaç bilmiyorum ama sana benden bi taktik aynı telefondan sen de al. ya da varsa eğer sen de bir oyun indir. online oynanan. evet bunca iş arasında oyuna vakit mi ayırıcam diyeceksin ama muhakkak akşamları boş vaktin oluyordur. ayrıca arada bir umursamaz davran. ev işlerinde özellikle de... ben mesela dağınıklığı sevmem ama bırak da o da rahatsız olsun arada. toplamaya el atsın. atmıyor mu sana laf mı ediyor "canım biraz yardımcı olsan" diye laf atve lütfen umursama onuuu evet sevgililerimizi çok seviyoruz ama olmuyor işte gösterdiğin ilginin karşılığını vermiyorlar. ben artık uzaktan seviyorum, gözlerimle :)
O telefonla uğraşıyorsa bben kk ya dalıyorum. o nette ise ben dizi izliyorum. akşamdan akşama çayını demlerim işte..valla çok rahatım. bu taktiği annem verdi :) 35 yıllık evli kadın. lafını dinledim. ohh rahadımm garii
![]()