• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu dert değil ama, içimizi dökelim istedim..

yok oğlak burcu
duygusal biri gibi geldi de ondan sormuştum

yaa şu telefonda konuşuyorken birden uyuya kalıyor ya
cinlerim tepeme geliyor burda bişey anlatıyorum demi sana
dinlesene uykun varsa uykum var de dinleme demii
uyuzzz şeyy:41:

Son düzenleme:

tam tersi çok duygusuz biridir taş derler ya öyle birşey

bir sarkı var cok sevdiğim, oynuyorum bi ankara havası, o nefret eder bu ne der her zaman, bi gün eğlenmeye gittik, böyle garsonlarla fısır fısır sonra benim esimi cağırdılar sahneye ben sokla izliyorum, elinde mikrofon orkestra eşliğinde
benim sevdiğim sarkıyı ezberlemiş söyledi çok güzeldi,, seside iyidir:):)): kendi gibi bal ya:)

bir sarkı var cok sevdiğim, oynuyorum bi ankara havası, o nefret eder bu ne der her zaman, bi gün eğlenmeye gittik, böyle garsonlarla fısır fısır sonra benim esimi cağırdılar sahneye ben sokla izliyorum, elinde mikrofon orkestra eşliğinde
benim sevdiğim sarkıyı ezberlemiş söyledi çok güzeldi,, seside iyidir:):)): kendi gibi bal ya:)

buda oha denilecek cinsten başka bi olay, şilede yiz, etraf acık alan arsa ağaç vs, carsıya gitti bende evde bişeyler hazırlayacağım ,dolabın kenarında bi baktım bi baykuş, çığlık çığlığa ben dışarı kaçtım, aradım, sen korkmazsın sen halledersin hayatım dedi, gelmedi tam 2 saat, akıllı meğer bahçenin diğer ucuna saklanmış bana bakıyor sonra cıktı geldi baykuşu eline aldı ve attı ,,,, ne kadar cesur demeyin,, oyuncakmış:):) şaka yapmışmış kalpten ölecektim ben

haklısın bende olsam daha doğum günnü kutlamam :) evlenmeden herşey süperdi evlendik balayı felan gayet güzel sonrası işe başlayınca koş eve yemek ütü temizlik çamaşır bulaşık :( işkenceye dönüştü masal :( hayır birde o geliyor uzanıyor kanapeye alıyor eline teli sen çabala dur temzlk yemek bulaşık die :( sende de durum bundan mı ibaret ?

ya bizim nişanlılık dönemi berbarttı, sürekli git geller yaşıyordum ama evlenince güzel günler geçirmeye başladık hep böyle devam eder inşallah. eve gelince tabiki ben daha çok iş yapıyorum, sonuçta o bana yardım etmiş olsa bile bir elin koyduğunu öteki bulamazmış pek mutfağa sokmuyorum. ama diğer işlere yardım eder, beni motive eder Allaha şükür, çok şükrediyorum gerçekten çünkü ben bekarlıkta mutfaktan su almazdım. evlendikten sonra bu kadar iş yapıp ondan yardım ve takdir görmesem çok üzülürdüm ki evdeki çamaşır bulaşık mk kullanmayı fln hep ondan öğrendim ben.

bizim kadar sıkıntılı nişanlılık geçiren var mıdır bilmiyorumda işte o arkadasına çok düşkün bende arada kıskanıyorum sadece, ama evde oyun oynayanları fln görünce şükrediyorum çünkü en azından arkadasından ayrılıp eve geldiğinde tek ilgisi ben oluyorum

ne oluyor biliyor musun;? meraktan çatlıyor :) nettemiyim ekrana bakmaya çalışıyor. telefonda ne yapıyorsun diyor.

ahh bir de söylemeden edemicem. nalet gele watssappaa :( onu orada çevrimiçi görüp bana mesaj göndermediğini bilmek çıldırtıyorr. malesef arada ergen gibi de davranıyorum. neden profile ikimizi koymuyorsun diyorum 50 tane adam var orda seni görmelerini istemiyorum. diyor. aman amaaannnnn ! varlıkları bir dert yoklukları ayrı dert..

bizde watsap çok sorun değil çünkü, inetrrnetyim bitiyor diye kapatıyor internetini ama, oyunlarından bıktım ya :((
daha pazar günü miniatürke ghitmişiz dönüyoruz metroda katil köpek balığı denen mal oyunu oynuyor.
yahu haftada bir görüşüyoruz yanımda oyun oynuyor :S
yataktan kalkmak bilmiyor orda da oyun oynuyormuş:27:
yemin ederim bu teknoloji sinirlermi bozuyor.
bir de bahanelere bak resmi koymuyorum çünkü seni görmesinler bilmem ne :53:
yalana bak yalana:30:

ben bir kere hu huu kimle yazışıyosun diye laf attım. kıyamet koptu :( vay efendim benden başkasıyla konuşamazmıymış. çok sıkıyormuşum.

ama kendisi aynı şeyi yapmaktan geri kalmıyor. "aşkım hayırdır hep çevrimiçisin". be adam ya teyzemin kızıyla konuşurum ya amcamın kızıyla. :47: daha hala inceden laf sokuyor yahuu

yaaa hiç sorma bu ara bizimki de tutturmuş beni sıkıyorsun falan.
delirtiyor.
hele pazar günü var ya burnumdan getirdi.
twitteri kapat yoksa bende açarım diyor :53:
aç aç merak ediyosun di mi eski sevgilini dedim diye akşama kadar dudaklarını yedi suratı sirke sattı.
o twitteri kapatmaacağım nbakalım ne yapacak
bir de metroda adamın biri bana bakmış "vay efendim sen bu kıyafeti niye giydin arabamız yok milletin içinde dikkat çekiyorsun bilmem ne bir daha giyme" diye bir sürü fırça attı.
ya yemin ederim hafta sonu ondan nefret ettim.:47:
pazartesiden beri de ne hali varsa görsün kafasındayım.
telimi aldım sessize akşamdan akşama bakıyor iyi geceler canım deyip yatıyorum.:54:
onunla mı uğraşcam ya :52:

Buluşmak için can atan adam, beni 1 dakika daha fazla görmek için metronun merdivenleri koşar adam çıkan adam gidiyor yerine günaydın ve iyi geceler diyen biri geliyor :D ilgi neredeeeeeeeeen nereyeeeeeee

Allahım hiç sorma ben derhaneye giderken yarım saat görmek için dershanenin kapısında bekleyen adam şimdi, saat iki de uyandırıyorum diye çemkiriyor :53:
ilgilerine tüküreyim onların.
Valla ben yokmuş gibi davranıyorum hiiiçççç umurumda değil artık kendi bilir çektim kendimi geri.
benimde çok pis bi huyum var; kendimi geri çektim mi çekerim.
aramam sormam tarafına bakmam ilgilenmem.
varlık makamından hiçlik makamına çekerim adamı :27::37:

ayy canımm ben benimkini alıştırdım
dün akşam beni üzdü mesela sabah benim öküzüm bak beni çok üzüyorsun dikkat et dedim güldü...:34:
ben alıştırdım öküz lafını aşkıma ama o da tanıyor kendini ben ne yapayım
(tabi sürekli öküz demiyorum aman sağı solu belli olmaz canım :31: )

ben bi kere dedim sadece hala söyler.
Pek de nazlı :27:
o da misilleme olarak bana maymun dedi :52:
sonra dedim ki bana maymun dediiydin "töbe de sana maymun diyen taş olur öküze misillemeydi" dedi.:51:

Çok güldüm, sizde gülün emi:))) ama çok hoşuma gitti karşınızdaki yapmacık değil hem sizi görmek için deli oluyor kahvaltı bahane hemde kendi yiyor çok sevimliii:) mutlu olun inşallah.

yaaaaa ne demezsin
bu ara o kadar seviyoruz ki öldüreceğiz nerdeyse birbirmizi :51:
akşam iyi geceler dedim yattım "seni seviyorum çok" demiş watsaptan
inan uyuz oluyorum.
seviyorsa ilgilensin ya kibar olsun.
kendi haline bıraktım çok üstüne gidiyormuşum beyefendinin artık kalsın kendiyle başbaşa :47:

bacım seninki de mi uyuyor :27:
uykusları kaçsın hepsinin işallah bizim adımızı sayıklasınlar sabaha kadar:19:

ya bizim nişanlılık dönemi berbarttı, sürekli git geller yaşıyordum ama evlenince güzel günler geçirmeye başladık hep böyle devam eder inşallah. eve gelince tabiki ben daha çok iş yapıyorum, sonuçta o bana yardım etmiş olsa bile bir elin koyduğunu öteki bulamazmış pek mutfağa sokmuyorum. ama diğer işlere yardım eder, beni motive eder Allaha şükür, çok şükrediyorum gerçekten çünkü ben bekarlıkta mutfaktan su almazdım. evlendikten sonra bu kadar iş yapıp ondan yardım ve takdir görmesem çok üzülürdüm ki evdeki çamaşır bulaşık mk kullanmayı fln hep ondan öğrendim ben.

bizim kadar sıkıntılı nişanlılık geçiren var mıdır bilmiyorumda işte o arkadasına çok düşkün bende arada kıskanıyorum sadece, ama evde oyun oynayanları fln görünce şükrediyorum çünkü en azından arkadasından ayrılıp eve geldiğinde tek ilgisi ben oluyorum

maşallah allah korusun huzurunuzu :nazar:
ya bizim ki çok düz ve aşırı içe kapanık ben iletişim kuramıyorum onunla o isterse ancak işte.
zaten canı nasıl isterse öyle.
bana diyor ki sen önceden daha uysaldın şimdi tam bir cadı oldun :((
şimdi ağzının içine bakıyorum önceden tınlamazdım:27:
tınlamayınca kavga da etmezdim o da melek sanırdı beni :51:
artık önemsemicem yeter artık kimi severse sevsin inan bana oluyor olan :30:

maşallah allah korusun huzurunuzu :nazar:
ya bizim ki çok düz ve aşırı içe kapanık ben iletişim kuramıyorum onunla o isterse ancak işte.
zaten canı nasıl isterse öyle.
bana diyor ki sen önceden daha uysaldın şimdi tam bir cadı oldun :((
şimdi ağzının içine bakıyorum önceden tınlamazdım:27:
tınlamayınca kavga da etmezdim o da melek sanırdı beni :51:
artık önemsemicem yeter artık kimi severse sevsin inan bana oluyor olan :30:

evet ya evlendikten sonra daha ilgili oluyoruz galiba, bende senin gibiydim işte nişanlıyken, hiçbişey demezdim hareketlerine, sallamazdım daha doğrusu. anam bi evlendik benim çene çıktı ortaya. o da şakayla karışık kural koyuyo aklınca :d kaşını kaldırmak yüzünü düşürmek ve cvp vermek yok. tamam efendim, peki kocacım, sen nasıl istersen hayatım. böyle olcakmışım :DDD

evet ya evlendikten sonra daha ilgili oluyoruz galiba, bende senin gibiydim işte nişanlıyken, hiçbişey demezdim hareketlerine, sallamazdım daha doğrusu. anam bi evlendik benim çene çıktı ortaya. o da şakayla karışık kural koyuyo aklınca :d kaşını kaldırmak yüzünü düşürmek ve cvp vermek yok. tamam efendim, peki kocacım, sen nasıl istersen hayatım. böyle olcakmışım :DDD

ay biz daha evlenmeden öyleyiz:52:
evlenmeden bunları diyor bana bir de sesini yükseltmek de yok diyor..

Benim nişanlım beni sürekli kanatları altında tutmak ister. Hastalanırım şu doktora git, şu ilacı kullan, bir şeyim bozulur dur hemen yolluyorum gibi sürekli bi gözetme halindedir. Bir gün yine buluştuk bir yere gidiyoruz, karşıdan karşıya geçicez, elimden tuttu, "dur sen geçemezsin ver elini" dedi, ben dumur:53: İşin garibi hala karşıdan karşıya geçmeyi bilmediğimi, arabaların önüne atladığımı falan düşünüyor:9:

gülümsedim bi an okurken :) çünkü benimki de aynı, örnek: yemek yiyoruz lahmacun olsun, ben böle böle yerim limonluysa damlar normal, ama nişanlım artık önce lahmacunları kenarını içine kırar sonrada dürüm yapar elime verir, sonra bi gün nar yicez ben çizik atarım öyle bölelim var gücümle :) o da nar öyle mi yenir ver şunu alır elimden parçalar güzelce tane tane biriktirir elinde bana verir bende avuçladığım gibi ağzıma atarım. balık yeriz mesela balığı ben parça pinçik ederim , o da çözümünü buldu iki tabağı alıyo önüne tek tek ayıklıyo kılçığını tabağımı bana veriyo ohh mis gibi :) ya çok düzenli herşeyi ben bazen heycalanıyorum gerçekten her gün yaptığım işi onun yanında şaşırıyorum :)

Back
X