Bu devran ne zaman dönecek

Ahh o çorabın bi ucunu tutabilsem ablacım. İnşallah hayat benide tutar

28 yaşında aynen sizin düşündüklerinizi düşünüyordum. 29da işe girdim özelde. 31de devlete atandım. Çok iyi anlıyorum sizi. Herkesin yolu farkli. Kendinizi baskalariyla kiyaslamayin. Maasi aldiktan bir kac ay sonra o kadar alismis oluyorsunuz ki. Bu yasadiklariniz unutuluyor. Gonlunuze gore olur umarim

Herkesin hayatı belli yaşlarda standart şeyleri yaşayarak geçmiyor. Hepimizin hayat çizgisi bize özel. Kıyaslama yapmak sadece sizi yıpratır. Üzülüyorsaniz sosyal medyada arkadaşlara bakmayın, girmeyin.
Mesela ilişkiler konusunda, sizce neden böyle sorunlar yaşıyorsunuz?
İş durumunda ise plan yapmışsınız. Kpss çalışıyorsunuz. Yeteri özeni gösteriyor musunuz?

o zamanda hayattan başka isteklerim olacak mutlaka ama bu çok başka. Teşekkür ederim yorumunuz için

İlişkiler konusunda kendi hatalarımıda karşıda ki kişide istemediğim şeyleri öğrendiğim kadarıyla tecrübelerimi aldım hatta bi köşeye yazdım. Daha dikkatli olacağım bundan sonrası için. Ders konusunda da fazlasıyla özen gösterdiğimi düşünüyorum. Günde 7-8 saat istikrarlı bir şekilde çalışıyorum ama ya olmazsa diye de düşünüyorum

İşiniz mesleğiniz olsun aşk hayatı hemen canlanır bunu unutmayın.siz sadece hayatınızı kurtarınesleginizi elinize alın herşey ondan sonra çözülür.ben sizlerden büyüğüm tecrübeliyim iyi kızım var ikisine de tavsiyem bu.once meslek sonra ask

Önceden bende öyle derdim ama sanki yaş geçince hangisi önce olursa farketmez diye düşünüyo insan. Evlilik olsada sınav işlerini yine hallederim gibi. Ama dediğiniz gibi şu an ufukta evlilik görünmediğine göre tek şansım bu sınavı kazanmak.

28 yaşıma geri dönsem asla evlenmezdim şahsen. Bence böyle düşünmenin size bir faydası yok. Önümüzdeki hedeflere odaklanın. Herşey vakti gelince olacağı varsa olur,erkene çekmek ileriye atabilmek gibi bir kudretimiz yok malesef

Aynen öyle umutsuzluktan dolayı acele ediyorum ya böyle giderse diye ama beklemekten başka çare yok

25 yaşında üniversiteden mezun oldum, 27 yaşında evlendim, 31 yaşında da anne olacağım.
32 yaşında smm olacağım. ( inşallah )
Hiç bir şeye geç kalmış değilsin :)

Sizinkiler tam zamanında olmuş gibi sanki evlilik ve okul. Allah mutluluk versin

Hepimize canım benim.
Üzülme sakın bende geçtim o yollardan, herkes geçiyor.
Sen çabala dua et, gerisi gelecektir
Bu arada etrafımdakilere göre bende çok geç kalmıştım.
19 yaşında evlenen kuzenlerimin 10 yaşında çocuklar var.

Konuyu başlıktan siyasi sandım bu gidişatına bi dur demen lazım.

Çocuklu halimle 5 yıllık evliyken atandım ama gel bana sor. Antidepresan kullandım. Kullanıyorum. Çocuğum benim degil babasının kucağında büyüdü resmen. Öncelikle atan. Cok çalış bu sene kpss b var onu da dene. Yaparsın. Daha aylar var. Yapabilirsin hemen bu gün başla.

Amin inşallah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Belki bi gün bende buraya sizin yazdıklarınızı yazarım

Öğretmenlik için KPSS ye gireceğim. Başladım zaten çoktan derslere ama ya olmazsa diye ümitsizlik çöküyo. Hep böyle hayatım devam ederse diye. Teşekkür ederim yorumunuz için

Su akar yolunu bulur. Demek ki bazı şeylerin zamanı var. Daha güzel olacağı içindir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…