Bu Doktoru Şikayet Etsem Ne Olur ?

Ya yapmayın lütfen.
Erkek doktor kadın hastaya gülümsedi diye silah çekildiği için mi Benim KADIN doktorum bana ters davranıyor?
Ayrıca benim yaşadığım şehirde doktorlar böyle bir olay yaşamaz.

Gerçekten böyle mi anladınız?

Benim alıntıladığım mesajda Avrupalı doktorların insanlara saygısından bahsediliyor.

Ben de ülkemizde neden saygı duymalarının pek mümkün olmadığını açıkladım.

Sizin konunuza yorum yapmadım henüz, zaten yapmamı da arzu etmezdiniz.

Ya yapmayın lütfen.
Erkek doktor kadın hastaya gülümsedi diye silah çekildiği için mi Benim KADIN doktorum bana ters davranıyor?
Ayrıca benim yaşadığım şehirde doktorlar böyle bir olay yaşamaz.
O cümle zaten böyle olayların klişesi.

Polis şiddetine yorumunuzu merak ediyorum .Kamu calisanlarinin sorunlari ve vatandasa yaklasimlari hakkında değişik fikirleriniz var gibi

Burada siyaset konuşmak yasak, isterseniz özelden cevap verebilirim.

Ama hiçbir şekilde alakası yok kıyasladığınız iki durumun.

Ancak doktor hastanın canına kast ederse alakası olabilir.

Ofladı diye hiç kimse şikayet edilemez. Bunun saygısızlıkla alakası yok, hakaret de değil. Doktor hastasını memnun etmek zorunda olan biri değil, tedavi etmek zorunda olan biridir.

Yanlış ilaç diye 60 mesajda yazılan şey de ilacın formuyla alakalı. Kalp ilacı romatizma hastasına yazılmamış yani.

Ya allahaşkına olay gayet belli,hasta eskiden astımmış öksürmüş boğazı tahriş olmuş sınavlarım var diye acile gelmiş,demekki okadar da acil değilmiş yani..Belli kurallar var yani herkes doluşsa asıl ihtiyacı olanlar nasıl tedavi olacaklar? Doktorun öksürük şurubu vs yazması gerekiyordu yazmış hasta da eczanede para verdim diyor,çünkü aile hekimi veya başka bir doktor bilgisayara işlem girmediği sürece o para verilir,bu da acil olduğu için zaten,adam size rapor girerken yanda biri de ölebilir adı üstünde acil.O doktor yapması gereken şeyi yapmış size öksürük şurubu yazmış,astım ilaçları heyet raporlu olduğu için yapamaz,size demir haplarıyla da ilgili açıkla,a yapmak zorunda değil.Yanda birinin kolu kırık insanlar ateş icinde geliyor,tabiki elinden geldiği kadar hızlı olacak yani.Astımlı bir insan anca tıkanır da hava yemek için acile gider,her şeyden nem kapıp gidersek doktorlar napacak insnların yüz kolu yok ki,azcık empati kurmak gerek.

Ikimiz de biliyoruz ki şu an o durumdan değil genel durumdan bahsediyoruz. Peki örneği söyle degistirerek soruyorum. Çocuğunuz okulda ogretmenine soru sormaya gidiyor öğretmen oflayarak cevap veriyor ? Olabilir. Çünkü öldürülen ogretmenler var. Garsondan etli fajita yerine tavuklu istiyorsunuz offffofff diyor siparis alırOlabilir.cunku tüm gün çok çalışti. Nüfus cuzdaninizi kaybettiniz karakola gittiniz dilekçe yazacaksiniz offff diyor siz yerine sen diye hitap ediyor. Olabilir.cunku adamlarin mesai saati uzun ,hırsız katil bilmem ne bilmem ne. Bu mu gerçekten ? Örnekler tamamen aynı. Aynı değil demeyin. Gulmesin ama surat asmasin, samimi olmasın ama siz diyene sen demesin.

olmayan bir ilaç yazdığı için para ödedim ben

Hala empati deniliyor. Allahımmmmmm

Arkadaşlar fikrimi aldım şikayetimi yaptım.
Belki ben suçluyum.
Belki ben empati yapmayı bilmiyorum.
Ama şu da açık ki, konunun bir kısmından alıp ordan eleştiriyorsunuz.
Suçlu var mı, varsa kim, öğrenicez biraz zaman geçince zaten.

İkimiz de bilmiyoruz genel durumdan bahsettiğimizi.

Mesela doktorların laubali ve terbiyesizce çıkışlarına, aşağılamalarına, umursamamalarına şiddetle karşıyım. Böyle doktorların mesleğin yüzkarası olduğunu düşünüyorum.

Garson bana ''Off'' derse bir daha oraya gitmem, çünkü özel işletme.

Devlet memuru işimi oflayarak yaparsa sıkıntı olmaz. Yeter ki işini yapsın. Refah seviyesi muhteşem bir ülkede yaşamıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…