Bu Doktoru Şikayet Etsem Ne Olur ?

Ben ilacım yanlış yazıldığı için şikayetçiyim.
Ayrıca bir şey olur veya olmaz, tavrı için de gayet şikayet ederim.
Siz etmezsiniz size yapılınca olur biter..
Dalgınlıkla yapılabilecek bir hata ilaç hatası ve basit bir hata. Edebilirsiniz ama bu konuda muhtemelen doktorun ruhu bile duymaz şikayetinizi. Gereksiz o kadar çok şikayet doktora yansıtılsaydı oooo doktorlar şikayetlere cevap vermekten başını kaşıyamazdı.

Reactions: WAN
Bir de arkadaşım sen zaten her türlü ilacın parasını ödeyeceksin, reçeten olsa da olmasa da ödeyeceksin.
Bunun neyini şikayet edeceksin anlamadım ki?

Benim babam emekli.
Hiçbir zaman eczaneye para ödemedim. Ücretin bir kısmı belki babamın maaşından kesiyorlardır ama o da bir kısmı.

Doktor musunuz bilmiyorum. Yurt dışı gözlemim olduğu için kıyas yapabiliyorum. Hastaneler burada da çok yoğun hiç bir doktor vatandaşı azarlayamaz burada. Aklından bile geçirmez. Hatta öz elestiride yapayim. Cahil ve ezilmeye alışkın bir milletiz. Bahane bulan bir milletiz. Boyacı ortalama Türk insanı boyacisi, doktor ortalama Türk insanın doktor hali. O zaman polis bize istediği gibi bağırsin en yoğun onlar çalışmıyor mu ? Hasta bakıcı azarlasin en kötü işleri o yapmıyor mu ? Hiç kimse bana bagiramaz. Asla. Isterse yorgunluktayorgunluktan ölsün. Babamla hastaneye gittik.babam özel kuvvetlerde albay. GATA yi değil başka bir hastaneyi tercih ettik bizden önceki hastalara sen diye hitap eden doktor neden söz konusu babam olunca siz diyor gulumsuyor uzun uzun anlatıyor ? Biz iki yüzlü bir toplumuz. Öyle mide bulandirici ki insan gibi davranmamaya bulunan bahaneler

Ben gerekeni yapayım. Gerisi devlete kalmış.
Hep zaten bir şey olmaz mantığıyla susunca, kimse işini ciddiye almıyor.

Benim babam emekli.
Hiçbir zaman eczaneye para ödemedim. Ücretin bir kısmı belki babamın maaşından kesiyorlardır ama o da bir kısmı.

Üzgünüm ama bence haksızsın.
Karşılanmasını istiyorsan polikliniğe gitmeliydin

Benim yaşadığım şehirde de böyle acile bile gidiyorsan öncesinde sıra alıyorsun form falan doldurup.

saat 6 da konuyu açmışsınız birçok mesaja karşılık yazmışsınız saat 11 i geçiyor . bu 5saatte hiç ders çalışabildiniz mi

Doktorlar sistemle ilgili şikayetlerini hastalar üzerinden belli etmeyecekler? Güzel bir fikir değil mi ? Sendikalilasacaklar , lobi kuracaklar,Kulis olusturacaklar. Ama kimseye saygısızlık yapmayacaklar? Bence harika bir fikir.
Bunu yapamayanlar ama söyle ama böyle gibi bahanelerini alıp defolup gidecekler ?

Türkiye de ne sistemli?
Polisin sizi azarlamasi, ogretmenin çocuğunuza bağırmasinin hafifletici sebepleri var o zaman size göre ?

Bu arada acile formla almıyorlar mı nasıl girebildiniz?

Benim yaşadığım şehirde de böyle acile bile gidiyorsan öncesinde sıra alıyorsun form falan doldurup.

En güzeli. Belli yatak kapasitesi de var böylece kimse mağdur olmuyor.
İçeride neler vardı yani travma, nöbet vs.
Öksürük ve boğaz tahrişi bunun yanında devede kulak
Ballı-zencefil falan tavsiye ederdik buraya yazsaydı konu sahibi :)

Söylemiştim yine söyleyeyim.
Astım geçmişim olduğu için ben öksürüğü hafife alamıyorum.

Bir de özellikle ama türkiyede çok çalışıyorlar demesinler diye hastane yogunlugundan bahsettim =) ayakta yemek yediklerine şahit oldum

Söylemiştim yine söyleyeyim.
Astım geçmişim olduğu için ben öksürüğü hafife alamıyorum.
Astım hastalığın geçitimi peki tamamen ben geçmez diye biliyorum.

Haklısınız ama ben hala konu sahibinin haksız olduğunu düşünüyorum yani acil daha önceki mesajlarimda da belirttigim gibi pratik bir yer,ilaç yazılır verilir gönderilir acil çalışanından bilgi,aile hekimi istemek bana göre tamamen başkasinın hakkını gaspetmek,duruma göre direkt alınmayıp polikliniğe yönlendirilmesi gerekiyordu

Tek bir yorumuma bakarak karakterimle ilgili nasıl yorumda bulabilirsiniz ? Siz bu hakkı kendinizde nasil görüyorsunuz ?
Avrupada insan değerli evet ama avrupada insanlar saygı nedir biliyor. Avrupada ki çalışma koşullarıyla türkiyede ki bir değil . Burada dayak yiyen, hatta öldürülen doktorlar var haberiniz var değil mi ?
Kaldı ki bu doktorun konu sahibesine ne gibi saygisizligi olmuş... ben doktorlarında insan olduğunu unutmamamiz gerektiğini söylüyorum. Kusura bakmayın, önce şartları eşitleyip sonra kıyas yapalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…