bu düğüne gidilir mi?

canım benim anlamadığım neden 2,5 milyarlık altın takmanız gerekiyor:26:

çünkü biz evlenirken ablası bize bilezik taktı oğlu da tam altın bunlar toplamda aşağı yukarı 2.5 milyar ediyor

Anlamadığım neden 2,5 milyarlık altın almak zorundasınız? Eğer onlar size o kadar taktıysa konuşun, şuanda bütçemiz müsait değil hediyelik bilezik alabildik, ilerde cocugu vs olduğunda telafi edebiliriz diyin.

Eğer amaç birarada olmasa sorun olmaz diye düşünüyorum. Yol masrafı icin birsey diyemem; uzun yol araba cok yakar vs ama takı meselesini konusmakta fayda var.

Ayrıca; kimse düğün tarihini size göre ayarlamak zorunda değil, siz de gitmek zorunda değilsiniz.

kim kime takıomuş 2,5milyarlık takı bu devirde bende gideyim orda bi daha düğün yapalım..kayınvalidemlerin bana taktıkları bile o kadarı bulmamıştır..öyle bi zorunluluk mu var anlamadım bi bilezik takın işte yeter=))

biz iki maaş aldığımız için herkes bize durumumuz iyi diye bakıyor takmamızı isterler eşimde gururldur kendi öyle bişey rica edemez sonra takalım filan. bende bize anlayış gösterip gelmemmizi mazur görmelerinin en doğruzsu olacağını düşünüyorum zaten düğün tarihini bana göre ayarlayamat-yacaklarını tabi kide biliyorum.

hımm anladım canım yani o zaman bence en mantıklısı eşinin gitmesi.hem kışın o soğuğunda sen küçük çocukla ne yapacaksın orda düzeni bozulacak,huysuzlaşacak
hava değişiminden hasta da olabilir yani küllün sana külfetten başka bişey değil canım yaa
hiç gitmemek tabii ki olmaz,yani sana anlayış göstermezler mi eşin tek giderse
insanlara külfet olmamak lazım diye düşünüyorum ben

garm olarak hesaplarsak taktılar evet ama biz evlenirken altın bu kadar değerli değildi

pek de hoşnut olmazlar

yazında 2,5 mılyarlık takıyı 2 kişi takmış gb yazmışsın arkadaşım.. o zaman sadece bir gzl bilezik alın, ya da takı seti aın bnm takı setım 1,5 mılyardı en güzeliydi...2,5 mılyar brz saçma..ayrıca gıtmek zorunda dıılsınız izin alamıyorsanız takınızı gönderirsiniz bu kadar basit. kım kıme 2,5 takmıs ki...

garm olarak hesaplarsak taktılar evet ama biz evlenirken altın bu kadar değerli değildi

o zaman sizde gram olarak hesaplamayın diyelim ki onlar size taktığında 1milyarsa o kadar altının değeri o kadarlık bişi takın..gerçi bu işler karışık işler taksan sen sıkılcan takmasan laf söz olcak..ama laf söz olcak diye de o kadar borcun altına girilir mi bilemedim

hımmmm insanlar üstüne düşenı fazlasıyla yapmış o halde cocukta sana o tam altını basının gözunun sadakası olarak takmadı emınımkı bugun yarın bende dugun yaparım dayımda yengemde getırır bana takar dıye dusunmus olsa gerek ayrıca ben anlamadım eşiniz ablasının oglunun dugunune gıtmıycekte kımın dugunune gidicek ıkı gunlugune de olsa borc bulup genede gıtmelısınız bence sonucta neredeyse 1. derece akrabasınız ayrıca ınsanlar sıze gereken her seyı zamanında yapmıs sımdı sıra sızde bence

bence eşin gitsin hiç gitmemekte olmaz ayıp olur insan düğünde bayramda sevdiklerini yanında görmek istiyor takıda takmanız gerekir sonuçta yeğeni mantıklı düşünün siz onların yerinde olsanız ne derdiniz (ablana bak gelmedi bile düğüne gibi mesela)

Düğün tarihini size göre ayarlamak zorunda değiller ki...

Gidersiniz veya gitmezsiniz bu sizin tercihiniz tabi ki ama eşinizin yeğeni sonuçta gidilmesi gerekiyor diye düşünüyorum.

Ayrıca madem eşiniz gururludur illa 2,500 TL'lik altın takar diyorsunuz,bırakın bunu siz değil de eşiniz kara kara düşünsün.

Son düzenleme:
Düğün tarihini size göre ayarlamak zorunda değiller ki...

Gidersiniz veya gitmezsiniz bu sizin tercihiniz tabi ki ama eşinizin yeğeni sonuçta gidilmesi gerekiyor diye düşünüyorum.

Ayrıca madem eşiniz gururludur illa 2,500 TL'lik altın takar diyorsunuz,bırakın bunu siz değil de eşiniz kara kara düşünsün.

anlatamadığım bişey var galiba ben bize takılanın üzerine yatma niyetinde değilim zaten bana n yapıldıysa fazlasuıyla yapmak isterim ama beni üzen o kadar yolu ben çocukla nasıl geleyim ,ayrıca işten izin meselesi var

pek de hoşnut olmazlar

valla ne diim bilemedim ben sizin yerinizde olsam görümcemi arar uygun bi dille anlatırdım benim gelmemin zor olacağını
eşimi de otbüsle yollar masrafları en aza indirmeye çalışırdım.ayrıca bi arkadaşın dediği gibi bi bilezik alın yeter bence
tam altını da çocuğuna takarsınız.yada görümcenin başka bi çocuğu varsa onun düğününe nişanına falan ne bileyim işte
hem 2,5 milyarlık takı taktığınızda da sizin durumunuzun çok iyi olduğunu düşünmeleri kaçınılmaz olur tatlım ve ileriye yönelik
beklentileri de artar diye düşünüyorum...

anlayamadım nasıl eşim düşünsün ikimizin bütcesi değil mi sizzin evde keseler ayrı heralde kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…