bu düğüne gidilir mi?

konu sahibi şöyle yazsaydı;
ablam düğünümüzde şu kadar altın taktı.ablam şimdi yeğenimi evlendiriyor,ama eşim 1 yaşındaki bebeğimizi öne atarak nasıl gideriz,kış günü çocuk hastalanır,daha tatilşden yeni geldik,şimdi mi düğün yapılır,üstelik maddi durumumuz iyi değil.

evet konu bu şekilde açılsaydı ne gibi yorumlar gelirdi.ama eminimki hiç kimse gitmeyin eşiniz yanlız gitmesin demezdi ve o eşe olmadık laflar edilirdi

Konu başlığı bir defa konuyu özetlemiş? Bence bu kadar hesapçı olmamak lazım, yani hayatta bazı değerler var düğünler ölümler vsss

bana karşı hesapçı kitapçı olunuyorsa ben neden olmayayım o altınları bana bağış yapmadılar ya elbette karşılığını bekliyorlar

Sadece ilk mesajınızı okudum ve yazmak istedim.

Birincisi görümceniz kardeşine takmış o bileziği yani 2,5 milyarı.yani siz ise görümcenizin oğluna takacaksınız.yani yeğen var ortada.yeğenın yeri ayrı kardeşin yeri ayrı.ha görümce bekar olsaydı da yeni evleniyor olsaydı tamam takmanız gerekirdi.ben böyle düşünüyorum.belki yanlış ama.sonuçta eşiniz yeğenine takacak kardeşine değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…