- 14 Haziran 2016
- 115
- 34
- 98
- 34
- Konu Sahibi Belinayy25
-
6aydır evliyim de gezdim mi sanki en azından çocuk olunca onunla vakit geçirirsıkılmamAferin daha adamla başbaşa 3 gün geçirmeden çocuğu da yapmışsınız
Daha da gezmeyi falan unut
6aydır evliyim de gezdim mi sanki en azından çocuk olunca onunla vakit geçirir sıkılmam
6aydır evliyim de gezdim mi sanki en azından çocuk olunca onunla vakit geçirir sıkılmam
Çocuğu kendinize oyuncak olarak mı yaptınız ?6aydır evliyim de gezdim mi sanki en azından çocuk olunca onunla vakit geçirirsıkılmam
Eeee bu güzel fikri uygulamaya geçmek için doğurmayı bekle o zaman...6aydır evliyim de gezdim mi sanki en azından çocuk olunca onunla vakit geçirirsıkılmam
Ama bazen ayrılık o kadar kolay olmuyorMantık yanlış sende
Böyle evliliklerde mutsuz olup karşımızdaki bizi anlamayınca,evlilik anlamsızlaşınca
Çocuk yapıp işi zora sokmaktansa
Önce resti çekip karşıdaki değişmezse ayrılıp canımızın kıymetini bilmek daha bir doğru
Ben bu çocuğu çok isteyerek severek yaptım yalnız kaldığım için yapmadım eşimde duyduğunda çık sevindi o çok iyi bir baba olur bunu biliyorum sevgisinden hiçbir şüphem yok olmazda sadece işlerine çok önem veriyor sıkıntım oKaynini evden yollamaya bak ama esin müsade etmez kesinlikle. Bastan kabul etmeyecektin. Cocuguna da haksizlik ediyon sirf sen yalniz kalmak istemedigin icin esine karsi agzini acamadigin icin cocuk yapmissin. Yazik degil mi o bebege sende esinden ilgi görmüyorsun o bebekze muhtemelen baba sevgisi görmeyecek. Bir insan eşsiz yasiyabilir ama bir cocuk baba ilgisinden uzak büyümemeli
Maalesef ıspartaya evlendiğim için ilk gelişim oldu oturduğum yerde de sosyal aktivite yapacağım kimse yokSenin arkadaşın yok mu?
Onlarla kahve iç, avmye git, ne bileyim gün falan yap.
O zaman sıkılmazsın
Sen de onlarla işe git ya da?
Bi defa bu konu hakkında konuştuk büyük bir tartışma oldu kardeşinden vazgeçemiyor kızdığım konu ne askerliğini yapmış 24 yaşunda evlenmeyi düşünmüyor mu diyorum yok erken 28de anca evlenir diyor yani kaç zaman baiımda olacakBence esiniz evliligi benimsememis daha. Ne is yapiyorlar bilmiyorum ama ispartada studyo daireler oluyor madem kayniniz surekli kalacak kendi duzenini kursun bi zahmet. Bebegi de yapmissiniz artik kimsenin niye yaptin deme hakki yok. Yine sizin karariniz ama ben olsam resti ceker ya o ya ben derdim tabi kardesini hayatindan cikaramaz ama ya esiyle yasar insan ya kardesiyle. Kardesim gitmicek derse de ceker ben giderdim valla
Ama bazen ayrılık o kadar kolay olmuyor
Ben bu çocuğu çok isteyerek severek yaptım yalnız kaldığım için yapmadım eşimde duyduğunda çık sevindi o çok iyi bir baba olur bunu biliyorum sevgisinden hiçbir şüphem yok olmazda sadece işlerine çok önem veriyor sıkıntım o
Yanlış anladınız ben çocukları çok severim nişanladığımda bile eşime açmıştım çocuk istiyorum evlenince geciktirmeyelim diye sırf yalnız kaldığım için düşünmedim biz üç aydır istiyorduk olmuyordu tamda sıkıldığım bunaldığım zamana denk geldi o yüzden iyi gelir diye düşündümyani normalde cikip gezmiyorsunuz cocuk olunca iki kat daha yorulup, bunalacaksiniz.
Ki sikiliyorum ben diye insan cocuk yapar mi, sonra uyenin biri cikip yine diyecek bana cocuk sahibi olanlara takmissiniz diye.
Oyuncak bebek degil ki ondan sikilinca da bir koseye mi atacaksiniz.
Daha gecen okudum bir uyenin tahammulu kalmamisti cocuguna yapmayin hem kendinize hem cocugunuza yazik.
Esinizle de konusunun bu is boyle gitmez diye.
Resti cekmedigin surece basinda olacak. Sen 2 bekar erkegin hizmetcisi bir bebegin bakicisi olarak hayatini devam ettireceksin. Kusura bakma da eger tavsiyelere uymayacak kadar kendine guvenin yoksa kendini o kadar degersiz goruyorsan bundan sonraki hayatinda Allah yardimcin olsun ne diyimBi defa bu konu hakkında konuştuk büyük bir tartışma oldu kardeşinden vazgeçemiyor kızdığım konu ne askerliğini yapmış 24 yaşunda evlenmeyi düşünmüyor mu diyorum yok erken 28de anca evlenir diyor yani kaç zaman baiımda olacak
Madem durum bu, otur evde seni cok seven eşini bekle. Cocuk olunca da onunla ilgilenirsin iste. Hayatin boyle boyle gider.Ama bazen ayrılık o kadar kolay olmuyor
Ben bu çocuğu çok isteyerek severek yaptım yalnız kaldığım için yapmadım eşimde duyduğunda çık sevindi o çok iyi bir baba olur bunu biliyorum sevgisinden hiçbir şüphem yok olmazda sadece işlerine çok önem veriyor sıkıntım o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?