- 30 Ağustos 2013
- 2.125
- 7.360
- 358
- Konu Sahibi Belinayy25
-
Belki de yanlis anladim ama 6 aylik evlilikte 3 aydir istiyorduk olmuyordu deyince bile bana erken geliyor.Yanlış anladınız ben çocukları çok severim nişanladığımda bile eşime açmıştım çocuk istiyorum evlenince geciktirmeyelim diye sırf yalnız kaldığım için düşünmedim biz üç aydır istiyorduk olmuyordu tamda sıkıldığım bunaldığım zamana denk geldi o yüzden iyi gelir diye düşündüm
çok iyi bir baba olur bunu biliyorum
6aydır evliyim de gezdim mi sanki en azından çocuk olunca onunla vakit geçirir sıkılmam
başta bilmiyormuydun kaynının sizde kalacağını?şartlar öyle gerektiriyorsa adam nereye gitsin,6 aylık evlisin ve kaynını istemiyorsun, yazık, köylerde hep aynı evdeler onlar napsınMerhaba arkadaşlar ben 6aydır evliyim eşimle ilk evlendiğimde İstanbul'da bir hafta kaldık evimiz Isparta da olduğu için İstanbul'da kaynanam gilde kaldık. O bir hafta zaten çöpe gitti çünkü sadece gece yalnız kalabiliyorduk evimize gittiğimizde yalnız kalırız diye düşündüm ama umduğum gibi olmadı çünkü bizimle yaşayan bir kaynım olduğu faktörünü unuttum. İlk geldiğimizde heralde kaynım bir kaç zaman gelmez diye düşündüm ama ilk günden itibaren düşüncesiz olduğu için gwlip kaldı eşim o zaman iki gün işie gitmedi bu arada kaynımla beraber çalışıyorlar. İşlerden dolayı eşimle hüç yalnız kalamadım taa o zaman dan bu zamana kaynımı zaten söylemiyorum akşam 9da falan geliyorlar yemek çay derken saat gece 1i buluyor sonra uyuyoruz hadi hafta içini anlıyorum işlerden dolayı vakit ayırmıyor ama pazarımız tüm hafta evdeyim yalnızım yabancı şehir bir yere çıkıpta gezemiyorım pazar birşeyler yaparız başbaşa diye düşünüyorum ama büyük hayal kırıklığına uğruyorum çünkü gün boyunca her ikisi de uzanıyorlar keyif yapıyorlar bazen o kadar bunalıyorum ki eşime durumu söylüyorum nereye gidelim diyor çıldırıyorum. Çünkü kendileri sosyal aktivelerini yapıyorlar maça gidiyorlar istedikleri zaman arkadaşlarıyla toplanıp okey oynuyorlar ama biri de dönüp demiyor ki bu kız bütün hafta yalnız. Kaynım zaten Allah ın şapşalı uyuz oluyorum ona bir insan bu kadar anlayışsız düşüncesiz olmaz. Eşimin bugün işi vardı kaynıma söyledi sen git hallet diye kaynım oralı olmadı ya ne işin var senin evde eşim hazırlanıp gitti oda uzanmış keyif yapıyor. Artık bu durum dan sıkılmaya başladım eşime ilgisizsin düşünmüyorsun beni diyorum yok kuruntu yapıyorsun diyip çekip gidiyor şu an da iki aylık hamüleyim rahatsızlanıyorum ara ara eşim elini bir bardağa atıpta yardım etmiyor nr yapacağımı bilmiyorum lütfen bi fikir verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?