Tepki verdi mi kediniz? Canı yansa tepki verirdi sonuçta.
Bana da çirkin bir hareket olarak geliyor ama bu şekilde taşınmaya tepki veren bir kedi görmedim henüz.
Yeni bir veteriner bulmustum. Tavsiye ediliyordu baya ve kotu yorumda bulamadim. Bikac kez gittik. En son gidisimde kediyi tasima kabindan cikarirken ensesinden tuttu. Öyle tutmamasını söyledim bende.
Butun veterinerler boyle mi yapıyor yani bu normal birsey mi? Çok kızdım.
Tepki vermedi ama korktu yani enseden tutup cekilince gordum kirktugunu ayriyetten o goruntu hala aklimda ve sinirimi bozuyor fena halde
Yavru kediler anneleri tarafından enselerinden çekilerek taşınır, doğal bir şey. Eğer kedinizin o bölgede bir hassasiyeti yoksa merak etmenizi gerektirecek bir şey yok.
Bizim kendimize hap verecekti veterineri, ne ense ne de yerinden fırlamayan göz kalmadı. Kadın kulaklardan geriye öyle bir çekiyordu ki, garibimin tüm derisi arkaya kaymış, gözleri çıkmıştı. Bir değişikler bu vetler.
Sonuc ne pekiYeni bir veteriner bulmustum. Tavsiye ediliyordu baya ve kotu yorumda bulamadim. Bikac kez gittik. En son gidisimde kediyi tasima kabindan cikarirken ensesinden tuttu. Öyle tutmamasını söyledim bende.
Butun veterinerler boyle mi yapıyor yani bu normal birsey mi? Çok kızdım.
Sonuc ne peki
Kızlar ben çok araştırdım bu durumu ve aşıya falan gittiğimizde mutlaka ben kendim tuttum kızımı ve araştırmalarıma göre bizler annesi gibi tutamayız ve yanlış bir hareket felçe kadar gidiyormuş bunu öğrenince müsade etmedim asla o hareketi yapmasına vetr. Aman dikkat edin kızlar sinirler o bölgede olduğu için hareketsiz kalıyormuş minnaklarımız yani bütün sinirleri tutup zedeleme söz konusu ense kısmı tehlikeli
Merak etme senin bu konunla artist olmam bana oku yaz demediysen sen de yazmazsin olur biter nerde ne yazcagimi sanada sorcak degilim herhalde begenmiyirsan yorumu sen cikarsn by.Sonuc mu olmalı? Sacma sapan artistlik yapmaya gelmeyin suraya. Oku ve yaz diyen mi oldu ? Konu senin bilgin, ilgin ve alakan disindaysa cik baska konulara git.
Canım eşim ellerini ayaklarını tutuyor ben kafasını yan yatırıp vetr. Aşıyı hop yapıyo bi saniye bile sürmüyor bunu deneyin istersenizArkadas yazi paylasmis zapetmek amaciyla veterinerler kullaniyormus ama o sekilde tasinmasi zararliymis. Tasimadi kutudan cekti ama bile beni rahatsiz etti yeterince kendim tutmaya kalksam igne olurken bizimki cok deliriyor ya ben zarar versem yada iyi tutamayip daha cok cani yansa offf..
Duygusal düşünmekte çok haklısınız.Benim de içim acıyordu ama onların doğası bu ve canları acımıyor,korkuyor olabilirler en fazla.
Korktuklarını ve sevmediklerini tırmalarlar.Buna engel olmak için veteriner öyle yapıyor.
Merak etme senin bu konunla artist olmam bana oku yaz demediysen sen de yazmazsin olur biter nerde ne yazcagimi sanada sorcak degilim herhalde begenmiyirsan yorumu sen cikarsn by.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?