Canım eşim ellerini ayaklarını tutuyor ben kafasını yan yatırıp vetr. Aşıyı hop yapıyo bi saniye bile sürmüyor bunu deneyin isterseniz
Kıyamam ya yaşında var mı Can'ım çok ürkmüş demek ki unutmamış aşıyı hatırlıyor MinnakımBizimki cok tepiniyor ilk ignede enseden tutmadılar ama veterineri ısırdi kanatana kadar. :/ biz o sekilde tutabilir miyiz bakalim
Kıyamam ya yaşında var mı Can'ım çok ürkmüş demek ki unutmamış aşıyı hatırlıyor Minnakım
Ouy işin daha zor bakalım bizim ki 1 yaşı tamamlayınca ne hünerler çıkaracak başımızaBebek degil 1 yasini gecti yeni. Minik olsa kolay oluyordu.
Kusura bakma konuyu aciyorsan butun elestirelere acik olcaksin ..
Ouy işin daha zor bakalım bizim ki 1 yaşı tamamlayınca ne hünerler çıkaracak başımıza
Orta da bir eleştiri yok ki .. dalga geçer gibi yazmışsınız. Hoş değil. Dalga geçmek yerine başka konuları incelemeniz ve kendinize uygun olanlara mantıklı yorumlar yapmanız hepimiz için daha hayırlı olur.Kusura bakma konuyu aciyorsan butun elestirelere acik olcaksin ..
Dalgaya almadim sadece merak ettim bu kadar abartmayin saygim sonsuz konu sahibine verdigi tepki oyle olmamliydi diye dusunuyorum.Tamamda sonuç? diye bir şey söylemen bence de çok saçma.
Kadın burda sıkıntısını paylaşmış haklı olarak.
Burada eleştireye açık olacak ne var?
Sen resmen dalgaya almışsın.
Kadının hassas olduğu bir konu belli ki..
Sizde ugrascak insan ariyorsunuz herhalde lutfen uzatmayin ya size bisey diyen yok sizi ilgilendirmez ben konu sahibine sordum verdigi cvbada saygi duyarim .Orta da bir eleştiri yok ki .. dalga geçer gibi yazmışsınız. Hoş değil. Dalga geçmek yerine başka konuları incelemeniz ve kendinize uygun olanlara mantıklı yorumlar yapmanız hepimiz için daha hayırlı olur.
Acil şifalar versin onlarında canı var Can'ım ya ben gözümden sakınıyorum aklım çıkacak bişey olursa diye geceleri kontrole kalkıyorum rutin Ateş ölçerim aman hele burnu bi akmaya görsün direk veterinerdeyiz çok evhamlıyım ona karşı pek narin yetiştirmişsin sende alışkanlıklarını kolay kolay terketmezler zaten Can'ımNormalde hic agresif bir kedi degil ama tedavide cok sıkıntı cikartti. Cok inat ilaci zorla iciyor ki ilac bile sayilmaz kokusu guzel biseydi. Bikere kendi icti gerisini zorla icirdim. Ishalden dolayi tavuk ve pirinc lapasi yemek zorunda ama ölmucek kadar yiyor resmen cok zorlaniyorum. Oysa hergun taze taze hasliyorum begenmiyor kendi mamasini istiyor :/
Dalgaya almadim sadece merak ettim bu kadar abartmayin saygim sonsuz konu sahibine verdigi tepki oyle olmamliydi diye dusunuyorum.
Aynen canim valla uslupten yanlis anlasildim tesekkur ederim..Üslup ve emoji böyle düşünmemize sebep oldu. Yanlış anlaşılma diyelim o zaman..
Acil şifalar versin onlarında canı var Can'ım ya ben gözümden sakınıyorum aklım çıkacak bişey olursa diye geceleri kontrole kalkıyorum rutin Ateş ölçerim aman hele burnu bi akmaya görsün direk veterinerdeyiz çok evhamlıyım ona karşı pek narin yetiştirmişsin sende alışkanlıklarını kolay kolay terketmezler zaten Can'ım
Buraya yazılan herşey yoruma açıktır. Nereye yazdığınız malum. Gözümüzün önünde ki haksızlığa göz yumacak değiliz. Konu sahibine beğenmiyorsan çık diyen zihniyet doğal olarak herşeyin yoruma açık olduğu bir platform da sizi ilgilendirmez diye çıkışabilir. .Sizde ugrascak insan ariyorsunuz herhalde lutfen uzatmayin ya size bisey diyen yok sizi ilgilendirmez ben konu sahibine sordum verdigi cvbada saygi duyarim .
Bu sadece yavru kediler için geçerli. Anneleri onları taşırken vücutlarını toparlayabilir. Fakat büyük kedilerde felç olma riski çok fazla. Tehlikeli ve zararlı olduğu için norvecte bu yöntem yasak.hayvan sevgisinin çok fazla olduğu bir yer orası. Enseden tutulan bir kedi sinirlerin toplandığı yerden zarar görebilir ve felç olabilir.ve bu yöntem doğru bilinen yanlışlar arasında yer alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?