• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Durum Hakkında Fikirlerinize İhtiyacım Var Hanımlar

Yok sadece bir muhasebecinin yaninda part time takil demek istemistim, calismayi askiya alirsin o durumda
Veya bir sure part time kasiyerlik yapip para biriktirirsin sonra is ogrenirsin muhasebe burosunda falan
İşte şanssız olduğum durum şu ki evim merkezde değil zaten merkezde otursam hadi ben gidiyorum diyip bi muahsebecinin yanına evden çıkıp çıkıp iş öğrenmeye giderim ama hergün köyden kalkıp da gelemem istediğim saatte araba da yok zaten

Güzelim sen ya o olmazsa,ya bu olmazsa ya kpss yi kazanamazsam ya iş bulamazsam ...böyle hayat geçmez ki.Yola gireceksin.Her tecrübeli iş bilene de ha diye iş olmuyor.Hem diyorsun burda sıkıntı çekiyorum iş öğrenemiyorum hem diyorsun biraz dişimi sıkayım birşey öğreneyim.Bu şekilde birşey öğrenemezsin.Vaktin boşa gider.Çabanda.Burad vakit kaybedeceğine evde otur ders çalış daha iyi.
işte korkuyorum emeklerim boşa gidecek diye. Kpss içinde dediğin gibi ya yapamazsam ya olmazsa korkusu var o zaman napıcam ben diye hiç o topa giriyorum

işte korkuyorum emeklerim boşa gidecek diye. Kpss içinde dediğin gibi ya yapamazsam ya olmazsa korkusu var o zaman napıcam ben diye hiç o topa giriyorum
Yapamazsan bir daha denersin.Hayatta ki en büyük tecrübe,başarısızlıklarından ders almaktır.Kimse dört dörtlük değil Mükemmel değil.

Bu iş yeri size iş felan ayarlanamaz.Niye ayarlasın ki? 200 TL yol parasını veriyor ve güzelce sömürüyor.
Maaş yok,SGK yok iş veren fazlaca uyanık bence.
İnşallah karşınıza güzel bir iş çıkarda bu insanların sizi daha fazla sömürmesine minnet etmezsiniz.

Şikayetlik bi durum yok ki sigortam da var onu olsun yaptılar daha sonra kendileri stajyer alabilmek için benim stajım bittikten sonra beni 2 ay istihdam etmek zorundalar onlarda sigortamı yaptılar sanki maaş veriyormuş gibi görünüyorlar yani.

Hala çok iyi niyetli yaklaşıyorsunuz. Adam sizden başkalarınıda kandırmak için birde sizi kullanıyor. Beleş iş gücü. Demek devlet teşvikleri böyle sömürülüyor. Maaşınızı vermemek gibi bir hakları yok. O maaşı söke söke alırsınız. Afedersin ama seni saf bulmuşlar tepe tepe kullanıyorlar.

Kelebekcim yerinde olsam o isten cikar kpssye atilirdim. Bak yorumlar da ortada 1 insan kal isi ogren dememis. Cik burdan. Is ogretecegiz diye kullaniyorlar seni. Birde oyle bi psikolojiye sokmuslar ki seni verdikleri az bir ucreti isterken dahi utaniyorsun. Psikolojik siddettir bu.

O senin koylun olacak adama da cikarken okkali bir laf sokardim senin yerinde olsam.

Artık banada öyle geliyor ama bişey diyemiyorum çünkü hep biz sana yardımcı olmaya çalışıyoruz adı altında kouşmalar yapılıyo. Sen çok sanslısın bak burda herkes sana bişeyler öğretiyo böyle bi yer arasan bulamazsın falan pişman... Hatta artık öyle duruma geldim ki ben kendimi yük hissetmeye başladım

Bedava çalıştıktan sonra her yer sana kapılarını açar, lise stajyeri bile ücret karşılığı iş öğrenir. Sizi resmen sömürüyorlar.
Bence iş arayın, daha fazla kendinizi kullandırtmayın.

İşte şanssız olduğum durum şu ki evim merkezde değil zaten merkezde otursam hadi ben gidiyorum diyip bi muahsebecinin yanına evden çıkıp çıkıp iş öğrenmeye giderim ama hergün köyden kalkıp da gelemem istediğim saatte araba da yok zaten
Sehirde kalabilecegin bir yer yok mu akraba falan?

daha önceki konunda da yazmıştım, adamların niyeti seni sömürmek. sana iş bakıyor olma ihtimalleri yok :KK43:
eğer sana haftalık 50 değil de 100 lira verseler iyi niyetlerine inanırım ama sırf oraya gelmen için yetecek parayı veriyorlar. çok büyük bir para mı sanki fazlasını da verseler..
ben senin yerine olsam işten çıkar 5 ay oturur evde KPSS çalışırım. 5 ay uzun bi süre, sıfırda bile olsan şuan geçerli bi puan alabilirsin. ama bunlara daha fazla sömürtme kendini, yazık ediyorsun gerçekten.

Bu iş yeri size iş felan ayarlanamaz.Niye ayarlasın ki? 200 TL yol parasını veriyor ve güzelce sömürüyor.
İnşallah karşınıza güzel bir iş çıkarda bu insanların sizi daha fazla sömürmesine minnet etmezsiniz.

Bu yoruma aynen katılıyorum. Bedavaya çalışan bulmuş, niye iş yeri ayarlayıp da zarar etsin ki.
Siz gözünüzü açana kadar iş öğretme bahanesiyle çalıştırır durur . İş ayarlayacak adam 8 aydır bedavaya çalıştırmaz.

Arkadaşım çık ordan evde dur iş ara daha mantıklı. Bende staj yaptığım devam etmiştim 3 ay dayanamadım. Aynı zırvalikları söylerlerdi :KK12:

canım bak bulunduğun ilin smmm odasına git onlar mutlaka sana bir iş ayarlar
iş arıyorum böyle böyle de stajım bitti stajımı yaptığım yerde de elemana ihtiyaç olmadığı için vs de..
Benim gibi iş arayan kaç kişi var kim bilir öyle bi imkan olduğunu düşünmüyorum açıkçası

Amin inşallah, o verdikleri 200 tl için bile diyorlar ki biz senin yol parana katlancaz artık sen işi öğren de diyorlar

Hala çok iyi niyetli yaklaşıyorsunuz. Adam sizden başkalarınıda kandırmak için birde sizi kullanıyor. Beleş iş gücü. Demek devlet teşvikleri böyle sömürülüyor. Maaşınızı vermemek gibi bir hakları yok. O maaşı söke söke alırsınız. Afedersin ama seni saf bulmuşlar tepe tepe kullanıyorlar.
Bana sana maaş vercez diyip de vermemizlik yapmadılar işte. Ben mecburen kabul ettim sunduğu şartları eğer is öğrenmek istiyorum dersen ben senin yol Paranı veririm gelir gidersin dediler maaş vercez demediler bende napayım kabul ettim o zaman

Kelebekcim yerinde olsam o isten cikar kpssye atilirdim. Bak yorumlar da ortada 1 insan kal isi ogren dememis. Cik burdan. Is ogretecegiz diye kullaniyorlar seni. Birde oyle bi psikolojiye sokmuslar ki seni verdikleri az bir ucreti isterken dahi utaniyorsun. Psikolojik siddettir bu.

O senin koylun olacak adama da cikarken okkali bir laf sokardim senin yerinde olsam.
Zehol benim korkum kpss ye hazırlanıp da istedigim sonuca ulasamamak. Eğer 90 puan alabilecegimi düşünsem 1 dk durmam ama alamam yani biliyorum az puan degil. İnsanlar yıllarını veriyo kpss ye hazırlanıp da sonra ordan bi sonuca ulasamazsam bu defa hepten ortada kalırım diye korkuyorum o saatten sonra ne bi iş bulabilirim nede öğrendiklerim aklımda kalır

Durumu gayet kullaniyorlar bence.. sadece yol parasi verip is ogreticem ne demek siz hic islerine yaramiyo musunuz? Gidip aksama kadar oturuyo musunuz? Yoksa sizi calistirip adina elemana ihtiyacim yok mu diyorlar.. is aramaya baslayin bence neresi olursa olsun burdan iyidir evinizde olmaniz bile..

Back
X