- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
Istikamet değiştiriyor adam o kadin icin
evet tuhaf..
evet tuhaf..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baska konulardadami kufrettiCherry'nin banlanmasının bu başlıkla alakası yok.
Baslikla alakali yada degil bizde fikrimizi paylastikCherry'nin banlanmasının bu başlıkla alakası yok.
Geyikten banlanmak isteyenleeeerrrr mapus servisimiz 10 dakika sonra kalkıyoooorrrrr tıs pıs dıp tıss![]()
Valla seviyelo seviyeli fikirlerimizi savunuyorum mune abla istersen konuyuda kapatabilirsin yaniGeyikten banlanmak isteyenleeeerrrr mapus servisimiz 10 dakika sonra kalkıyoooorrrrr tıs pıs dıp tıss![]()
Yoo direk turk milleti zihniyetii ... diye yazmis bisey anlamaya gerek yok gayet net yazmis her neyse kimse hic bir millete kufretmesin.Türk değil ortadoğulular için yazmış o mesajı miss cherry. Bir ben mi doğru anladım?
Cinsiyetçi yaklaşımdan başka birşey değil bu düşüncen..Eğer birbirini alıp işe götüren kişiler aynı cinsiyetten olsaydı kendine bunu bu kadar dert eder miydin merak ettim doğrusu?..
Bu durumda herhangi bir sorun yok, erkekle kadın yanyana geldiklerinde hemen sevişecekler diye bir durum da yok..
Yani zihniyet meselesi işte(!) bazı insanlar karşı cinsten biriyle yalnız kalınca hemen üstüne atlanacağını filan düşünüyorlar..Komik..
Dert degil merak ettim diyeyimDerdiniz bu olsun neden bnu dert edindiği anlayamadım.
Yorumlari okumus olsaydiniz hemcinsimin arabasina dahi hergun binmekten karsi tarafa yuk olmaya cekinecegimi belirtmistim
Çevre için sorun olabilir ama insanlar kendinden eminse problem yok bence.Kimse için yaşamıyor uz.Dert degil merak ettim diyeyim
Burda korkup cekinecegim yada tabir yerindeyse yakacagim kaz falan yok"Çevir kazı yanmasın" atasözü geldi aklıma nedense yaaa![]()
Ahahahahha cok haklısınızBence pembe otobüs olmasın. Mavi otobüs olsun. Ben hayvani dürtülerime engel olamıyorum kadın görünce gözüm dönüyor diyen hayvanlar o otobüse binsin. Neden kadınlar ayrılıyor illa?
Baska bi arkadasimda var bu arkadasimin eside ogretmen arkadasimin kocasinin okulunda calisan evli bi bayan ögretmen var arkadasimin kocasinin arabasi yok diye ayni yol ustunde olmamalarina ragmen (evler yakin olsa gecerken yol ustunde almak istedi diye dusunurum )bu hoca her sabah okula giderken arkadasin kocasini aliyordu
Ben bu kisimi anlamadim. Baska bir arkadasimin eside ögretmen derken, yani o okulda calisan 2 tanidiginiz erkek ögretmen var ama sizin kiz arkadasinizin kocasi okula onla gitmek yerine baska bir bayan ögretmenlemi gidiyor? Omu anlatiliyor burda? Cidden anlayamadim