• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Durum Normal mi Yoksa Bana mı Anormal Geliyor

Benim eşim de 1 yıl boyunca aynı okulda çalıştığı bir arkadaşı ile hafta sonu kursu için 1 saatlik yolu gitti üstelik Allahın dağına üstelik yalnız üstelik evinin yakınından gitti aldı...

Endişelenmeli miydim acaba.....ama bana garip gelmedi yadırgamadım hiç

Ben sık sık arkadaşlarımın arabalarına binerim, beni alırlar/bırakırlar. Eşim de keza. Ayrıca ikimiz de işimiz gereği sık sık seyahat ediyoruz; bu seyahatlerin bir kısmında bir kadın-bir erkek olabiliyoruz. Aynı otelde kalıyoruz, birlikte yiyip içiyoruz arkadaşlarımızla. Daha bir kere "Acaba mı?" demedim.

Bu tip şeylere anlam yüklemek kimseye bir şey kazandırmaz. Yapacak olan aynı arabaya/uçağa binmeye ihtiyaç duymadan da yapar.

Adamin mayasi bozukmusta mayasini meydana cikaracak ortamda bulmus gini

Valla bu aldatilinca interneti suclamaya benziyor. Aldatmalar internetten once de vardi. Servis olmaz da is yeri olur. Ya da hayatinda bir kadinla konusma firsati elde ettigi her yer olur. Fanusa da koyamayacagimiza gore. Arayana o firsat hep bulunur.

Medeniyeti bu tarz seylerde ariyorsaniz soyle soyleyeyim bende arkadaslarimin arabasina bindim aralarinda evli olanlarda vardi ben bunda bi tugaflim gormedim

Yada erkeklerle ayni ofisi ayni odayi tek kiz olarak paylastigimda oldu bunlari yapan kimseye kotu gozle bakmadim

Ama sunu soyleyeyin bi insanin hergun istikametini baska biri icin degistiriyoe olmadi tuhaf geldi

Yanlis anlama ama buradan bakinca

Hiiim bu simdi niye o kadini gidip aliyo ki

Konusacak maLzeme cikinca sevinen
Boş insan tavri.

Art niyete gerek yok ekşını kendi
Hayatinda olusturmani tavsiye ediyorum.

Bu demonki yorum arkadaslarimin esleri icin degil baska bir mevzu anlattim onunla alakaliydi

tamam işte o anlattığınız olaydaki adamın mayası bozukmuş ya..
arkadaşların şanslı eşlerinin mayaları bozuk mu değil mi öğrenirler..

kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz yahu evli adam evli kadının arabasına biniyormuşta vs vs..

Ayrıca ikinci örneğiniz ile ilgili; belki de arkadaşınızın eşini evden alan kadın bir kere nezaketen "İstersen seni de alayım" dedi ve adam da nezaketen kabul etti. Kadın şimdi ayıp olmasın diye her gün geliyor. Bu da bir ihtimâl. Eğer adam rahatsızsa "X sana her gün zahmet oluyor; bundan sonra gelmene gerek yok. Ev zaten yakın, ben rahat ulaşıyorum okula." diyebilir; eğer size fikir sordularsa.

Valla bu aldatilinca interneti suclamaya benziyor. Aldatmalar internetten once de vardi. Servis olmaz da is yeri olur. Ya da hayatinda bir kadinla konusma firsati elde ettigi her yer olur. Fanusa da koyamayacagimiza gore. Arayana o firsat hep bulunur.

Haklisinoz belkide

Ama yorumlarda herkes kotu niyetliymisim gibi bana yuklendi ama soyle soyleyeyim yeri gelmistir bende arkadaslarimin yada arkadaslarimin yakinlarinin arabalariyla bir yere gitmisimdir aralarinda evlilerde vardi ama devamli surette olmasinin altinda birsey ariyor degilim sadece tuhaf geldi

Acikcasi esimin arabasi olsa ben baskasinin arabasiyla hergun ise gitmezdim bu bayan dahi olsaydi illa cinsiyetle akakali degil

tamam işte o anlattığınız olaydaki adamın mayası bozukmuş ya..
arkadaşların şanslı eşlerinin mayaları bozuk mu değil mi öğrenirler..

kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz yahu evli adam evli kadının arabasına biniyormuşta vs vs..

Ya tum yorumlardada belirttigim gibi isterseniz sig dusunceli gerici falab diye dusunun

Yeri gelmistir evli arkadaslarim benide evime birakmisyir ben bunun altinda kotu niyet aramis degilim ama avikcasi esimin arabasi varkende hergun baska birisinin arabasiyla ise gitmek istemezdim isterse bu bayan olsun

Ha her ikusuninde evli oldugunu belirtmemdeki neden acaba esleri rahatsiz olmaz mi diye dusunup fikir danismak sadece merak

Haklisinoz belkide

Ama yorumlarda herkes kotu niyetliymisim gibi bana yuklendi ama soyle soyleyeyim yeri gelmistir bende arkadaslarimin yada arkadaslarimin yakinlarinin arabalariyla bir yere gitmisimdir aralarinda evlilerde vardi ama devamli surette olmasinin altinda birsey ariyor degilim sadece tuhaf geldi

Acikcasi esimin arabasi olsa ben baskasinin arabasiyla hergun ise gitmezdim bu bayan dahi olsaydi illa cinsiyetle akakali degil

Anliyorum sizi ama misal deseniz ki bana dert yaniyor ben diyecegimi bilmiyorum. Bana da normal gelmiyor ama ona bu tip bir oneride bulunmak.istemiyorum. siz ne dusunuyorsunuz ne yapabilirim. Boyle olsa konu kimse size ne demez. Ama her tuhaf gelen seye de konu acilmaz ki. Bana da swinger tuhaf geliyor ama hic kknin fikrini sormak aklima gelmedi.

Ya tum yorumlardada belirttigim gibi isterseniz sig dusunceli gerici falab diye dusunun

Yeri gelmistir evli arkadaslarim benide evime birakmisyir ben bunun altinda kotu niyet aramis degilim ama avikcasi esimin arabasi varkende hergun baska birisinin arabasiyla ise gitmek istemezdim isterse bu bayan olsun

Ha her ikusuninde evli oldugunu belirtmemdeki neden acaba esleri rahatsiz olmaz mi diye dusunup fikir danismak sadece merak

o zaman şöyle söyliyim ben rahatsız olmazdım..
zira kendimde ortağımın arabasıyla hergün 1,5 saat gidip 1,5 saatte döndüm evliyken , adamda evliydi 3 de çocuğu vardı üstelik ofistede birlikteydik bütün gün ne o bana aşık oldu ne ben ona..

Anliyorum sizi ama misal deseniz ki bana dert yaniyor ben diyecegimi bilmiyorum. Bana da normal gelmiyor ama ona bu tip bir oneride bulunmak.istemiyorum. siz ne dusunuyorsunuz ne yapabilirim. Boyle olsa konu kimse size ne demez. Ama her tuhaf gelen seye de konu acilmaz ki. Bana da swinger tuhaf geliyor ama hic kknin fikrini sormak aklima gelmedi.

Kisiden kişiye durum degisiyor iste evet farkindayim her merak ettigim konu icin konu aciyorum ams sanirim bunu bi tek ben yapmiyorumdur

o zaman şöyle söyliyim ben rahatsız olmazdım..
zira kendimde ortağımın arabasıyla hergün 1,5 saat gidip 1,5 saatte döndüm evliyken , adamda evliydi 3 de çocuğu vardı üstelik ofistede birlikteydik bütün gün ne o bana aşık oldu ne ben ona..

Dusuncenizi paylastiginiz icin tesekkur ederim

Ama bende su acidan soyleyeyim illa bisey olacagindan yada olmasi gerektiginden degil ama herhalde esimin is arkadasinin kocasininda arabasi varsa hergun esimle is yerine gitmesini yadirgardim ama arabalari olmasaydi esime kendim dahi teklif ederdim goderken arkadaşını da almasini

Dusuncenizi paylastiginiz icin tesekkur ederim

Ama bende su acidan soyleyeyim illa bisey olacagindan yada olmasi gerektiginden degil ama herhalde esimin is arkadasinin kocasininda arabasi varsa hergun esimle is yerine gitmesini yadirgardim ama arabalari olmasaydi esime kendim dahi teklif ederdim goderken arkadaşını da almasini

aynı yere gitmiyorlarsa neden yadırgıyorsunuz ki..
mesafeler yakın mı ?
yön aynı bile olsa ben istanbulda oturduğum için gidilen nokta çok daha tercih edilir .. burda insanın ömrü trafikte geçiyor zaten ..

Simdi arabada bisey olmaz olacak olsa telefonlada olur internettede olur.
Lakin yanlis anlamaya musait bir ortamda yasaniyordur yanlis anlamaya mehal vermemk adina ben binmezdim.yanlis bisey yapacagimdan ya da boyle biseyle karsilacagimdan degil..
Daha birvay olmadi burada bir kadin konu acmisti esim is ortagi bayanin arabasiyla gidiyor ise ve biz bosanma noktasina geldik demisti.sonra kocasi konuyu basmisti orasi ayri konu:KK53:
Baska ulasim yolu varsa neden arkadasimin arabasini kendime makam arabasi yapayimki.bu arada erkekten gayet guzel arkadas olur kardes olur ama hergun arabasini kullanmak bana gore deil:rapci:

Yorumları genel olarak okudum da belki beni topa tutacaksınız yine de kesinlikle ben o arabaya binmem eşimin de binmesini istemem karşı cinsle. Bana öyle geliyor ki bu sana ne geri kafalısın binsin ne var tarzı yazan çoğunluk yarın bir gün eşleri her gün her gün başka evli bi bayanı alıp işe götürse çok geçmez 4. Gün buraya dert olarak yazarlar

Back
X