Kizlar hicte sandiginiz gibi degil yatak odasina girmis abisinin gomlegini utulemis yatagi toplamadim dedi yatagin ustu evlere senlik zaten
Benim kardesim ben evde yoksam gelmez biz oyle yetistirildik evin hanimi evde yoksa gidilmez diye
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar hicte sandiginiz gibi degil yatak odasina girmis abisinin gomlegini utulemis yatagi toplamadim dedi yatagin ustu evlere senlik zaten
Benim kardesim ben evde yoksam gelmez biz oyle yetistirildik evin hanimi evde yoksa gidilmez diye
Kadının ne yaşadığını bilmeden dalga geçmek, gülmek ne kazandırıyor size anlamış değilim. Konunun ya da kişinin sahte olduğunu düşünmüyorum ancak asıl derdin görümceyle alakalı olduğunu da sanmıyorum. Adamcağız diye bahsedilen müsvette kağıdının başının altından çıkıyor bence herşey.
Not: Benim evime misafir geliyorsa ve gelinecek saat belirtildiyse misafir benim kendimce uygun olduğum saatte gelmeli erken gelmesi saygısızlıktır.
Bu ciftten biri ya hasta olur ya da bosanmayla son bulurlar. Boyle gitmez yani.
Gorumce odaya girdiyse "abisi" uyarsaymis "biz o odada..." tovbes...
Su yatak odasi cok abartilmiyo mu ya? gecen de arkadasim yeni evli arkadasin evine gitti kiz yatak odasinin kapisini kitlemis.
Al benden de okadar.. bu akşam mevlüt vardı anne ve teyze gelip işleri yapcaktı ,iptal mi oldu ? gömlek ütüleniyo ,koca uyuyor, konu sahibi nette,eşi de ayrı bi terane yarın pazar eşine söylese ya ütü yap diye!ya susayım diyorum olmuyor evde kuran okunurken sen kadınlar kulübüne mi takılıyorsun kocan içerdem uyurken gömlek mi ütületiyor yani uyurken mi giyecek hayır mevlütün fatihasını entry mi gircen..ya bu konu benim aklımı aldı grönlandın sularına gömdü muhtemel atlantisi ya da kayıp kıta mo yu buldu ,yani bu durumda bulmama ramak kaldı..
Bu ciftten biri ya hasta olur ya da bosanmayla son bulurlar. Boyle gitmez yani.
Gorumce odaya girdiyse "abisi" uyarsaymis "biz o odada..." tovbes...
Su yatak odasi cok abartilmiyo mu ya? gecen de arkadasim yeni evli arkadasin evine gitti kiz yatak odasinin kapisini kitlemis.
Ayni şeyi bende düşünüyorum henuz bir neden bulamadim..merak ediyorum bu yatak odasi hassasiyetinin sebeplerini....
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
Ayni şeyi bende düşünüyorum henuz bir neden bulamadim..merak ediyorum bu yatak odasi hassasiyetinin sebeplerini....
yok yok kız tek başına otobüsü kaldırmış. öyle olsa vay görümcenin haline. yerin dibine geçirmişti kızı.
bu kız
yani görüncen,n arkadaşı, şimdik biniyor otobüse çek düğün salonuna diyor. tabi şöförde demiyorki abla,bir tek sizin içinmi tuttular bu otobüsü. basıyor gaza. doğru salona:)
sebebini bulursanız bana da söyleyin.. birilerinin yatağı ve odasını görmesi neden küçük çapta bir kıyamete sebebiyet veriyor?
Buna bi cevap vereyim cunku yasadim.
Yatak odasi hassasiyetini yaratan eve gelen insanlar maalesef.
Benim esimin babannesi her gelisinde o yatak odasina girmezse catlar, tuylu terliklerimi bile bulmus cikarmis nerden bulduysa. Kapisini cekiyorum, banyoda elimi yikayacagim bahanesiyle yatak odama damliyor. Bu kadin boyle yaptikca ben gicik oluyorun. Ne bulmayi amacliyor merak ediyorum
Hic yatak odami kapatma derdinde degildim ama bunlari yasadiktan sonra biraz daha hassaslastim. Bilemiyorum herkesin dusunceleri farklidir tabi.
Buna bi cevap vereyim cunku yasadim.
Yatak odasi hassasiyetini yaratan eve gelen insanlar maalesef.
Benim esimin babannesi her gelisinde o yatak odasina girmezse catlar, tuylu terliklerimi bile bulmus cikarmis nerden bulduysa. Kapisini cekiyorum, banyoda elimi yikayacagim bahanesiyle yatak odama damliyor. Bu kadin boyle yaptikca ben gicik oluyorun. Ne bulmayi amacliyor merak ediyorum
Hic yatak odami kapatma derdinde degildim ama bunlari yasadiktan sonra biraz daha hassaslastim. Bilemiyorum herkesin dusunceleri farklidir tabi.
Teyzeye bak sen ya tüylü terlikleri bulup cikarmis hey Allah im ya:)))))) ne düşünüyor ne amacliyor acaba cok merak ettim simdi:) kesin cay içerken bile oraya nasıl gitsem.diye hesaplıyordur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?