Gidin en azından kimmiş bu ahmet bey bir görmüş tanımış olursunuz belki de iyi anlaşır seversiniz ama adam ince fikirli biri değil buna emin olabiliriz sanırım :))[/QUOTE
Bence adam da eşi de aynı :)
Yazarım burda sonucu:)
Canım ben bu tür misafir ağırlamalarimda borektir, salatadir ,en az iki çeşit tatlıdır hazırlar ve ya hazirlatirim. Böyle günler de de akşam yemeği ekstra dan yapmam.Yani hazırladığım ikram aynı zamanda akşam yemeğimizi olacağı için 6/7 ler benim için uygun olur.Ama bunu bilmeyen kişi 8:30 da da gelebilir.Esim genelde " abi uygun olduğunuz da gelin,kaçta gelirsiniz " filan sorar. Ben de çayımı vs.demler beklerimEşim sayesinde gideceğiz işte mecbur
Sabah mesaj attı ya adama:)
Adam aradı şimdi kacta gelirsiniz diyor
Eşimle sabah yazıstılar aksam gelicez diye zaten
Bu da cok garip değil mi :)
bence erkek olmasiyla alakasi var :)İnsanların müsait değiliz demesine birsey demiyorum
Ama bir gün sonra dönüp biz sizi unuttuk demesi ayıp bence
Sonradan da laf arasında gelin demesi usulen yapılmıs gibi
Ben burda bi davet göremedim
Eşim sayesinde gideceğiz işte mecbur
Sabah mesaj attı ya adama:)
Adam aradı şimdi kacta gelirsiniz diyor
Eşimle sabah yazıstılar aksam gelicez diye zaten
Bu da cok garip değil mi :)
İnşallah eser soğuk rüzgarlarAdam rahat, aklı bir karış havada bir tip bence ondan. Karısına bile belki sonradan söyledi, kadın da "Kaçta gelecekler hazırlık yapayım" dediyse "Hee doğru siz kaçta gelecektiniz?" diye yazmıştır. Bir bakın ortama, baktınız soğuk rüzgarlar esiyor görüşmezsiniz bir daha.
Adam elli kere demiş eşime gelin diye bu aylardır süren konuGelin oturalım falan nezaketen söylenen şeylerdir. Söyle de oturmaya gidelim nedir? Çok görüşmek istiyorsanız çağırılır. Daha sonra karşınızdaki insan çağırırsa davete icabet edilir. Kendinizi zorla davet ettirmişsiniz. Yerinize utandım diyebilirim...
Haydi utanmaya başlayın öyleyseAdam elli kere demiş eşime gelin diye bu aylardır süren konu
Ben de davete icabet etmek istedim ve müsaitlerse gidelim dedim
Onlar kırk kere davet edince ben de görüşmek istiyorlar sandım
Bunda utanılacak ne var acaba
Yerime utanılacak bir insan değilim ben
Eşimin bu sabah attığı mesaj evet zorla davet ettirmekti ama birakin herkes kendi adına utansın
Neden utanilacak birşey olsun ki? Abartmayın bence. Gayet de insanlar bir araya bu şekilde gelir. Ben de derim arkadaşlarıma gelin de oturalim musait olunca diye. Onlar da musaitseniz geleceğiz şu zaman der. Allah utandiracak sey yaptırmasinGelin oturalım falan nezaketen söylenen şeylerdir. Söyle de oturmaya gidelim nedir? Çok görüşmek istiyorsanız çağırılır. Daha sonra karşınızdaki insan çağırırsa davete icabet edilir. Kendinizi zorla davet ettirmişsiniz. Yerinize utandım diyebilirim...
Demek onlar görüşmüş istemiş ki bize kac kere soylediler diye düşündümEşimin gönlü olsun diye iş arkadaşıyla maile tanışacaksam şu gün buyrun gelin diye eve davet ederdim. Elli defa bize gelin demiş diyosunuz ama bunu da laf olsun diye demiş olabilir. Laf olsun diye demiyosa sonraki haftasonu gelin diye de öylesine dememiştir. Sanırım fazla alıngansınız ve büyütüyorsunuz.
Uygun olan sizin davet etmenizdi, madem biz gidelim dediniz tanımadığınız insanlarla arada böyle ufak iletişimsizlik olması normal, hele de erkekler kanalıyla organize oluyosanız. Bu gün haber verdiler şu hafta gelin dediler çok büyütülecek bişey değil allah başka dert vermesin. Pozitif hislerle güleryüzle gidin kendinizi gererek buluttan nem kaparak değil, en kötü ne olabilir ki frekansınız tutmaz iyi misafirperverlik görmezseniz bi daha görüşmezsiniz olur biter.
Herkes görüşmek istiyorsanız siz davet etseydiniz demiş banaNeden utanilacak birşey olsun ki? Abartmayın bence. Gayet de insanlar bir araya bu şekilde gelir. Ben de derim arkadaşlarıma gelin de oturalim musait olunca diye. Onlar da musaitseniz geleceğiz şu zaman der. Allah utandiracak sey yaptırmasin
Ben kimseye musaitsen geleceğim demedim. Çağırırlarsa gittim, çağırırsam geldiler. Ayrıca bu sitede okuduğunu kavrayamayan insan sayısı neden bu kadar çok? Kabul ettirmek amaçlı birçok kez aramış konu sahibinin eşi. Ayrıca Tanrı utanılacak şey yaptırmaz. İnsanlar hareketlerinden kendi sorumludur. Sayın Av. Kun fe yekun :))Neden utanilacak birşey olsun ki? Abartmayın bence. Gayet de insanlar bir araya bu şekilde gelir. Ben de derim arkadaşlarıma gelin de oturalim musait olunca diye. Onlar da musaitseniz geleceğiz şu zaman der. Allah utandiracak sey yaptırmasin
Yavrum sen 4 yaşındaki kardesinle misafirliğe gitsen çocuk masasında oturacaksin...ne misafir çağırması,ne agirlamasindan bahsediyorsun??Ben kimseye musaitsen geleceğim demedim. Çağırırlarsa gittim, çağırırsam geldiler. Ayrıca bu sitede okuduğunu kavrayamayan insan sayısı neden bu kadar çok? Kabul ettirmek amaçlı birçok kez aramış konu sahibinin eşi. Ayrıca Tanrı utanılacak şey yaptırmaz. İnsanlar hareketlerinden kendi sorumludur. Sayın Av. Kun fe yekun :))
AminAllah uçak kazası vermesin efendim. Bu dertler çözülür gider.
Ben davet etmişsem etmişimdir bir daha arayıp aksam bizdesiniz falan demeye gerek duymam bence de takılıyorsunuzherkese selam
Eşimin bir iş arkadaşı var , erkek , eşimle aynı firmada değiller ancak iş dolayısı ile hergün görüşürler.
Eşim arada eve geldiğinde ahmet birgün oturmaya gelin dedi derdi birkaç aydır.
Bu ahmet denen arkadaşı da evli .
Herneyse gecen hafta eşim sevinsin diye eşime dedim ki,
Cumartesi günü ahmetlere gidelim söyle kendisine misaitlerse dedim
Bunu dediğim gün cuma günüydü.
Tamam soyleyeyim dedi eşim.
O akşam eve geldik ahmet ne dedi müsaitlermiymiş dedim , daha dönmedi dedi.
Cuma günü öyle bitti.
Cumartesi sabah oldu ses yok hala gelin ya da gelmeyin diye.
Ct sabahı bu cocuk iş için eşimi arAdı işle ilgili soracagını sordu kapadı.
Bir iki saat snr cocuk eşime watsaptan yazdı
Abi ben seni unuttum , eşimin arkadasları gelecekmiş daha snr gelin diye.
Sonra bu çarsamba günü eşim dediki bana
Ahmet bize bu haftasonu gelin diyor dedi,
Bennde olur dedim.
Dün gece eşime dedim ki; yarın gidiyoruz değil mi oturmaya dedim, eşim bana bilmiyorum dedi:)
Neyse bu sabah eşim bana sormadan ahmet e mesaj yazmıs watsaptan aksam ne yapıyoruz diye.
Çocuk da bekliyoruz gelin yazmıs
Şimdi ben burda eşime kızdım niçin bir daha soruyorsun
Zaten gecen hafta ilk gidelim dediğimde cocuk bize bir gün sonra döndü ve kabul etmedi diye.
Hafta içi de usulen davet etmiş gbi geldi bana gelin diye.
İsteselerdi cidden dün arayıp, abi yarın bekliyoruz bak muhakkak demeleri gerekmez miydi, ya da bu sabah arayıp aksam geliyorsunuz diye kesinlestirmelerİ gerekmez miydi.
Eşim diyor ki; yogun calısıyor unutmustur ahmet , sen cok takılıyorsun diyor
Sence takılıyor muyum yoksa bu durumda istenmeyen bir eve zorla kendimizi davet ettirmiş durumuna düşmedik mi karı koca
: not: eşimin arkadasının hanımını da ahmeti de ben hiç tanımıyorum
Eşim sevinsin diye gtmek istedim ilk defa tanışmış olacaktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?