• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durumda kim haklı

Yavrum sen 4 yaşındaki kardesinle misafirliğe gitsen çocuk masasında oturacaksin...ne misafir çağırması,ne agirlamasindan bahsediyorsun??
Sen önce dört yaşındaki kardeşimi ağzından da klavyen de düşür bakalım. Onu herhangi bir şekilde ağzına alacak ne cesaretin ne de konumun var senin. Yaştan vurmaya çalışmışsın kendince. Övünecek ve kendini savunacak tek şey yaşın demek :d aferin sana :d haydi uzakta oyna, densiz

Ben kimseye musaitsen geleceğim demedim. Çağırırlarsa gittim, çağırırsam geldiler. Ayrıca bu sitede okuduğunu kavrayamayan insan sayısı neden bu kadar çok? Kabul ettirmek amaçlı birçok kez aramış konu sahibinin eşi. Ayrıca Tanrı utanılacak şey yaptırmaz. İnsanlar hareketlerinden kendi sorumludur. Sayın Av. Kun fe yekun :))
Rabbim insana okuduğunu anlama, anladığını savunabilme yeteneği versin :KK14:

Sen önce dört yaşındaki kardeşimi ağzından da klavyen de düşür bakalım. Onu herhangi bir şekilde ağzına alacak ne cesaretin ne de konumun var senin. Yaştan vurmaya çalışmışsın kendince. Övünecek ve kendini savunacak tek şey yaşın demek :d aferin sana :d haydi uzakta oyna, densiz
Deli saçması deyimi, senin bu cümlelerinin sonuna konmak için bulunmuş olmali!!!

Herkes görüşmek istiyorsanız siz davet etseydiniz demiş bana
E bu durumda zaten onlar kac kere gelin deyince benim görüşmek istediklerini düşünmem normal değil mi ki
Tanımadıgın insanlara gidiyorsun diyorlar
E davet eden onlardı biz de ugunken şu gün uygun musunuz dedik
Boşver bence çok da durma üstünde. Erkekler kendilerince plan yapınca böyle olabilir.
Benim de başıma geldi. Hiç tanımadığım insanların evine götürdü eşim zoraki veya bana gelenler oldu.
Bir araya geldik gittik baktık ki eşleriyle de kafalarımız uyuşuyor, buluşmaları kendimiz ayarlamaya başladık.

Bence siz birazda emri vaki yaptiniz. Dogru düzgün gitmediginiz bir yere, 1 gün öncesinden haber veriyorsunuz gelecezdiye. Ben ahmetin esi olsam sinir olurdum. 1 günde nasil herseyi ayarlayim? Uüstelik kim bilir baska planlarim vardi.

Yine adamlar nazikmis ve sizi bu haftaya davet etmisler. Yani kizilacak hicbirsey yok.
Olayı nasıl da tam tersi anlamıssınız:)

Ben kimseye musaitsen geleceğim demedim. Çağırırlarsa gittim, çağırırsam geldiler. Ayrıca bu sitede okuduğunu kavrayamayan insan sayısı neden bu kadar çok? Kabul ettirmek amaçlı birçok kez aramış konu sahibinin eşi. Ayrıca Tanrı utanılacak şey yaptırmaz. İnsanlar hareketlerinden kendi sorumludur. Sayın Av. Kun fe yekun :))
Ben de müsaitseniz gelelim demedim
Anladınız mi
Onlar gelin dedi biz de gelelim dedik şu gün
Sanki ben durup dururken size gelelim demişim gbi anlamayın konuyu
Önce davet eden onlardı
Sonra bizi cevapsiz birakan da onlardı

Boşver bence çok da durma üstünde. Erkekler kendilerince plan yapınca böyle olabilir.
Benim de başıma geldi. Hiç tanımadığım insanların evine götürdü eşim zoraki veya bana gelenler oldu.
Bir araya geldik gittik baktık ki eşleriyle de kafalarımız uyuşuyor, buluşmaları kendimiz ayarlamaya başladık.
Öyleyse gitmekte neden bu kadar ısrarcı oldunuz hanımefendi?
Ben ısrarcı olmadım
Anlamadınız sanirim
Eşim aramıs bugun benden habersiz ben zaten burda eşime kızdım

Karşı taraf sizi misafir etmek istemese ,hafta içi eşinize bu gün icin sizi beklediklerini soylemezdi....ha ayıp olmasın aman nezaketen hayır diyemeyecek kafada olsalar ,sizi geçen hafta aradiginiz da misafir ederlerdi. Geçen hafta uygun değillermis,bu hafta sizi davet etmişler,hiç başka birşey aramayın.Esiniz ve karsi taraf birbirinin yüreğini bildikleri için böyle rahat davranıyorlar.
Ya evet o yüzden az evvel tam biz evden cıkacakken ahmet aradı
Abi baska aksam gelin eşimin kuzeni geldi az evvel dedi:))))

Bundan sonra gitmeyin gelin derse de demek ki eşi istemiyor var böyle insanlar evlerine çağırır gitmek istemezsen kabul etmezler hayır kabul etmeyeceksin bari yarım ağız bile olsa söyleme.

Evet siz fazla takmışsiniz. Gider bir saat oturur donersiniz. Ne var bunda. Karisi istememis de olabilir yani ben olsam ben de istememzdim.

Ben demiştim :işsiz:
Yerinde olsam bırak gitmeyi düşünmem bile artık ..
Birde şu erkek organizeleri böyle olur abartıyorsun diyenlerde ayrı bir konu
Benim eşim neden benden habersiz eve kimseyi davet etmiyor ?

Cidden yapılan ayıp
Eşinizin yerinde olsam set çekerdim araya

Evet siz fazla takmışsiniz. Gider bir saat oturur donersiniz. Ne var bunda. Karisi istememis de olabilir yani ben olsam ben de istememzdim.

Adam yine ertelemiş canım hem de tam evden çıkacakken konu sahibi yazmış,bundan sonra ben olsam ben de gitmem.

Başta takılmayın demiştim ama çağırsalar bile gitmeyin bundan sonra oyuncak etmişler bugün gelme yarın gel diye diye. Ne kadar ayıp bişey bu istemiyorlar gelmenizi. Yoksa kuzene misafir var başka akşam gel demez miydi yakışık alan buydu

Bennde sevmiyorum
Eşim arkadas sürekli cagırıyor deyince gönlü olsun diye gidelim dedim
Benim eşimde aynen öyle arkadaşları ve eşleriyle tanışalım ister hep, önce dışarda cafe de buluşuyoruz bi kaç kez, kafamız uyarsa ev davetlerine katılıyoruz. Tavsiyem önce dışarda bi buluşma ayarlayın tanışın öyle dostluk kurun kuracaksanız.

Unutmuş da olabilir eşi sıkıntı çıkarmış da olabilir. Her ihtimal var. Bana kalırsa gidin. Baktın olumsuz bir durum var Ahmet kere gitme konusu kapanır. Ama belki de gerçekten bir yanlış anlaşılma vardır ve güzel bir akşam geçirirsiniz. Eşiyle de iyi anlaşıp arkadaş olabilirsin.

Back
X