- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Sıkıntı zorla sezaryen olmasıE bağlanmadıysa sıkıntı ne anlamadım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkıntı zorla sezaryen olmasıE bağlanmadıysa sıkıntı ne anlamadım?
5 dogumun normal olmadigi kanisina nerden vardiniz?Gelismis ulkelerde en az 3 cocuk yapiyorlar cogunda 5er cocuk var.doktorun garezi mi var çok sevdiginiz ablanıza? Doktorlar her zaman hastanın maksimum iyiliğini düsünür. 8 gebelik ve 5 doğum normal bi sayı değil. Vücut deforme olur zarar görür. Tüp bağlamaya “zorlaması” iyiliği içindir. Doktorlar sizin istediginiz şeyleri uygulama mercii değiller. Bu işin eğitimini alıyorlar o pozisyona gelmek için en az 10 sene. Ayrıca o kadar sezaryen geçirmis bi insanın normal doğum yapması sakıncalı görülmüş olabilir. Saldırmaya yer arıyosunuz ama doktorun burda tek suçu kendi iyiliğini düsünmeyen insanın zorla iyiliğini düsünmek gibi geldi
Ohooooo zamn şartı denilen bişey var emin ol sezeryan normalden kolay değil kimse keyfi sezeryan yapmıyor ayrıca her sezeryan ameliyat için rapor veriliyor bildiğim kadarıyla sezeryan eskisi kadar önerilmiyor zorunlu durumlar harici yasaklandı dediler bir ara hatta o yüzden ayrıntılı bilmeden kimse triplere girmesin ....
Benden önce annem gebelik geçirmiş karnında ölmüş yedi aylık ve sezaryenle almışlar aramızda maksimum beş yıl varmış ama ters olmama rağmen doktor normal yaptırmış doğumu.
Çok üzüldüm imtihan işte inşallah istediği gibi olur herşeyBenimde ailemin başına bir olay geldi kızlar sizden kardeşim adına bol dua almak istiyorumKardeşim şu an benden iki yaş küçük 6 aylık iken ateşlendi tabi bayram üzeri o dönem doktorlar fazla yokmuş hastanede çoğunluk asistan varmış. Kardeşime menenjit diyip o tedaviyi uygulamışlar belinden su da alınmış. Annem anlatır hiç bir yerinde boşluk yokmuş başının her yerine bir şeyler takmışlar ama vucüdunun her yerine tabi başınada öyle. Sonra doktorlar gelmiş annem o ara lavabodaymış konuşmaları duymuş asistanlara kızmış doktarlar bu çocuk menenjit değil bu tedaviyi nasıl uyguladınız diye annem yıkılmış ama sonradan dosyasına o doktorda asistanların geleceği yanmasın diye menenjit demiş . Şu an spastik engelli hani zeka seviyesi de yaşı değil ve hayalleri var okumak istiyor üniversite okuyup kendince devlette hacker olucam diye kendince hayaller kuruyor kendince her gün abdest aldırıp namaz kılıp dualar ediyor.
O zorla değildir. İmza alıyorlar bir kere. İmkanı yok... Zaten sezeryan lı ve yaşı ilerlemiş kişiye normal doğum yapıldığı nerde görülmüş? Sezeryan dan sonra normal doğum riskli olur ve hep sezeryan olarak devam eder. Bunu size doktorlar zaten açıklar. Yani kadının doğurduğu çocuk sayısına değil sağlığının ne yönde etkileneceğine bakarlar. Lütfen emin olmadan hele hele doktorla konuşmadan gereksiz hasta tripleri veyahut doktor şöyle kötüydü suizanına girmeyin. Haktır bu. Anlıyorum ablanızı seviyorsunuz ama doğumda en önce anne düşünülür. Anne sağlığı, hassasiyeti ve ilerleyen durumu.Sıkıntı zorla sezaryen olması
İnşallah tek isteğimiz buÇok üzüldüm imtihan işte inşallah istediği gibi olur herşey
Daha önce yorumlarda yazdım tabiki imzayı atmış ama zorla o durumda çaresiz bebek doğum kanalına girmişken doktor bunu yapıyor.Doğum yapanlar hep der o an ölüm gibi o sancılar çok ağır diye mecbur bırakılmış işte.O zorla değildir. İmza alıyorlar bir kere. İmkanı yok... Zaten sezeryan lı ve yaşı ilerlemiş kişiye normal doğum yapıldığı nerde görülmüş? Sezeryan dan sonra normal doğum riskli olur ve hep sezeryan olarak devam eder. Bunu size doktorlar zaten açıklar. Yani kadının doğurduğu çocuk sayısına değil sağlığının ne yönde etkileneceğine bakarlar. Lütfen emin olmadan hele hele doktorla konuşmadan gereksiz hasta tripleri veyahut doktor şöyle kötüydü suizanına girmeyin. Haktır bu. Anlıyorum ablanızı seviyorsunuz ama doğumda en önce anne düşünülür. Anne sağlığı, hassasiyeti ve ilerleyen durumu.
İnan buna inanmıyorum. Sezeryan değil rahim ağzını genişletip normal doğum gibi kürtaj yapmışlardır. Kesinlikle sezeryan söz konusu değildir. Benim annemde 9 aylık düşürmüş benden sonra. Normal doğum gibi ıkınıp içeriden almışlar. Yani anlattığın olayda yada annenin anlatmasında yanlışlık var diye düşünüyorum..
Benden önce annem gebelik geçirmiş karnında ölmüş yedi aylık ve sezaryenle almışlar aramızda maksimum beş yıl varmış ama ters olmama rağmen doktor normal yaptırmış doğumu.
5 dogumun normal olmadigi kanisina nerden vardiniz?Gelismis ulkelerde en az 3 cocuk yapiyorlar cogunda 5er cocuk var.
Valla önceden sezaryen olmuş birini sorgusuz sualsiz sezaryen yapıyor devlet olsa bile.Bir doktor normal gayet mümkün derken diğeri seninle uğraşamam sezaryen olacak diyorsa düşünülmeli bence.Ohooooo zamn şartı denilen bişey var emin ol sezeryan normalden kolay değil kimse keyfi sezeryan yapmıyor ayrıca her sezeryan ameliyat için rapor veriliyor bildiğim kadarıyla sezeryan eskisi kadar önerilmiyor zorunlu durumlar harici yasaklandı dediler bir ara hatta o yüzden ayrıntılı bilmeden kimse triplere girmesin ...
Bende sana özel hastane örneği vereyim ünlü bir özel hastanede bir teyzeyle karşılaştım yeğenim özel hastanede kuvözde kaldı bir ay ona gidip gelirken karşılaştık gelinini takip eden doktor hastasının doğum haftası tatil zamanına geliyor diye erken doğuma almış gelini normal doğurtmuş zorla Sünni sancı vermiş bebek gelmeyince vakumla çekmiş bebeği ve bebekde engel oluşmuş bebeği küveze almışlar ve bu doktora 3 bin kadar para vermişler kadın ağlıyordu gel de seç şimdi özel mi devlet mi
Nasıl inanmıyorsun annemin karnında iz var rahimle alakası yok olayın bildiğin dikiş iziİnan buna inanmıyorum. Sezeryan değil rahim ağzını genişletip normal doğum gibi kürtaj yapmışlardır. Kesinlikle sezeryan söz konusu değildir. Benim annemde 9 aylık düşürmüş benden sonra. Normal doğum gibi ıkınıp içeriden almışlar. Yani anlattığın olayda yada annenin anlatmasında yanlışlık var diye düşünüyorum.
Herkes kendi düşündüğüne inanır der ve susarım......Valla önceden sezaryen olmuş birini sorgusuz sualsiz sezaryen yapıyor devlet olsa bile.Bir doktor normal gayet mümkün derken diğeri seninle uğraşamam sezaryen olacak diyorsa düşünülmeli bence.
Bak bende doğum yaptım. Ikınamıyordum. Doktor sezeryanaalmak zorunda kalıcam dedi. O an ıkındım oldu. Yoksa bende sezeryan oluyordum. Bu o andaki hastanın durumuna bağlı açılma olmuyor ve su azaldıysa sezeryan mecburi olur. 4 cm açılma dahi yeter. Yok 1de kalırsa mecburlarrrr kesiyi 8 cm yapamazlar hoş. Rahim o kadar kesilmez. Doğal yolla 8 cm 10 cm açılır kesi anca o aralıkta yapılır. Tekrar söylüyorum bende bir doktorum ve anneyim. Bu mevzular anlıktır. Değişir. Normal diye gidip sezeryan olunabilinirDaha önce yorumlarda yazdım tabiki imzayı atmış ama zorla o durumda çaresiz bebek doğum kanalına girmişken doktor bunu yapıyor.Doğum yapanlar hep der o an ölüm gibi o sancılar çok ağır diye mecbur bırakılmış işte.
Ayrıyeten yaşı kaç ablanınDaha önce yorumlarda yazdım tabiki imzayı atmış ama zorla o durumda çaresiz bebek doğum kanalına girmişken doktor bunu yapıyor.Doğum yapanlar hep der o an ölüm gibi o sancılar çok ağır diye mecbur bırakılmış işte.
Değişik bilemedim.. Doğruysa sıkıntılı saçmalıklar olmuş.Nasıl inanmıyorsun annemin karnında iz var rahimle alakası yok olayın bildiğin dikiş izi
Rahimde açılma kaç gün önceden varmış kendisi diyor tuvalete gidince korkuyordum düşer diye bu derece hissediyormuş.Ben doğum yapmadım belki anlayamam ama her insanda kendini bilir heralde beşinciydi...Bak bende doğum yaptım. Ikınamıyordum. Doktor sezeryanaalmak zorunda kalıcam dedi. O an ıkındım oldu. Yoksa bende sezeryan oluyordum. Bu o andaki hastanın durumuna bağlı açılma olmuyor ve su azaldıysa sezeryan mecburi olur. 4 cm açılma dahi yeter. Yok 1de kalırsa mecburlarrrr kesiyi 8 cm yapamazlar hoş. Rahim o kadar kesilmez. Doğal yolla 8 cm 10 cm açılır kesi anca o aralıkta yapılır. Tekrar söylüyorum bende bir doktorum ve anneyim. Bu mevzular anlıktır. Değişir. Normal diye gidip sezeryan olunabilinir
Aradan 9 yılda geçse iki sezeryan doğum yapmis ablanız madem normal doğum istiyordu, bunun için araştırma yapacaktı. SSVD'yi destekleyen bir doktor bulacaktı. Ülkemizde her doktor kabul etmiyor çünkü bunu.Sıkıntı zorla sezaryen olması
Gelismis ulkelerde en az 3 cocuk yapiyorlar cogunda 5er cocuk var.