- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
- Konu Sahibi eftelya2015
-
Yahuu bu kadin napti dövdümü ,sövdümü siz neden bu kadar üzerine gidiyorsunuz ben anlamadim.kadin vitamin alsin diye ugrasiyorum kendi evladimada aynisini yapiyorum diyor.O kadar yoruma değil ama işinize gelenlere cevap veriyorsunuz . Lütfen artık vicdanınız sızlasın.
Bizim kültürümüzde vardır ya hep üvey anne ne olursa olsun kötüdür . Herkes Hücum etmiş . Ama ben en çocuğa içten içe kızmasına kin duymasına üzüldüm .Yahuu bu kadin napti dövdümü ,sövdümü siz neden bu kadar üzerine gidiyorsunuz ben anlamadim.kadin vitamin alsin diye ugrasiyorum kendi evladimada aynisini yapiyorum diyor.
E eftelya2015 Bu kadinin yaptigini yerden yere vuruyorsunuz,kocasinin soyledigi laf cokmu dogru sanki ? Madem hic birseyi olmuyor neden bu kadin esyalarini toplayip,ona ozel kavalti hazirlasin ki.
Burda dengeyi kuracak adam. Ipin ucu kacmis cunku
Bizim kültürümüzde vardır ya hep üvey anne ne olursa olsun kötüdür . Herkes Hücum etmiş . Ama ben en çocuğa içten içe kızmasına kin duymasına üzüldüm .
Eşi zaten sorunlu eğer eş sorunlu olmasa zaten bunlar olmaz
O da kadının psikolojisinin sağlıklı olmadığını gösteriyor .Valla kimse kusura bakmasin. Uvey anne diye dusunuluyorda,kendi annesi nerde abura cubura alistirmis.obezite sinirina getirmis cocugu. Kimse buna bisey demiyor ama?
Bendede vardefne-28 miletin tabiriyle "üvey oglum'
Aramizdaki dengeyi baba sagladi. Anne diye ölür bana. Ilk zamanlar bizdede boyle sıkıntılar oldu. Esim aldi karsisina konustu. Evlendigimden rahatsiz olabilrsin oglum bu senin x e kin beslemen gerektirmez.o olmasaydi baskasi olacakti. Ben senin ona saygisizlik yapmayacagini umuyorum cunku sen benim oglumsun. Demisti.
Denge saglamisti. Arada bizimde oldu atismalarimiz. Kendi annesini kabullenmiyor simdi bana annelik sen yaptin diyor.
Ne mutlu bana.
Not.
Bazen uvey anneler biyolojik annelerden iyi oluyor.
Benim uvey oglumu annesi topuklu terlikle dovermis..
Yeri geldiginde bizimde psikilojimiz bozuk oluyor. Cocugumu dovuyoruz. Her psikolojisi bozuk olan cocukmu dovuyor katilmiyorum. Annelik herkese nasio olmuyor malesefO da kadının psikolojisinin sağlıklı olmadığını gösteriyor .
Tabi ki yapmaması gerekiyor . Ama çocuğu dövüyorsa topuklu terlikle bu onun psikolojisinin bozuk Olduğunu gösterirYeri geldiginde bizimde psikilojimiz bozuk oluyor. Cocugumu dovuyoruz. Her psikolojisi bozuk olan cocukmu dovuyor katilmiyorum. Annelik herkese nasio olmuyor malesef
Annelik kimde psikoloji birakiyor ki :) ama allaha sukur rabbim yardimcimiz.Tabi ki yapmaması gerekiyor . Ama çocuğu dövüyorsa topuklu terlikle bu onun psikolojisinin bozuk Olduğunu gösterir
Baba sorunlu Olanilir ama yine de çocuğa kinlenmesi yanlışAnnelik kimde psikoloji birakiyor ki :) ama allaha sukur rabbim yardimcimiz.
Konu ben degilim ama konu sahibini anliyorum. Kin beslemeside, babadan kaynakliyor. Baba sorunlu burda.
Eger baba uvey anneye destek vermese , o cacuk her eve girdiginde huzursuzluk olacak e otomatik olarak evin huzuru bozulunca kadinda kinlenecek, tabi yanlis ama istem disiBaba sorunlu Olanilir ama yine de çocuğa kinlenmesi yanlış
Sizin üvey çocuk annesinde mi yaşıyor ?Eger baba uvey anneye destek vermese , o cacuk her eve girdiginde huzursuzluk olacak e otomatik olarak evin huzuru bozulunca kadinda kinlenecek, tabi yanlis ama istem disi
Hayir babaane ile annesi birakio gitmis orda, 2 yasinda falan. Tatilerde gelir. Ben cok kez gel dedim benimde kizim var 3 yasinda ama babaanneyi anne biliyor cocuk kopamiyor.Sizin üvey çocuk annesinde mi yaşıyor ?
demek ki daha mutlu babannesi ile.Hayir babaane ile annesi birakio gitmis orda, 2 yasinda falan. Tatilerde gelir. Ben cok kez gel dedim benimde kizim var 3 yasinda ama babaanneyi anne biliyor cocuk kopamiyor.
Ister istemez o insani annesi biliyor. Anneyi hatirlamiyor cocuk. Okadin bakmis sonucta ben taniyana kadar.demek ki daha mutlu babannesi ile.
Çok üzülüyorum böyleleri duyunca anne bırakmış baba evlenmiş yeniden baba olmuş çocuk babannede o çocuğun suçu neIster istemez o insani annesi biliyor. Anneyi hatirlamiyor cocuk. Okadin bakmis sonucta ben taniyana kadar.
Bilmem artik annesine sormak lazim bizim elimiz uzerinde sonucta kapida acik gel diyoruz gelmek istemiyor babaanem diye. Annesi belirlemis malesef bu durumuÇok üzülüyorum böyleleri duyunca anne bırakmış baba evlenmiş yeniden baba olmuş çocuk babannede o çocuğun suçu ne
Tek suç annesinin değildir bence bir ayrılık varsa mutlaka her iki tarafta da hata vardır diye düşünüyorum .Bilmem artik annesine sormak lazim bizim elimiz uzerinde sonucta kapida acik gel diyoruz gelmek istemiyor babaanem diye. Annesi belirlemis malesef bu durumu
Hayir butun olanlari biliyorum burdada ifsa etmek istemem acikcasi. Annenin yaptiklari kotu. Hemde cok.Tek suç annesinin değildir bence bir ayrılık varsa mutlaka her iki tarafta da hata vardır diye düşünüyorum .
Siz tanıyor musunuz anneyi ?Hayir butun olanlari biliyorum burdada ifsa etmek istemem acikcasi. Annenin yaptiklari kotu. Hemde cok.
Gerek yok konusmays.
Siz tanıyor musunuz anneyi ? [/QUOi
Kismen diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?