Bu durumda ne yapmalı?

Normal ilişkiler böyledir senin bilmemen çok normal benle ilgilenmeyecek herşeyi geçtim beni merak edim 2 saniye yazip aramiyacak birinin hayatimda yeri yok bir insana yazmak 2 saniye bunu bi düşün bakalim
Doğru bende katılıyorum benim kastettigim insan her zaman müsait olamaz hastalık olur şey olur haber verir ama az konuşulur mesela bundan bahsetmek istedim

Normal ilişkiler böyledir senin bilmemen çok normal benle ilgilenmeyecek herşeyi geçtim beni merak edim 2 saniye yazip aramiyacak birinin hayatimda yeri yok bir insana yazmak 2 saniye bunu bi düşün bakalim
Bi mesaj yazmak zor değil gün içinde hiç yazmaması ilgilenmemesi çok zor

Ama bu çok sağlıksız değil mi, insan başkasına bu kadar bağımlı yaşayamaz. Sanki çocukların hayalet arkadaşı gibi. Bütün varınızı yoğunuzu geçmişinizi geleceğinizi bu adama bağlamışsınız. Niye aile tanışmasına izin vermiyorsunuz? Sohbet konuşma dertleşme için arkadaşlar da lazım. Sadece seninle vakit geçireyim, sadece ikimiz olalım, dert yanalım, paylaşım yapalım... Bunu kaç yıllık kocam yapsa yürü git işine derim. Eşimi evde bırakıp arkadaşlarımla oturur yemeğe kahve içmeye giderim. Herkes her şeyi eşiyle yapamaz yapmamalı.

Evet çok sağlıksız neden böyleyim bilmiyorum yaşadığım ailevi sorunlarla mi ama bence daha çok sosyallesmemekten kaynaklı bakın zor şeyler yaşadım ama sosyallesmis kafamı dışarıya çıkarmış biri olsaydım eminim ki bu kadar bağımlı olmazdım çalışsaydım da yine aynı şekilde tek sorun buydu bence çünkü ben ne zaman dışarı çıksam birileriyle görüşsem eve geldiğim de daha dinç daha iyi olurdum daha ozguvenli. Hiç sağlıklı bir şey değil hiç sonradan dank ediyor da işte. Kafamı dışarı çıkaramıyorum vuruyorlar kafama tekrar içeri sokuyorlar bu sadece benim hatam değil bunu biliyorum ne çevrem var ne arkadaşlarım var birkaç kişi dışında yok sosyal çevrem yok yani vardi kimseyle görüşmeye görüşmeye azaldı sevgili yaptıktan sonra hepten beter olundu bana karşı bu sefer markete bile gitsem onunla bulusuyorum sanılıyor o şekilde bence herkesin özgür alanı olsun arada insan nefes alsın tataftariyim ama benim orda demek istediğim konuşamıyoruz ya ben ona ilgi versin devamlı sevsin diye konuşalım demiyorum demek istedim herhangi bi konudan da olsa konuşuruz sohbet ederiz fikir alışverişi yaparız şimdi arkadaş ayrı o ayrı bu her şeyi onunla paylaşalım demek değil onu nasıl çıkardınız ordan ya valla bazen şaşırıyorum buradaki yorumlara. İlgi de istemiyorum sohbet etmiyoruz muhabbet etmiyoruz konuşamıyoruz demek istedim kısaca her konudan konuşurum yeter ki sohbet olsun demek istedim siz kaç yıllık evlisin tabiki de bi zahmet kendi alaniniz olsun artık biz surda 1 senedir beraberiz ve sevgiliyiz aynı şey değil.

Konuşamadığın, herhangi bir konuda sohbet edemediğin birisinden sen ne bekliyorsun ki? Sevgiliyken sana bunları layık gören, sanmıyorum evliliğe gidebileceğinizi ama ola ki evlendiniz değişir mi sanıyorsun? Hiç öyle işi gücü var diye kendini kandırma, konuşmak isteyen insan inan iki eli kanda olsa da yazıyor arıyor konuşacak bir bahane buluyor. Bence senin elinde bir uğraş bir meşgale olmadığından bütün hayatın o olmuş ondan gelecek bir adım olmuş o yazarsa ararsa iki güzel şey söylerse mutlu oluyorsun ama sen de biliyorsun ki bu kadarı yetmiyor insan sevdiğiyle en basit şeyler hakkında bile konuşmak, sohbet etmek ister. Bunlar karşılıklı olur, senin öyle beklemenle olacak şey değil. Sen de her şeyin farkındasın böyle olmaması gerektiğini içten içe biliyorsun o yüzden daha azıyla yetinmemelisin sana hakettiğin değeri verecek birisi elbet çıkar karşına kendi değerini bilmelisin artık.

biz surda 1 senedir beraberiz ve sevgiliyiz aynı şey değil.
Hala ve ısrarla aynı şey.

Benim kocam sevgili sözlü nişanlıyken de yapamazdı. Dipdipe yapışık gezelim hep ikimiz olalım diyemezdi. Benim başka insanlara, arkadaşlara, çevreye de ihtiyacım var. Siz niye iş arayıp bulmuyorsunuz, niye kendi hayatınızı kurmaya bakmıyorsunuz? Parası olanın gücü olur, karşı koyar, diretileni kabul etmek zorunda kalmaz. Niye başkaları sizin adınıza karar veriyor, ne yapacağınızı yapmayacağınızı söylüyor?

Bende bilmiyorum insan neden böyle yapar ki önceden yine kızınca duzelirdi şimdi onu da yapmıyor en son ona kızdım ama yüzde yüz haksızdım hatamı anladım uzaklasti zaten ama aradan baya zaman geçti neden böyle yapıyor çözemedim insan neden zaman ayırmaz çalışıyor falan da bir günden bir gününü de ayırmaz mi 1 saat konuşmaz mı ben anlamıyorum diğer kadınlar gibi ilgi delisi de değilim ama yetmiyor çünkü ettiğimiz sohbetler nasılsın ne yaptın vs diye başlayan kısa konuşmalar muhabbet etmek sohbet etmek benimde hakkım öyle değil mi her konudan konuşurum hiç farketmez ama ilgisiz işte düşünceli ama ilgisiz çünkü ilgili olsa her zaman böyle yapmaz sevdiğinin dibinde biter dün akşam da aynısı oldu o konuştuğumuz süre ona çok mu geliyor anlamıyorum gerçekten kafayı yiycem artık sinirden seni seviyorum her koşulda yanında oluyprum niye böyle yapıyorsun

İşte bende ondan bahsediyorum saçma sapan bir fısıltısı bile yetmez mi yaa o telefonun diğer ucunda sevdjgin kişinin olduğunu bilmek bile yeter insana gerçekten bana neden böyle yapiyor çözemiyorum aylarca bu böyle gitti hafta sonları bile aynıydı durum buluştuğumuz günler dışında böyleydi evlenicem diyorsun ama o kişi hakkında bilmediğin bir sürü şey var beni mi oyalıyor yedek miyim ben anlayamadım bu işi

Çünkü evleniceksin ya hani her şeyi konuşursun yaa her şeyi paylaşırsın ya sacma sapan konulardan bile muhabbet açarsın ya bu o ortamı yaratmıyor aylarca geçen boşa zaman başka hiçbir şey değil şeyi vardi yüz yüze gelince daha güzel konuşulur uzaktan bitirmeyelim her şeyi yüz yüze hissederek konuşup sohbet edelim eee böyle de ne oldu şimdi hiç konuşamıyoruz ya ben mi abartıyorum bilmiyorum ki dün bi güzel aradı o da kızdım diye ama akşam yine işi vardı konuşamadık bekledim gelmedi zaten gelmeyeceğini biliyodum 9 bucuktan sonra daha da konuşmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…