Bu durumda ne yapmalı?

Ya önceden 2 hafta da 1 kereydi artık hafta da 1 kere buluşuyoruz ama napayım ne bahane bulursam bulayım bağırıp çağırış peşime takilınıyor yani o kadar basit değil bu çok büyük olay varmış gibi bağırış çağırış mahalleye rezil oluyorum ben dışarı çıkamıyorum kolay kolay gidicem benimde çarşı da isim var denilip peşime geliniyor tabi beni kontrole geliniyor yani dahası da var da uzun ama ben bu zorluğu çekiyorum diye de ondan tamamen mahrum kalacaksam ne kadar doğru elimde olan bişey mi sanki iki kızıyorlar da geri cekiliyorlar peşime takılıyorlar dahası var mı ama evet çalışsaydım bir yerde daha rahat olurdum tabi bi de elin para görmüyorsa sözünü geçiremezsin ailene çok zor devamlı baskilarlar devamlı gözlerine batarsın hiçbir yere kolayca çıkamazsın daha bir sürü şey..

Buluşmalar güzel geçiyor ama buluşma sürecine kadar doğru düzgün konuşamıyoruz yazmışım orda okuduysan her şey yolunda imajı vermeye çalışmamamışim şu saatte geldi ve birkaç satır konuştuk o kadar muhtemelen uyuyakaldim der sabahleyin

Ya bak sana ciddi ciddi yazdim adami test etmen icin. Tekrar cinsellik konularina gir. O zaman da dogru duzgun konuşmuyorsa gercekten vakti yoktur. Yok o zaman vakit buluyorsa seninle konuşmak istemiyordur.

Cok guzel kutlamak istiyorum o yuzden aylardir bekliyorum diyen adam alti ustu yemege goturmus.
La ben en yakin kiz arkadasimi dogumgununde yemege goturdum, acaba biz de sevgili miyiz?
Kız arkadaşımı keseli masajlı hamam spaya götürdüm daha geçen pazar hey yavrum hey üstünede kahve içtik işte o kahveyi içmeyecektik ifşa olduk

Bundan 1 sy önce iş başvurusundan haber mi bekliyordunuz sanki?

Bdv fanısın güzel laf sevdim bunu

Çünkü hepsi bir bütün. Ben konularını ve seni hiç bilmiyorum ama insanlar bildikleri tüm bilgilerle -ki bunlar senin verdiğin bilgiler- yorum yapıyorlar, doğru olan da bu..Eğer önceki yazdığınız konularda olumlu birşeyler olsaydı o zaman daha olumlu yorumlar gelirdi diye düşünüyorum

Gerçekten birisi ile beraber olduğunuzda onun tüm zamanını satın aldığınızı zannetmenizden dolayı bunlar oluyor. Onun kendi hayatı olduğunu fark ettiğinizde sorun kalmayacak. Ayrıca başkaları çağırıyor ve gidiyorsa onlarda daha iyi vakit geçiriyor demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…