- 12 Ağustos 2025
- 115
- 435
- 18
- Konu Sahibi Menekse2000
-
3 ay sonra mı götürdün sen de?Cok guzel kutlamak istiyorum o yuzden aylardir bekliyorum diyen adam alti ustu yemege goturmus.
La ben en yakin kiz arkadasimi dogumgununde yemege goturdum, acaba biz de sevgili miyiz?
Yok gününde goturdum3 ay sonra mı götürdün sen de?
Ama sizin restoran yakınmış. Bu durumda sevgililik düşer..Cok guzel kutlamak istiyorum o yuzden aylardir bekliyorum diyen adam alti ustu yemege goturmus.
La ben en yakin kiz arkadasimi dogumgununde yemege goturdum, acaba biz de sevgili miyiz?
Ya önceden 2 hafta da 1 kereydi artık hafta da 1 kere buluşuyoruz ama napayım ne bahane bulursam bulayım bağırıp çağırış peşime takilınıyor yani o kadar basit değil bu çok büyük olay varmış gibi bağırış çağırış mahalleye rezil oluyorum ben dışarı çıkamıyorum kolay kolay gidicem benimde çarşı da isim var denilip peşime geliniyor tabi beni kontrole geliniyor yani dahası da var da uzun ama ben bu zorluğu çekiyorum diye de ondan tamamen mahrum kalacaksam ne kadar doğru elimde olan bişey mi sanki iki kızıyorlar da geri cekiliyorlar peşime takılıyorlar dahası var mı ama evet çalışsaydım bir yerde daha rahat olurdum tabi bi de elin para görmüyorsa sözünü geçiremezsin ailene çok zor devamlı baskilarlar devamlı gözlerine batarsın hiçbir yere kolayca çıkamazsın daha bir sürü şey..iste diyorum ki iki haftada bir cumartesi görüşerek iliski mi yaşanır?
bir bahane bul cik evden.
ailen gezmene tozmana laf ediyorsa mevlude diye cik , mukaveleye diye cik, bir sekilde cik yani.
adam sana telefonda bile vakit ayirmiyor, sen ona bombos olmana ragmen hic vakit ayiramiyorsun.
bir yerde esitsiniz.
ayrica ailen calismana karsi degildi diye hatirliyorum. bu kadar baskici insanlarsa madem ise basla. en azindan evden az uzaklaşirsin. hem mesaiye kaldim falan der adamla da bulusursun.
ben adama da kizmadim . Benim hayatimdaki insan evde hicbir isi olmamasına ragmen, ayagina kadar gidevek olmama ragmen benle zaman geçirmiyorsa "ailem kizar" diye ben de ona vakit ayirmak istemezdim. bu kadar baskici ailen varsa, senin de onlarin sınırını asmaya cesaretin yoksa iliski neyine?
meneksenin sevgilisinden daha cok sevgilisiniz bence canim hayirli olsunYok gününde goturdumCok guzel kutlayacagim deyip taa uc ay sonra gotursem restorani kapatir havai fisek attirirdim herhalde
Ama arabayla evinden alip evine biraktim. Bari flort olalim ya lutfeeeennAma sizin restoran yakınmış. Bu durumda sevgililik düşer..
Buluşmalar güzel geçiyor ama buluşma sürecine kadar doğru düzgün konuşamıyoruz yazmışım orda okuduysan her şey yolunda imajı vermeye çalışmamamışim şu saatte geldi ve birkaç satır konuştuk o kadar muhtemelen uyuyakaldim der sabahleyinE tamam o zaman sorun ne? İşte her şey yolundaymış. Buluşmalar güzel geçiyor, sen zor da olsa çıkıyorsun. Adam çok meşgul, yoğun bi adam. Zaman ayiramiyor, çok uluslu şirket CEO'su sonuçta. Sen de tamam de geç. Neden problem çıkarıyorsun. Doğum gününü bile kutlamış. Mesele ne şimdi?
Bi aydan aşağısı kurtarmıyor. Sizinki hoşlantı var ama evliliğe gitmez kategorisinde değerlendirilebilir en fazla.Ama arabayla evinden alip evine biraktim. Bari flort olalim ya lutfeeeenn
Ya bak sana ciddi ciddi yazdim adami test etmen icin. Tekrar cinsellik konularina gir. O zaman da dogru duzgun konuşmuyorsa gercekten vakti yoktur. Yok o zaman vakit buluyorsa seninle konuşmak istemiyordur.Buluşmalar güzel geçiyor ama buluşma sürecine kadar doğru düzgün konuşamıyoruz yazmışım orda okuduysan her şey yolunda imajı vermeye çalışmamamışim şu saatte geldi ve birkaç satır konuştuk o kadar muhtemelen uyuyakaldim der sabahleyin
Şuan hiç deneyemem zaten sinirim bozukYa bak sana ciddi ciddi yazdim adami test etmen icin. Tekrar cinsellik konularina gir. O zaman da dogru duzgun konuşmuyorsa gercekten vakti yoktur. Yok o zaman vakit buluyorsa seninle konuşmak istemiyordur.
Kız arkadaşımı keseli masajlı hamam spaya götürdüm daha geçen pazar hey yavrum hey üstünede kahve içtik işte o kahveyi içmeyecektik ifşa oldukCok guzel kutlamak istiyorum o yuzden aylardir bekliyorum diyen adam alti ustu yemege goturmus.
Bızım takılı kaldıgınız konuDoğum gününü de kutlamamıştı zaten dimi zoraki mi beraber ne
Bundan 1 sy önce iş başvurusundan haber mi bekliyordunuz sanki?Ya önceden 2 hafta da 1 kereydi artık hafta da 1 kere buluşuyoruz ama napayım ne bahane bulursam bulayım bağırıp çağırış peşime takilınıyor yani o kadar basit değil bu çok büyük olay varmış gibi bağırış çağırış mahalleye rezil oluyorum ben dışarı çıkamıyorum kolay kolay gidicem benimde çarşı da isim var denilip peşime geliniyor tabi beni kontrole geliniyor yani dahası da var da uzun ama ben bu zorluğu çekiyorum diye de ondan tamamen mahrum kalacaksam ne kadar doğru elimde olan bişey mi sanki iki kızıyorlar da geri cekiliyorlar peşime takılıyorlar dahası var mı ama evet çalışsaydım bir yerde daha rahat olurdum tabi bi de elin para görmüyorsa sözünü geçiremezsin ailene çok zor devamlı baskilarlar devamlı gözlerine batarsın hiçbir yere kolayca çıkamazsın daha bir sürü şey..
Eee nasıl oldu da onu anlatmak için konu açmadın? Yaa bizde adam ök*z zannediyoruz. Meğer adam 2,5 aydır güzel bir hazırlık yapıyormuş. Hiç söylemiyorsun.Yeni kutladı ama baya güzel kutladı şaşırttı beni
Bdv fanısın güzel laf sevdim bunusen tam bir BDV fanısın
yillar gecer sen hala bdvye konu acarsin.
adamla ilgili onlarca konu actin, hepsinde ortak feryat "bitir" dendi. yine seni hic sallamayan adamla gelecek planlari yapıyorsun.
insanin kendine ettigini kirk koy bir araya gelse edemezmis
Eee ne yaptı yemekte, nasıl bir sürpriz hazırlamış? Sonuçta 2,5 ay gecikmeli kutladı. Bu detay önemli.Yemege götürdü yemege gidicez dedi supriz yapmış bilmiyodum kutlayacagini birden oldu
Çünkü hepsi bir bütün. Ben konularını ve seni hiç bilmiyorum ama insanlar bildikleri tüm bilgilerle -ki bunlar senin verdiğin bilgiler- yorum yapıyorlar, doğru olan da bu..Eğer önceki yazdığınız konularda olumlu birşeyler olsaydı o zaman daha olumlu yorumlar gelirdi diye düşünüyorumKutlama içime sindi ben o konuyu kapattım siz daha hala neden kapatmiyorsunuz bu actigim konuya kızın laf söyleyin önemli değil ama devamlı geçmiş konulardan yorum geliyor ve şuan açtığım konu hakkında tek bir yorum alamıyorum
Yemek işte ne bekliyordunEee ne yaptı yemekte, nasıl bir sürpriz hazırlamış? Sonuçta 2,5 ay gecikmeli kutladı. Bu detay önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?