- 29 Ocak 2024
- 1.296
- 44
- 38
- 25
- Konu Sahibi Menekse2000
-
Sadece bu konu hakkında yorum yaparsanız cevaplarım doğum günü mevzusunun üstünden günler geçti ben unuttum siz unutmadinizEee ne yaptı yemekte, nasıl bir sürpriz hazırlamış? Sonuçta 2,5 ay gecikmeli kutladı. Bu detay önemli.
Dün akşam ağlayarak uyudum zaten geç geldi ve birkaç satır konuştuk ortadan kayboldu uyudu başkasının işine koşturmaktan geç geldi çünkü hayatında önemli bir yere sahip değilim başkası olsaydı belki böyle yapmazdı belki bana böyle yapıyor karşındaki kişi değişse tavırları da değişirdi belki de nen her şeyden feragat ediyorum o etmiyor çoğu zaman ailemi yalnız bırakıyorum akşam yanlarına çıkmıyorum konuşuruz diye o oraya buraya koşturuyorMadem tavsiye istiyorsun, ayrılacak cesaretin yok, aşkından ölüp bitiyorsun o zaman yat uyu, belki rüyanda görürsün sevdiceğini. Dalga geçmiyorum gayet ciddiyim bu arada. Adam bu, malzeme bu, kendini de parçalasan değişmez. Sen mutlu huzurlu mu olmak istiyorsun, tamam işte, kabul et durumu. Hayaller kur sevgilinle ilgili, ona şiirler yaz, gelecek planları kur, ama bunları tek başına yap. Yani ortada gerçekten 2 seçenek var, bu adamla ilgili 40 tane konu açtın, e çözümü yok. Ya ayrılacaksın kendine ilgili sevecen bi sevgili bulacaksın ya da elindekini olduğu gibi kabul edip kendi keyfine bakacaksın. Sen de otur örgü ör dizi izle konu komşu oturmasına git, adam değişmeyecek canım benim, kendi kendinle mutlu olmaya bak. Evlenseniz de değişmeyecek. Evden işe işten eve bi adam olmaz bu. Vitvit geziyor anca. Ne yapacaksın, senin de kaderin buymuş, üzme kendini, evlenmek istiyor ya ona bak , bunları düşün mutlu olmaya çalış.
Yaa ot gibi biri de değil gezer tozar yaşar yani öyle biri olsa donuk biri olsa zaten kim ister ki ama zaman ayırmıyor sonra gönlümü almaya çalışıyor yan yanayken buluşmalar güzel geçiyor ama uzaktayken zaman ayırmıyor hep işi oluyor bekleyen ben oluyorum haber verir haberdar eder söyler aklım kalmasın diye ama zaman yok devamlı yoğun ya kendi işi oluyor ya başkalarının işine koşturuyor bende hep bekliyorumAklın varsa özen göstermeyen, değersiz hissettiren biriyle olma. Evlendikten sonra hayatın ot gibi geçer. Sevgisini göstermekten çekinmeyen, değer vermeyi bilen bir adam bul. Bulamıyorsan hiç evlenme daha iyi. Ruhsuz, hayatsız, mutlu edilmeyi bekleyerek geçer yılların.
Haklısınız daha soru sormam zaten bende bu tepkilerden sıkıldım artıkNe istiyorsun ya? Yemin ederim insana cinnet geçirtirsin menekşe. Ne tavsiyesi istiyorsun? Ya da tavsiye mi istiyorsun, hiç alıyor gibi bir halin yok çünkü. Gerçekten büyücü bulacağım, şu çocuğu sana bağlayacağım artık, forum kurtulsun.
Çocuk seni sevmiyor, çabalamıyor. Ömrün geçti her hafta aynı konuyu açarak. Bir ara benimle konuşmuyor, telefonda cinsel sohbetler edip kendini rahatlatıp kapatıyor diyordun. Adam doğum gününü 3 ay sonra kutlamış, çok güzel sürpriz oldu beni şaşırttı diyorsun, adamın yaptığı şey de yemeğe götürmek. Ben aylar önceden başlarım yakın bir arkadaşımın hediyesini düşünmeye, adam artık sus diye aylar sonra yemeğe götürmüş, çok iyi oldu diyorsun. Karşı taraftan gelen en ufak ilgi sayılabilecek şeye tutunuyorsun. Başımızın etini yedin bana çok maddi destek oluyor diye, arada sadaka verir gibi 200tl 500tl veriyormuş. Adam seninle vakit geçirmek istemiyor, sana zaman ayırmak istemiyor. Hayır beni seviyor diyeceksin, o zaman neden konu açıyorsun? Bu kafayla gidersen hayatındaki adam bu da olsa başkası da olsa sonuç değişmez, mutlu olamazsın.
Sen hala iş bulmadın mı Allah aşkına?
Doğru hak ediyorumAdam seni afedersin bir tarafına takmıyor sen halen müdafaa halindesin. Belki de şikayet ettiğin ilgisizliği kendi değerini bilmeyerek hakediyorsundur?
Ya önceden 2 hafta da 1 kereydi artık hafta da 1 kere buluşuyoruz ama napayım ne bahane bulursam bulayım bağırıp çağırış peşime takilınıyor yani o kadar basit değil bu çok büyük olay varmış gibi bağırış çağırış mahalleye rezil oluyorum ben dışarı çıkamıyorum kolay kolay gidicem benimde çarşı da isim var denilip peşime geliniyor tabi beni kontrole geliniyor yani dahası da var da uzun ama ben bu zorluğu çekiyorum diye de ondan tamamen mahrum kalacaksam ne kadar doğru elimde olan bişey mi sanki iki kızıyorlar da geri cekiliyorlar peşime takılıyorlar dahası var mı ama evet çalışsaydım bir yerde daha rahat olurdum tabi bi de elin para görmüyorsa sözünü geçiremezsin ailene çok zor devamlı baskilarlar devamlı gözlerine batarsın hiçbir yere kolayca çıkamazsın daha bir sürü şey..
Bu kıza şöyle şeyler yazmayın, gerçek sanıyor. Bahaneleri gerçekten bu çünküE tamam o zaman sorun ne? İşte her şey yolundaymış. Buluşmalar güzel geçiyor, sen zor da olsa çıkıyorsun. Adam çok meşgul, yoğun bi adam. Zaman ayiramiyor, çok uluslu şirket CEO'su sonuçta. Sen de tamam de geç. Neden problem çıkarıyorsun. Doğum gününü bile kutlamış. Mesele ne şimdi?
Ne gibi bir tepki almayı bekliyorsun? Yeni hesap açmadın, her hafta en az 2 kere aynı konuyu açıyorsun, insanlardan her seferinde yeni bir şey anlatıyormuşsun gibi tepki almayı ve önceki olayları işin içine karıştırmamalarını bekleyemezsin. Kaldı ki bu muameleyi çocuğun anasına anlatsan kalkıp da sana oğlunu savunmaz, biz mi savunalım?Haklısınız daha soru sormam zaten bende bu tepkilerden sıkıldım artık
Ne kadar da inanarak boş konuşuyorsunuz zaten ben bu yaşıma çok fazlaca anlayış gösterip yanında olduğumu olgunlukla karşıladığımı düşünüyorum benim yaşıtlarım ilgi diye deliriyor ilgi sevgi kpegi olmuşlar bir gün gec yazsın kavga çıkartırlar siz ne anlatıyorsunuz ben zaten fazlasıyla da olgunlukla karşıladım günlerdir haftalardır yine aynı durumlar var ve hala konuşamıyoruz kendi işi bitiyor başkasının işine kosturuyor başkası bitiyor ötekine anlaşılan siz benden de sfsınız sen bu kafayla devam etAyrılman gereken adamın paçasına yapışırsan o da sana bu muameleyi layık görür ne bekliyordun ki?
Ayrıca hayat akıyor menekşe ya, sen evde oturup sabahtan akşama akşamdan sabaha kadar sevgilim arasa da konuşsam diye bekliyorsun ama
belli ki onun milyon tane meşgalesi, çevresi, sosyal hayatı, işi var seni mi eyleyecek telefonda liseli ergenler gibi. Normal ilişkilerde sizinki gibi konuşma sıklığı gayet yeterli bu arada.
Çünkü normal ilişkilerde haftada bir kaç gün görüşülür yüz yüze diğer günlerde de herkes işine gücüne bakar, sende iş güç olmadığı için anlamıyorsun ama öyle durmadan mesajlaşılıp saatlerce telefonda lak lak edilmez, en azından yetişkin işi gücü olan hayatın içerisinde var olan insanlar için gereksiz ve yorucu hatta sıkıcı bu durumlar, sen akşama kadar evde oturduğun için bekliyor olabilirsin tabi ama daha çok beklersin, yorumun başında da dediğim gibi hayat akıyor sen çakıldın kaldın o yüzden sevgiline değil otur kendi haline ağla.
Ailem yüzünden canıma kiymayi bile düşündüğüm zamanlar oldu aile de sadece biri var ki beni çok sıkıyor ya ben erkek arkadaşımla alakalı ağzımı açıp bir şey diyemiyorum soru soramıyorum evlenmeyi geçtim eve gelsin tanisin dememe bile karşılar yani asla ağzımı açamıyorum zoruma giden benj bu kadar baskılamaları bu kadar üstüme gelmeleri evden dışarı istediğim zaman çıkamıyorum hatta öyle ki kapının önüne bile cunku zamanla kapının önüne de çıkasım gelmiyor evdeysem iyiyim benden iyisi yok hele bi sözlerini çiğneyeyim biraz sosyalleşeyim gör o zaman sen feryat figânı böyle yaşıyorum işte böyle yaşaya yaşaya ozgüvensiz biri oldum ne bir yerde çalışmaya ne başka bişeye cesaretim yok tek başıma yapmaya cesaretim yok cok boguyorlar öyle böyle değil eger ben şuan evde mutluysam huzurlyysam dışarı çıkmadığım için kendimi aşmadigim için ev sınırları içinde sesi çıkmaz kimsenin evden çıkmaya başlayınca başlar annem mesela çok sıkıyor evdeyken sesi çıkmaz bak 3 hafta 4 hafta evde durayım sesi çıkmaz ama bir yere gitmek istedigim de ohoooo beni rezil eder sorgusu suali lafi bitmez gidene kadar hayattan bezdirir beni ben evden gidince de arkamdan dünyanın lafını eder böyle yani sosyalleseyim istemiyor dışarı çıkayım istemiyor neden bilmiyorum derdim gezmek de değil örnek verdim sadece bir yere gidersem de dünyanın lafını dünyanın şeyini çekiyorum belki onun eline baktığım için sesi bu kadae gür çıkıyor bilmiyorum derdini ya da hep ona bağlı kalayım istediği için böyle o bana aşırı bağımlı çünküMerhaba, daha öncesinden de bir iki konunuzu okumuştum. Bu yorumu görünce de sizin adınıza üzüldüm maalesef. Üzüldüm çünkü bence siz şuan ilişki yaşamamalısınız. Hayatta bir birey değilsiniz çünkü. Ailenizin bu kadar baskıcı olması sizi sürekli boyun eğen ve aza tamah eden biri haline getirmiş belli ki. Ama buradaki ciddi sıkıntı sizsiniz. Birey olabilmek için bir şey yapmamışsınız. Çalışmıyor, kendi ayaklarınızın üzerinde bile durmuyorsunuz. Erkek arkadaşım dediğiniz kişi de size saygı göstermiyor haliyle. Diğer yorum yapan arkadaşlara katılıyorum. Sizi seven, değer veren ve saygı gösteren biri yok karşınızda. Olması da imkansız bana göre. Çünkü siz kendinize değer veren ve saygı gösteren biri değilsiniz. Evliliği kurtuluş olarak görüyorsunuz muhtemelen aile baskısından kaçmak için. Ama yağmurdan kaçarken doluya tutulacaksınız haberiniz yok. Erkek arkadaşınız evlilik cümleleri kurar. Siz bunu istiyorsunuz ve sizi bir insanın elinde tutması için evlilik kelimesini geçirmesi yeterli. Lütfen ailenize baş kaldırın. Ayaklarınızın üzerinde durun. Özsaygınızı kazanın ve sosyalleşmeye çalışın. Birilerine bağımlı yaşamak size mutluluk getirmeyecek.
Ayrıca, arkadaşları arayınca gerçekten arkadaşlarına mı gidiyor? Emin misiniz? 2 haftada bir görüşülen ve iletişimin az olduğu bir ilişki ilişki değil bana göre yetişkin denilecek bireyler için. Dikkatli olmanızı öneririm.
Ve bende çaba göstermedim yapamadım yapanlar var mı var boyun eğmiyor yapıyor keşke bende yapsaydım keşke dinlemeseydim pişmanım evliliği bir kaçış görüyor muyum lek sayılmaz aslında ya o bana iki hafta da bir kere görüşelim demiyor ben evden zor çıkıyorum ama bahaneyle şeyle hafta da bir kere görüşüyoruz son zamanlar da önceden xaha kisitliydi onluk durum yok sorun bendim o istesem gelirdi buluşmalar benim yüzümden az oluyor iletişim az buluşunca güzel vakit ayiriyor bana ilgileniyor ama buluşmaya kadar ki süreçte hiç yani bu bazen günler bazen haftalar sürüyor ben delirmeyeyim de kim delirsin ben tek başıma götürüyorum ya resmen ben ki demiyorum ki beni sev ilgi vee onu bile demediğim halde muhabbet edelim istiyorum sohbet siyaset ekonomi her şey olabilir paylaşım yapalım yapmıyoruz hep bir yerlerde hep yerinde durmuyor ya kendi işi çıkıyor ona koşturuyor ya da başkasının işi oluyor ona günlerdir bekledim işi bitsin diye bitti 5 gün oldu hala dogru düzgün konuşamadık yok yapmıyor sonra gelip buluşunca telafi edecek bunu ve bende affedicem sanıyor ama artık öyle değilim artık yeterMerhaba, daha öncesinden de bir iki konunuzu okumuştum. Bu yorumu görünce de sizin adınıza üzüldüm maalesef. Üzüldüm çünkü bence siz şuan ilişki yaşamamalısınız. Hayatta bir birey değilsiniz çünkü. Ailenizin bu kadar baskıcı olması sizi sürekli boyun eğen ve aza tamah eden biri haline getirmiş belli ki. Ama buradaki ciddi sıkıntı sizsiniz. Birey olabilmek için bir şey yapmamışsınız. Çalışmıyor, kendi ayaklarınızın üzerinde bile durmuyorsunuz. Erkek arkadaşım dediğiniz kişi de size saygı göstermiyor haliyle. Diğer yorum yapan arkadaşlara katılıyorum. Sizi seven, değer veren ve saygı gösteren biri yok karşınızda. Olması da imkansız bana göre. Çünkü siz kendinize değer veren ve saygı gösteren biri değilsiniz. Evliliği kurtuluş olarak görüyorsunuz muhtemelen aile baskısından kaçmak için. Ama yağmurdan kaçarken doluya tutulacaksınız haberiniz yok. Erkek arkadaşınız evlilik cümleleri kurar. Siz bunu istiyorsunuz ve sizi bir insanın elinde tutması için evlilik kelimesini geçirmesi yeterli. Lütfen ailenize baş kaldırın. Ayaklarınızın üzerinde durun. Özsaygınızı kazanın ve sosyalleşmeye çalışın. Birilerine bağımlı yaşamak size mutluluk getirmeyecek.
Ayrıca, arkadaşları arayınca gerçekten arkadaşlarına mı gidiyor? Emin misiniz? 2 haftada bir görüşülen ve iletişimin az olduğu bir ilişki ilişki değil bana göre yetişkin denilecek bireyler için. Dikkatli olmanızı öneririm.
Ve bende çaba göstermedim yapamadım yapanlar var mı var boyun eğmiyor yapıyor keşke bende yapsaydım keşke dinlemeseydim pişmanım evliliği bir kaçış görüyor muyum lek sayılmaz aslında ya o bana iki hafta da bir kere görüşelim demiyor ben evden zor çıkıyorum ama bahaneyle şeyle hafta da bir kere görüşüyoruz son zamanlar da önceden xaha kisitliydi onluk durum yok sorun bendim o istesem gelirdi buluşmalar benim yüzümden az oluyor iletişim az buluşunca güzel vakit ayiriyor bana ilgileniyor ama buluşmaya kadar ki süreçte hiç yani bu bazen günler bazen haftalar sürüyor ben delirmeyeyim de kim delirsin ben tek başıma götürüyorum ya resmen ben ki demiyorum ki beni sev ilgi vee onu bile demediğim halde muhabbet edelim istiyorum sohbet siyaset ekonomi her şey olabilir paylaşım yapalım yapmıyoruz hep bir yerlerde hep yerinde durmuyor ya kendi işi çıkıyor ona koşturuyor ya da başkasının işi oluyor ona günlerdir bekledim işi bitsin diye bitti kaç gün oldu hala dogru düzgün konuşamadık yok yapmıyor sonra gelip buluşunca telafi edecek bunu ve bende affedicem sanıyor ama artık öyle değilim artık yeter telafi edicem diyor etmesin telafi ne kadar kolay yaa günlerin şeyini bir güne sığdırmakMerhaba, daha öncesinden de bir iki konunuzu okumuştum. Bu yorumu görünce de sizin adınıza üzüldüm maalesef. Üzüldüm çünkü bence siz şuan ilişki yaşamamalısınız. Hayatta bir birey değilsiniz çünkü. Ailenizin bu kadar baskıcı olması sizi sürekli boyun eğen ve aza tamah eden biri haline getirmiş belli ki. Ama buradaki ciddi sıkıntı sizsiniz. Birey olabilmek için bir şey yapmamışsınız. Çalışmıyor, kendi ayaklarınızın üzerinde bile durmuyorsunuz. Erkek arkadaşım dediğiniz kişi de size saygı göstermiyor haliyle. Diğer yorum yapan arkadaşlara katılıyorum. Sizi seven, değer veren ve saygı gösteren biri yok karşınızda. Olması da imkansız bana göre. Çünkü siz kendinize değer veren ve saygı gösteren biri değilsiniz. Evliliği kurtuluş olarak görüyorsunuz muhtemelen aile baskısından kaçmak için. Ama yağmurdan kaçarken doluya tutulacaksınız haberiniz yok. Erkek arkadaşınız evlilik cümleleri kurar. Siz bunu istiyorsunuz ve sizi bir insanın elinde tutması için evlilik kelimesini geçirmesi yeterli. Lütfen ailenize baş kaldırın. Ayaklarınızın üzerinde durun. Özsaygınızı kazanın ve sosyalleşmeye çalışın. Birilerine bağımlı yaşamak size mutluluk getirmeyecek.
Bunun adı olgunluk değil, bunun adı aman sesimi çıkarmayayım kaçmasın gitmesin elimden. Olgunluk, içinde bulunduğu durumu ölçüp biçip çıkış kurtuluş yolu aramaktır. Bana kimseden fayda yok, ne yaparsam kendim yaparım deyip önce ayakların üstünde durmaktır. Bırak resmi eşi, nişanlı sözlü bile olmayan elin herifi cebinize harçlık koyuyor. Bu mu olgunluk? Niye isteme, söz, nişan, aile tanışması bile yok? Bunu sorgulayıp gerçeği anlayıp ona göre hareket etmektir olgunluk. Ben kızınızla evlilik amaçlı görüşüyorum, sizin sınırlarınız çerçevesinde arada bir yemeğe kahve içmeye vs götürmek isterim niye denmiyor? Gerçeği ne kadar kabullenirseniz o kadar iyi sizin için. Sevgiliniz falan yok, arada acıyıp üç beş kuruş harçlık veren ve sizi cinsellik amaçlı kullanan bir erkek var.Ne kadar da inanarak boş konuşuyorsunuz zaten ben bu yaşıma çok fazlaca anlayış gösterip yanında olduğumu olgunlukla karşıladığımı düşünüyorum benim yaşıtlarım ilgi diye deliriyor ilgi sevgi kpegi olmuşlar bir gün gec yazsın kavga çıkartırlar siz ne anlatıyorsunuz ben zaten fazlasıyla da olgunlukla karşıladım günlerdir haftalardır yine aynı durumlar var ve hala konuşamıyoruz kendi işi bitiyor başkasının işine kosturuyor başkası bitiyor ötekine anlaşılan siz benden de sfsınız sen bu kafayla devam et
Yazdıklarımın olgunlukla ilgisi yokta sen oradan girdiğin için oradan devam edelim hadi :) olgun insan el el üstünde el baş üstünde akşama kadar elin iti arasa da konuşsak diye beklemez çünkü kendi meşgalesi olur, cebine koyduğu 300 500 liraya tamah etmez çünkü kendi parasını kazanır, arta kalan zamanlarında sadece CİNSEL ihtiyaçlarını karşılamak için kendisiyle görüşen biriyle beraber olmaya devam etmez çünkü kendi değerinin farkında olur, o ilgi diye delirenlerin de senden bir farkı yok zaten, olgun aklı başında insanlar ilgi diye delirmez çünkü zaten yeterli ilgiyi göreceği adamlar seçip normal ilişkiler yaşarlar, boş konuşma ve saflık konusuna ben gülüp geçtim, ama sen gülüp geçme senin geleceğin söz konusu olduğundan biraz daha dolu ve uyanık olman lazım.Ne kadar da inanarak boş konuşuyorsunuz zaten ben bu yaşıma çok fazlaca anlayış gösterip yanında olduğumu olgunlukla karşıladığımı düşünüyorum benim yaşıtlarım ilgi diye deliriyor ilgi sevgi kpegi olmuşlar bir gün gec yazsın kavga çıkartırlar siz ne anlatıyorsunuz ben zaten fazlasıyla da olgunlukla karşıladım günlerdir haftalardır yine aynı durumlar var ve hala konuşamıyoruz kendi işi bitiyor başkasının işine kosturuyor başkası bitiyor ötekine anlaşılan siz benden de sfsınız sen bu kafayla devam et
doğru asıl olgunluk onlardır hak veriyorum ben kendimi yiyip bitiriyorum karşımdakini değil ilgi alaka diye delirenler bir gün aranmasa sorulmasa yaygarayi koparan tiplerdir ilgi almadıklarını kim söyledi ki araya bir gün girdiğinde ya da 2 gün demek istediğim her zaman istiyorlar biraz yapılmadığın da yaygara kopartıyorlar benim kendimi bu konuda olgun gördüğüm taraf ben işi gücü olduğunda uyuyakaldiginda herhangi bişey de ariza çıkarmıyorum anlayışla karşılıyorum ama ben bunu devamlı yapıyorum ve o yüzden de değer görmüyorum aslında hayatta çok kötü insanlarla karşılaştığım için o ilgiyi sevgiyi şefkati sonuna kadar hak ediyorum ama kendim bunu karşıya yansitmiyorum. Sosyal medya da bile görüyorum kadinlar adamı yiyor da kendini yemiyor ben kendimi hasta ediyorum karşımdakini değilYazdıklarımın olgunlukla ilgisi yokta sen oradan girdiğin için oradan devam edelim hadi :) olgun insan el el üstünde el baş üstünde akşama kadar elin iti arasa da konuşsak diye beklemez çünkü kendi meşgalesi olur, cebine koyduğu 300 500 liraya tamah etmez çünkü kendi parasını kazanır, arta kalan zamanlarında sadece CİNSEL ihtiyaçlarını karşılamak için kendisiyle görüşen biriyle beraber olmaya devam etmez çünkü kendi değerinin farkında olur, o ilgi diye delirenlerin de senden bir farkı yok zaten, olgun aklı başında insanlar ilgi diye delirmez çünkü zaten yeterli ilgiyi göreceği adamlar seçip normal ilişkiler yaşarlar, boş konuşma ve saflık konusuna ben gülüp geçtim, ama sen gülüp geçme senin geleceğin söz konusu olduğundan biraz daha dolu ve uyanık olman lazım.
Evet tam olarak bu nasıl anladınız kaçıp gitmesin soğumasın benden aynen bundan. İsteme söz nisan ondan dolayı degil benden dolayı yok o istiyor benim aileme ağzım açık tanışmaya gelecek dahi diyemiyorum malesef yoksa o çok istiyor ve gerçekten aynen dediğiniz gibi söyledi bana da ailenle tanışayim beni görsünler bir yere çıkarken yanımda olduğunu bilsinler endiselenmesinler yani o bu konuda gerçekten çok ısrarcı benim tek zoruma giden zaman ayirmamasi çünkü bu devamlı oluyor en buyuk sorunum o ben 7 24 beni sev ilgi göster demiyorum ama konuşalım sohbet edelim yanımda ol fazla bisey istemiyorum kaç gündür işi bitmiş durumda ama hala konuşamadık kaç keredir ağlayarak yatıyorum. Bakın şunu anlatamiyorum benim durtmemle değil aslında gün içinde 5 10 dk lik arıyor akşam arıyor ama onlar da çok kısa konuşmalar haber veriyor şuraya gidiyorum napiyosun ne ediyosun vs ama benim dert yandığım oturup sohbet edemiyoruz konuşamıyoruz biseyler paylaşamıyoruz anlatabiliyor muyum bu yok yoksa sesimi duymak için kısa da olsa arar iş yerinde arar ama paylaşım yok ayak üstü sohbetler hep onlarda zaten iş yerinde mesaj da atmıyor bana doğru düzgün akşama kadar konuşamıyoruz 5 10 dk sesini duyuyorum o instagramdan reels atıyorum geç bakıyor günlerce bakmıyor o da bana sık sık atmaz zaten dertleşelim yok sohbet yok sorun tam olarak bu aslında hep bir yerlerde ve bekleyen hep ben oluyorum bende de sorun var kızmıyorum iki gönlümü alınca tamam oluyorum malesef bana hediye alacakmış istemiyorum arkadaş hediyeni istemiyorum yani her şeye etki ediyor kendi işlerimi yapamıyorum moralim o kadar bozuk oluyor ki akşama kadar iş de yapsa insan yine akli onda oluyor bir anda önce akşam olsa da konuşsak diyorsun akşam olunca da bakıyorsun geç geliyor şunu yapayım bunu edeyim bakıyorsun ki uyumuş kalmis hiç konusamamissiniz tam 12 ye kadar beklediğim oluyor 12 buçuk hatta bayadır işi vardı idare ettim kaç gündür işi de yok ama yine başka şeyler çıkıyor onlara yetisince geç geliyor genellikleBunun adı olgunluk değil, bunun adı aman sesimi çıkarmayayım kaçmasın gitmesin elimden. Olgunluk, içinde bulunduğu durumu ölçüp biçip çıkış kurtuluş yolu aramaktır. Bana kimseden fayda yok, ne yaparsam kendim yaparım deyip önce ayakların üstünde durmaktır. Bırak resmi eşi, nişanlı sözlü bile olmayan elin herifi cebinize harçlık koyuyor. Bu mu olgunluk? Niye isteme, söz, nişan, aile tanışması bile yok? Bunu sorgulayıp gerçeği anlayıp ona göre hareket etmektir olgunluk. Ben kızınızla evlilik amaçlı görüşüyorum, sizin sınırlarınız çerçevesinde arada bir yemeğe kahve içmeye vs götürmek isterim niye denmiyor? Gerçeği ne kadar kabullenirseniz o kadar iyi sizin için. Sevgiliniz falan yok, arada acıyıp üç beş kuruş harçlık veren ve sizi cinsellik amaçlı kullanan bir erkek var.
Siz kimsenin yanında değilsiniz ki, sosyal hayattan arta kalan zamanda elimin altında dursun muamelesi yapılan birisiniz. Aile bakımından çok şanssız birisiniz. Göz göre göre yanlışa sürüklüyorlar sizi. Her gün görüşelim çıkalım buluşalım dese yapamayacaktınız aileniz izin vermeyecekti. O yüzden, arada bir sizin dürtmenizle arayan soran biri işinize geldiği için bu durumu sahipleniyorsunuz. Sizi kurtaracak tek şey maaşına bakmadan iş bulmak.
Bu ilgi köpekliği değil normal olması gereken sen seni sallamayan adamı aklamya devam et cidden sana üzülüyorum yazık ya bide bunu olgunluk sanıyorilgi sevgi kpegi olmuşlar bir gün gec yazsın kavga çıkartırlar
Bence o da normal değil her gün her gün istemek de normal kafa da birinin isteyeceği şeyler değil ara da insan nefes alır ben kendi durumumu savunmuyorum ama bu türlüsü de normal birinin isteyeceği bişey değil bunu biliyorumBu ilgi köpekliği değil normal olması gereken sen seni sallamayan adamı aklamya devam et cidden sana üzülüyorum yazık ya bide bunu olgunluk sanıyoryavrum artis artis konuşucana bi düştüğün duruma bak acınacak haldesin
Normal ilişkiler böyledir senin bilmemen çok normalBence o da normal değil her gün her gün istemek de normal kafa da birinin isteyeceği şeyler değil ara da insan nefes alır ben kendi durumumu savunmuyorum ama bu türlüsü de normal birinin isteyeceği bişey değil bunu biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?