Bu durumda ne yapmalıyım?

Ee yavaşmışsınız ki adam çabuk çabuk diyor. Oturup laf dalaşına gireceğinize çabuk olmalısınız böyle bir durumda. Sizden daha deneyimli, kavga edeceğinize tavsiyelerine kulak verin.
Üslubuna dikkat etmediği için sinir oluyorum uyarmasında bir sorun yok. Kendisi 3 haftalık iken napıyordu anlamıyorum.

Yasinizdan da kaynaklı olarak önceki açtıginiz konu da dahil olmak üzere çok tecrübesiz olduğunuz belli. Öncelikle hizmet sektörü size göre değil. İkincisi her şeyi fazla takan kafasında döndüren birisiniz çok net ben de sizin yaslarinizda öyle olduğum için gayet iyi anlıyorum. Ama bu şekilde devam ederseniz çalıştığınız yerde kalıcı olmaniz zor. Maksimum 2 ay sonra çıkar gidersiniz. Biraz sakin olmalı ve daha kıdemlileri biraz dinlemelisiniz yaşınız ve iş hayatindaki tecrubesizliginiz gereği yönlendirilmeniz gerekiyor. Ayrıca diğer çalışanların yeni gelenle işlerini bölüşerek iş yükünü azaltmak istemesi de gayet doğaldır.

Üslubuna dikkat etmediği için sinir oluyorum uyarmasında bir sorun yok. Kendisi 3 haftalık iken napıyordu anlamıyorum.
üslubunda bir şey yok ki adamın çabuk ol izliyorlar kimse uyarmaz benim gibi, söylediklerimi dikkate al demiş ne demiş.
izlemeleri yasal değil zaten ona bir şey diyemem ama ne güzel uyarmış iş arkadaşınız ne bekliyorsunuz mail mi atsın adam fırında.

Pidenin ustune corek otuyla yazabilirmis. Kurumsallik budur

fırında torpil mi
allahım sana geliyorum

Ülkenin haline bak arkadaş, fırında ekmek dizmek için de torpil gerekiyorsa vay halimize
Siz yavaş oldukça ona iş yükü çıkar, hızlan demesinden neden bu kadar kıl kaptınız. Hızlansaydınız ya laf yarıştıracağınıza

Şimdi hatırladım sizi eski konunuzdan. Çeyrek isteyen müşteriye tam getirmiştiniz, kadın ben çeyrek istemiştim diyince hayır tsm istediniz demiştiniz sonra bağıra çağıra kavga etmeye başlamıştınız.
Valla umarım maddi olarak o işe çok ihtiyacınız yoktur, pek kalıcı değil gibisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…