ilerde benim düğünüm bile olmadı demez misin :26:
beyaz gelinlik giyip,güzel bir düğün tek hayalim .. :123:
Gelinlik giyip, dış mekan çekimleri yapacağız.
Hiçbir zaman düğün hayalim olmadı. Tabii ki bu 21 yaşındaki düşüncem, bundan 20 sene sonra dediğiniz gibi pişman olur muyum, bilemiyorum...
siz bilirsiniz cnmm
Hiç hevesim kalmadı.
Bilenler bilir; ailemle olan son bağlarımı kopardım. Daha doğrusu babamla ama annem de yaşadığı eksiklik duygusu sebebiyle her zamanki gibi babamdan yana oldu, şu an beni bırakın küçük kız kardeşimle bile görüşmüyorlar. İşin kötüsü ufacık çocuk anne, babasını aramıyor.
Daha önceki konularımda bunları anlatmıştım, tekrarlamaya gerek yok.
Eylül ayında sözlendim, mayısta nişan, seneye mezun olunca düğün olarak düşünüyorduk. Şu an üniversite 3. sınıftayım.
Bütün bu olanların üstüne ne nişan yapmak istiyorum ne düğün. Anne-babam hariç kimse yok Türkiye' de, yaparsak düğünü memlekette (Makedonya) yapacaktık, bir de sözlümün memleketinde (Kıbrıs). Şu an anne babamla görüşmediğim için memleketteki akrabalara gidip düğün yapmak hoş olmaz. Kıbrıs' ta düğün yaparsak bile gelinin anne babası yok diye laf ederler mi? Bilemedim.
Sözlüm bana bırakıyor ama bu şartlarda kardeşimi de beni de bırakmamak için yaza nikah yapıp evlenelim, beklemeye gerek yok. Sen istemezsen düğün yapmayız dedi. Keşke böyle olmasaydı, keşke o hevesleri ben de yaşayabilseydim ama böyle olacakmış, kader.
Tek korkum ileride pişman olmak düğün yapmadım diye pişman olur muyum? diye düşünüp duruyorum.
İki seçenek var önümde, ya nikah sonra arkadaşlarımızla kokteyl.
Ya da nikah + arkadaşlarımızla kokteyl, sonra Kıbrıs' ta sadece sözlümün akrabalarıyla düğün.
Büyük ihtimalle nişanı atlayıp, nikahı öne çekeceğiz. Ne yapsam hiç bilemiyorum.
Kafam o kadar karışık ki.
İster istemez ailemi suçluyorum beni bu seçimi yapmak zorunda bıraktıkları için. Hayatımın hiçbir döneminde yanımda olmadılar, bari düğün arifesinde sorun çıkmasaydı.
Sözlümün tek isteği bir an önce evlenmek. Şimdi ben ailemle görüşmediğim için , kendini sorumlu hissediyor bana ve kardeşime karşı.
Kafam o kadar karışık ki.
İster istemez ailemi suçluyorum beni bu seçimi yapmak zorunda bıraktıkları için. Hayatımın hiçbir döneminde yanımda olmadılar, bari düğün arifesinde sorun çıkmasaydı.
Sözlümün tek isteği bir an önce evlenmek. Şimdi ben ailemle görüşmediğim için , kendini sorumlu hissediyor bana ve kardeşime karşı.
Öncelikle siz kendinizi daha iyi tanırsınız daha sonradan pişman olup olmayacağınızı, şuan içinde bulunduğunuz psikolojiyi, sizin ve sözlünüzünü düğüne ve nişana verdiği önemi siz daha iyi tahlil edebilirsiniz. Aile ile sorun ne aşamada bilemiyorum, ama onların da dahil olma şansları pek yok gibi görünüyor.
O halde en mantıklısı nikah arkadaşlarla eğlence ve kktc de düğün gibi görünüyor, sizin aileniz yaşamıyor da olabilird. Karşı taraf durumu biliyor ise sorun cıkacağını sanmam. ama hem sözlünüzün hem de onun ailesinin içinde kalmasın bir düğün olsun bence.
Hayırlısı olsun
Sevgiler
Hiç hevesim kalmadı.
Bilenler bilir; ailemle olan son bağlarımı kopardım. Daha doğrusu babamla ama annem de yaşadığı eksiklik duygusu sebebiyle her zamanki gibi babamdan yana oldu, şu an beni bırakın küçük kız kardeşimle bile görüşmüyorlar. İşin kötüsü ufacık çocuk anne, babasını aramıyor.
Daha önceki konularımda bunları anlatmıştım, tekrarlamaya gerek yok.
Eylül ayında sözlendim, mayısta nişan, seneye mezun olunca düğün olarak düşünüyorduk. Şu an üniversite 3. sınıftayım.
Bütün bu olanların üstüne ne nişan yapmak istiyorum ne düğün. Anne-babam hariç kimse yok Türkiye' de, yaparsak düğünü memlekette (Makedonya) yapacaktık, bir de sözlümün memleketinde (Kıbrıs). Şu an anne babamla görüşmediğim için memleketteki akrabalara gidip düğün yapmak hoş olmaz. Kıbrıs' ta düğün yaparsak bile gelinin anne babası yok diye laf ederler mi? Bilemedim.
Sözlüm bana bırakıyor ama bu şartlarda kardeşimi de beni de bırakmamak için yaza nikah yapıp evlenelim, beklemeye gerek yok. Sen istemezsen düğün yapmayız dedi. Keşke böyle olmasaydı, keşke o hevesleri ben de yaşayabilseydim ama böyle olacakmış, kader.
Tek korkum ileride pişman olmak düğün yapmadım diye pişman olur muyum? diye düşünüp duruyorum.
İki seçenek var önümde, ya nikah sonra arkadaşlarımızla kokteyl.
Ya da nikah + arkadaşlarımızla kokteyl, sonra Kıbrıs' ta sadece sözlümün akrabalarıyla düğün.
Büyük ihtimalle nişanı atlayıp, nikahı öne çekeceğiz. Ne yapsam hiç bilemiyorum.
acele etme,hakkınızda hayırlısı cnm zor bir durum
sen beyaz gelınlıgını gıydıkten sonra dugun olmasa da olur..
Şanslısınızki her durumda yanınızda olan birisiyle hayatınızı birleştirmek üzeresiniz, toplumumuzda ailesi ile görüşmeyen bayanlara çok rahat ihtamlarda bulunulabiliyor durum değerlendirmesi yapmadan anlamadan dinlemeden. Çok sanslısınız hıc sıkmayın canınızı
Aceleniz ne ? Okulunuz bi bitsin.
Nikah+eglence olabilir ufak çaplı,eğer dügün yapmak isterseniz kıbrısta yapabilirsiniz,sonuçta kendi anne ve babanız gelmeyecek o yüzden makedonyada gidip dügün yapmanıza gerek yok.
Disardan herkes melek herkes çok iyi.içine girdiğinde umarim durum değişmez. Nikah arti kokteyl ve kibrista düğün rn mantiklisi. Bide düğün ne.zmn . şuan uçuncu snftaysan?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Normalde mezuniyetten sonraydı ama sanırım 1 sene öne çekeceğiz, bu yaz olacak.
Sanırım ben de dediğiniz fikre yaklaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?