Bu durumda nişan, düğün yapmasam ne olur?

Yanlis anlamazsin umarim beni. Sozlune guveniyormusun kesin olarak? Maddiyattan dolayi seninle birlikte olmadigina emin misin ? gerci mirasla gelen birseyde soz hakki olamaz eslerin ama genede sordum, kusura bakma lutfen.

Güvenim sonsuz.
Zaten maddi durumları bizden çok daha iyi, biz küçük çaplı bir şirket olarak kalıyoruz onların yanında.

Ne güzel anlatmışsınız. :)

Haklısınız. Keşke ailem konusunda da böyle olmasaydı...

Yanlis anlamazsin umarim beni. Sozlune guveniyormusun kesin olarak? Maddiyattan dolayi seninle birlikte olmadigina emin misin ? gerci mirasla gelen birseyde soz hakki olamaz eslerin ama genede sordum, kusura bakma lutfen.

Güvenim sonsuz.
Zaten maddi durumları bizden çok daha iyi, biz küçük çaplı bir şirket olarak kalıyoruz onların yanında.

Ne güzel anlatmışsınız. :)

Haklısınız. Keşke ailem konusunda da böyle olmasaydı...

kuzum arkadaşlarınla gelinliğini giy eğlen süper olur
hiçte üzülme güzel olur
annen baban olmadıgı için buruk olursun ama iyiki yapmışım dersin
düğün dediğin zaten nedir..sen hiç eğlenmiyosun etrafındakıler eglenıyo bir iki saat
gençlerle eğlece daha süper olur
ayrıca kıbrısta düğün yaparsan kızın ailesi yok die yadırgamazlar
gelin oldun geldin ...normalde oluyoya gelının memleketınde düğün oluyo
erkek evınde başka sehırde bi daha oluyo
gelinden kımse olmuyo
hiçç sıkma derim olur olur giderr

Son kararımızı verdik,
Kıbrıs' a gitmiştik aileyle konuşmaya, bir anda nişan takıverdik aile arasında :)
Nişanlımın ailesi de beni çok sahiplendi sağolsunlar, düğün konusunda da ikna ettiler. Her şeyin en güzeli, en istediğin gibi olacak dediler.

Amcam ve teyzemlerle de konuştum, onlar da geleceklerini söylediler. Kuzenlerim zaten dünden hazırdı :)
Düğün tarihini de belirledik, yazın nişanlım da ben de yurtdışında olacağımız için eylül sonu evleneceğiz kısmetse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…