arkadaşlar çevrem çok kalabalık ama gereksiz gördüğüm bir kalabalık bu? hiç yalnız kalamıyorum hiç ama hiç. eşimle başbaşa paylaşımımız bile çok az artık. hayatımız arkadaşlarımızdan ibaret olmaya başladı bu durum beni rahatsız ediyor.sadece benide değil eşimde rahatsız bu durumdan. mesela geçen arkadaşlarımız aradı size gelelim dedik diye bende musait değiliz dün çok uyuyamadık yorgunuz dedim. ne uyuması bu saatte hadi çıkın siz gelin dedi bu sefer. gelemeyiz bugün diyip kapattım telefonu. aradan 5 dakika geçiyor hop eşimin telefonuna bir mesaj bak ahmetlerde var ayıp olur onlar çağırıyor diye. bizler zaten çalışıyoruz eve gelip yemek mi yapıyım milletin peşinemi gidiyim hafta sonu çamaşır mı yıkayım eşimle birşeylermi paylaşayım yok yani fırsat vermemeye başladılar artık. dayanamayıp birgün patladım artık ben siz her aradığınız zaman gelmek zorundamıyım bizim özel bir hayatımız var dimi. musait değilim diyorum ne bu ısrar falan diye sesimi yükseltmeye başladım. sonra nemi oldu. çat eşime bir telefon bize neden bağırdı anlamadık moralimi bozuk biz geliyoruz. haydaaaa gelme arkadaşım gelme yaaa. nasıl bir hastalık bu şimdide adım asosyale çıktı. insanlar sosyal olmalıymış bilmem ne. bırakta kendime zaman ayırabileyim. eşime zaman ayırabiliyim. ya ben gebelik düşünüyorum üstelik olurda hamile kalırsam her daim peşinize koşturamam ki. yok anlayış falan yok. bu sefer diğeri hafta sonu arıyor biz eliflerdeyiz gelin. yok musait değiliz. napıcaksınız evde canınız sıkılır. ya benim canım niye sıkılsın ya . of söylesem olmuyor söylemesem olmuyor yapışık ikiz gibi olduk artık. hayır yani milletin evine çağırmalar başladı artık. bir kerede bana geldiğinde tesadüf bir arkadaşı arıyor bunu sizde gelin biz burdayız demesin mi? tanımıyoruz bile o kişi kim. evime kimi misafir edip etmeyeceğime bırakta ben karar veriyim bize sormadan bir daha bunu yapma dedim. sende hep insanlardan kaçıyorsun çok asosyalsin yalnızlık Allah'a mahsus demesin mi? demek ki aralarında sürekli bu muhabbeti yapıyorlar bir araya geldiklerinde. hem arkamızdan atıp tuıtuyorsunuz hemde görüşmek için bir ısrar bir ısrar. ne oluyor gerçekten bende mi bir sorun var. sıkıldım ya sıkıldım bu ısrarlardan sıkıldım nasıl kurutulunur bu durumdan.