BU DURUMDAN NASIL KURTULUYORSUNUZ?

Melendan

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
2.228
2.011
333
39
arkadaşlar çevrem çok kalabalık ama gereksiz gördüğüm bir kalabalık bu? hiç yalnız kalamıyorum hiç ama hiç. eşimle başbaşa paylaşımımız bile çok az artık. hayatımız arkadaşlarımızdan ibaret olmaya başladı bu durum beni rahatsız ediyor.sadece benide değil eşimde rahatsız bu durumdan. mesela geçen arkadaşlarımız aradı size gelelim dedik diye bende musait değiliz dün çok uyuyamadık yorgunuz dedim. ne uyuması bu saatte hadi çıkın siz gelin dedi bu sefer. gelemeyiz bugün diyip kapattım telefonu. aradan 5 dakika geçiyor hop eşimin telefonuna bir mesaj bak ahmetlerde var ayıp olur onlar çağırıyor diye. bizler zaten çalışıyoruz eve gelip yemek mi yapıyım milletin peşinemi gidiyim hafta sonu çamaşır mı yıkayım eşimle birşeylermi paylaşayım yok yani fırsat vermemeye başladılar artık. dayanamayıp birgün patladım artık ben siz her aradığınız zaman gelmek zorundamıyım bizim özel bir hayatımız var dimi. musait değilim diyorum ne bu ısrar falan diye sesimi yükseltmeye başladım. sonra nemi oldu. çat eşime bir telefon bize neden bağırdı anlamadık moralimi bozuk biz geliyoruz. haydaaaa gelme arkadaşım gelme yaaa. nasıl bir hastalık bu şimdide adım asosyale çıktı. insanlar sosyal olmalıymış bilmem ne. bırakta kendime zaman ayırabileyim. eşime zaman ayırabiliyim. ya ben gebelik düşünüyorum üstelik olurda hamile kalırsam her daim peşinize koşturamam ki. yok anlayış falan yok. bu sefer diğeri hafta sonu arıyor biz eliflerdeyiz gelin. yok musait değiliz. napıcaksınız evde canınız sıkılır. ya benim canım niye sıkılsın ya . of söylesem olmuyor söylemesem olmuyor yapışık ikiz gibi olduk artık. hayır yani milletin evine çağırmalar başladı artık. bir kerede bana geldiğinde tesadüf bir arkadaşı arıyor bunu sizde gelin biz burdayız demesin mi? tanımıyoruz bile o kişi kim. evime kimi misafir edip etmeyeceğime bırakta ben karar veriyim bize sormadan bir daha bunu yapma dedim. sende hep insanlardan kaçıyorsun çok asosyalsin yalnızlık Allah'a mahsus demesin mi? demek ki aralarında sürekli bu muhabbeti yapıyorlar bir araya geldiklerinde. hem arkamızdan atıp tuıtuyorsunuz hemde görüşmek için bir ısrar bir ısrar. ne oluyor gerçekten bende mi bir sorun var. sıkıldım ya sıkıldım bu ısrarlardan sıkıldım nasıl kurutulunur bu durumdan.

Ben en son patladıydım,
Bir hafta görüşmemişiz diye utanmasa ağlayacaktı kadın
Allahım beklentili tipler defolsunlar artık hayatımdan yaa
Sosyallik dediğin ara sıra olunca güzel.
Her istediklerinde güdülü köpek gibi koşamayız,ki hiç bana göre de olan bir durum değil.
Zor.

mesafe. Kımseyı bana bunları dıyebılecek kadar rahat hıssettrmıyrum.

Aynından bizde de vardı evliliğimizin daha ilk ayların da bir pazarımız vardı çalışıyorduk , çat kapı geliyorlardı sabah .. üstelik eşimin çocukluk arkadaşıydı evliydi o da. Gelmiyoruz desek ısrar ısrar kafayı yedirtiyorlardı pes edip gidiyorduk. Müsait değiliz gelmeyin diyorduk geliyorlardı. Bu kadar yüzsüzlerdi. Seni öyle iyi anladım ki. Halbu ki onlar biZe gelemiyorum dese tamam der kapatırdık olması gereken de buydu . İyilerdi hoşlardı ama malesef çocuk gibilerdi hep istedikleri olsun istiyorlardı sanırım. Sonra araya mesafe koydum ben eşiyle aradı açmadım dönmedim bazı şeyler oldu en sonun da görüşmeyi kestik. O zamandan beri huzur var arkadaş:KK76: olgun insanlar beri gelsin hayatımıza bu ne be :KK12:

Benim hic oyle yapiskan arkadaslarim olmadi. Cok sıkılırsam arada kaybolurdum. Telefona, mesaja cevap vermezdim. Canim isteyince dönerdim, gorusmek istersem yazardim. Kontrol bendeydi. Isteyen hayatimdan cikti, isteyenler kaldi...

Simdide arkadaslarimiz var ama herkes kendi hayatinda arada bir aranir hal hatir sorulur, sık sık olmasa da gorüşüruz. Aylarca aramasak kimse kimseye neden aramadin demez. Biri ararsa araya sanki hic zaman girmemis gibi devam ederiz arkadasliğa.
Bence sizde arada kaybolun. :) Her telefona dönmeyin.

Bence siz hayır demişseniz eşiniz evet demesin kesinlikle,kendi aranızda tutarlı olun. Büyük konuşmiim de ben de kimseyi bu şekilde hayatıma almadım hep mesafeliyimdir. Kimse de böyle yaklaşmadı mesela siz istemiyorsunuz ama eşiniz onlarlayken çok eğleniyor mu,ondan mı yüz buluyorlar

Aradıklarında açmasanız, geç bi saatte mesajla kusura bakma duymadım vs diye gecistirseniz.
Bayan olana bebek istediğinizden bahsetseniz belki rahat bırakırlar biraz.
Ben de esimin yakın arkadaşından şikayetçiyim gub aşırı pes oynamaya cagiriyo karısına da benim onlara gideceğimi söylüyor kız da ayıp olmasın diye ısrar ediyor. Ertesi gün iş varken ne misafirliğe gitmeyi ne de bana gelinmesini sevmiyorum. İnsanları kırmakta istemiyorum. Benim ki de kelin ilacı olsaya döndü kusura bakma :))

Bazı arkadaşlarımla sadece dışarda görüşürüm herkesi evime davet etmem,ben de gitmem,bikaç yakın arkadaşım var,birinin eşi gereksiz şaka yapıyordu eşime de anlattım,arkadaşıma da bozuluyorum lütfen bana şaka yapmasın cevap vermiyorum çünkü arada sen varsın ama hoşlanmıyorum dedim konu kapandı. Eşim de iyi yaptın dedi. Yani gerekirse gereken cevabı veririm siz de verin telefonu kapatın,bi araya gelince surat yapın,kocanız illa gidelim derse giyin kırmızı kombinezonu farklı planlarım vardı deyin vs vs . Bu kadar dert etmeye deger mi aileden biri değilse tersleyin gitsin

Aynı şeyden şikayetçiyim ben misafirden değilse ilgisiz annelerden sıkıldım bir arkadaşımız var çocuğu var 7 yaşında kızına gram bakmaz. Kız utanmasa cisim var gotur diyecek annesi varken bir tatile gittik beraber kiz koluma yapıştı 7 saat kolumda uyudu. Kendi annesi ayaklarını uzattı ben kucağımda kendi çocuğum kolumda elin çocuğu 7 saat 30 derece sıcakta gittim . Kadın uyanıyor şu içiyor kola içiyor yatıyor aptallık edip kendi arabamızda ön koltuğu eşine vermiştim. Kari koca tatilde çocuğu bize kitleyip keyif yaptılar . Nemi oldu aramıyorum dahi ariyorsada açmıyorum anlasin bi zahmet

Bazı arkadaşlarımla sadece dışarda görüşürüm herkesi evime davet etmem,ben de gitmem,bikaç yakın arkadaşım var,birinin eşi gereksiz şaka yapıyordu eşime de anlattım,arkadaşıma da bozuluyorum lütfen bana şaka yapmasın cevap vermiyorum çünkü arada sen varsın ama hoşlanmıyorum dedim konu kapandı. Eşim de iyi yaptın dedi. Yani gerekirse gereken cevabı veririm siz de verin telefonu kapatın,bi araya gelince surat yapın,kocanız illa gidelim derse giyin kırmızı kombinezonu farklı planlarım vardı deyin vs vs . Bu kadar dert etmeye deger mi aileden biri değilse tersleyin gitsin
eşimde rahtsız bu durumdan. bir ara telefonları açmadık zaten sonra merak etmiş yakın olan evin ışığını açık görünce kapıya geldi. birşey oldu sandık telefonlarınıza niye bakmıyorsunuz diye. o zaman eşim çok sinirlendi işte. evde musait olurum olmam kendi evimde istediğimi yapamayacakmıyım ben falan diye kaba olmadan uygun bir dille anlattı ama yok olmuyor. sadece bir kere bend egörüşmek istemiyorsunuz dye düşündüm demişti ah benim aptal kafam çalışırkne telefonlara bakamıyorum biliyorsun demiştim. ben asıl aptallığı orda yaptım. desene evet istememişim o gün demekki diye.

mesafenizi koruyun ne kadar arkadaşınızda olsa mümkün olduğunca uzak durun haftada 1-2 kere görüşülür ancak çok sık görüşülmesi iyi değil, eşinizde istemiyormuş madem açık açık söyliceksiniz bir vakitten sonra afedersiniz cılkı çıkıyor

mesafenizi koruyun ne kadar arkadaşınızda olsa mümkün olduğunca uzak durun haftada 1-2 kere görüşülür ancak çok sık görüşülmesi iyi değil, eşinizde istemiyormuş madem açık açık söyliceksiniz bir vakitten sonra afedersiniz cılkı çıkıyor
çıkıyor tabi ya söylüyorum ama yok yani daha nasıl anlatayım billmiyorum. ya birde mecbur kalıp gittiğimde kendimi borçlu hissediyyorum bu sefer. gelsinde borçlu kalmıyım bari diyorum sonra ooooo birbirimize yapışık yaşıyoruz resmen. ay birde telefonum çalsa hemen kim o. ne mesaj yazıyorsun ya sanane ya sanane. birgün gülerek dedim sanane diye. dün eşime babanlara mesaj ettın mı diye sordum. bu hemen zıpladı ne mesajı diye hahahahha aklıma geldikçe gülüyorum. sananeee

Bu kadarı da fazla telefonlara bakmıyorsunuz diye eve gelip kontrol mu ettiler. Özel hayat falan kalmamış siz de .
Mesafe koyun biz ayrı bir plan yaptık başka zaman görüşelim deyip kestirip atın.

çıkıyor tabi ya söylüyorum ama yok yani daha nasıl anlatayım billmiyorum. ya birde mecbur kalıp gittiğimde kendimi borçlu hissediyyorum bu sefer. gelsinde borçlu kalmıyım bari diyorum sonra ooooo birbirimize yapışık yaşıyoruz resmen. ay birde telefonum çalsa hemen kim o. ne mesaj yazıyorsun ya sanane ya sanane. birgün gülerek dedim sanane diye. dün eşime babanlara mesaj ettın mı diye sordum. bu hemen zıpladı ne mesajı diye hahahahha aklıma geldikçe gülüyorum. sananeee

dediğim gibi açıkça söyliceksiniz sanırım sizi ciddiye almıyorlar o yüzden eşiniz söylicek aile hayatı diye bişey kalmıyor sizin asosyal veya sosyal olmanıza karışmaya hakları yok şahsen ben uyuz olurum böyle davranışlara

dediğim gibi açıkça söyliceksiniz sanırım sizi ciddiye almıyorlar o yüzden eşiniz söylicek aile hayatı diye bişey kalmıyor sizin asosyal veya sosyal olmanıza karışmaya hakları yok şahsen ben uyuz olurum böyle davranışlara
bence ikimizi ciddiye almıyorlar ikimizde konuştuk çünkü ama aynı tas aynı hamam. hastayım diyorum yok çorba yaptım getiriyorum diyor. karnım ağrıyor diyorum ilaç getiriyor. bazen diyorum acaba çok mu yalnızlar birbirlerinden çokmu sıkıldılar. her gittikleri yerde bizsiz duramıyorlar mı? :) ay kendimle çeliştiriyorlar resmen. bazen üzülüyorum onlara bazende kimlik değiştiresim geliyor.

bence ikimizi ciddiye almıyorlar ikimizde konuştuk çünkü ama aynı tas aynı hamam. hastayım diyorum yok çorba yaptım getiriyorum diyor. karnım ağrıyor diyorum ilaç getiriyor. bazen diyorum acaba çok mu yalnızlar birbirlerinden çokmu sıkıldılar. her gittikleri yerde bizsiz duramıyorlar mı? :) ay kendimle çeliştiriyorlar resmen. bazen üzülüyorum onlara bazende kimlik değiştiresim geliyor.

sorun sizde değil onlarda çok fazla yüz göz olmuşlar sizlerle :D düzelirler ne diyeyim :)

Sert bir mizacım vardır. İlk teklife hayır dedimse ikinciyi sormaya cesaret edemezler genellikle.
Tabi bu sizin şu andan sonra yapabileceğiniz bir şey değil çünkü benim karakterim terslik üzerine şekillenmiş.
Ama mesafe koyabilirsiniz ki hatta koyun. Evladınız var mı bilmiyorum varsa Allah bağışlasın yoksa Doğum yaptıktan sonra bu sosyallik sizi çıldırtır.
Ben sadece eşimle ve birkaç arkadaşımla sosyalleşmeyi seven asosyalliğe yakın bir insanım buna rağmen doğumdan sonra gelenleri neredeyse kovacak noktaya gelmiştim. İnsanın kendiyle başbaşa kalmaya çok ihtiyacı oluyor.

Sert bir mizacım vardır. İlk teklife hayır dedimse ikinciyi sormaya cesaret edemezler genellikle.
Tabi bu sizin şu andan sonra yapabileceğiniz bir şey değil çünkü benim karakterim terslik üzerine şekillenmiş.
Ama mesafe koyabilirsiniz ki hatta koyun. Evladınız var mı bilmiyorum varsa Allah bağışlasın yoksa Doğum yaptıktan sonra bu sosyallik sizi çıldırtır.
Ben sadece eşimle ve birkaç arkadaşımla sosyalleşmeyi seven asosyalliğe yakın bir insanım buna rağmen doğumdan sonra gelenleri neredeyse kovacak noktaya gelmiştim. İnsanın kendiyle başbaşa kalmaya çok ihtiyacı oluyor.
evet çok ihtiyacım var gerçekten bazen kendi evime gelmek istemiyorum eşime nolur bugün eve geç gidelim falan diyorum sıkıldım çünkü güya bende kendimi ters zannederdim ama yok yani. nasıl bir yüz veriyorum ki bu kadar suistimal ediliyor sonrada kendime kızıyorum. ben doğum yapacak falan olsam benle doğuma girecekler neredeyse. benim zaten bir sürü derdim var birde bunlarla uğraşmak istemiyorum. hem benim başka arkadaşlarımda var onlarla görüşmek istiyorum belki ama yok adam şimdiden yaz tatilin planını bile yapmış bizle dün şok oldum. turlarda indirim varmış şimdi alırsan. belki biz başbaşa plan yaparız diyorum. zaten hep başbaşasınız siz diyor. biz seviyoruz böyle diyorum. tripler tripler yarın öbür gün alıyorum diye arar belki bizi.

Back
X