• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durumla karşılaşan anne var mı

Morluk yoksa bizey olmaz herhalde.benimkininde yanlış takmışlardı baktım sisiyor kolum.bekledim morarmaya başladı.hastanelerde sağolsun ayağa kalkamiyorum bağırıyorum duymuyorlar.en sonunda duyurdum sesimi.hemen çıkardılar iki güne falan duzelmisti.morarma yoksa hareketlerinde değişim yoksa bisey yoktur.maalesef herkez acamiyot damar yolunu
Yok cok sukur hareketlerınde problem
Tesekkur ederm
Yorumları okdukxa rahatladım
Oglum kılolu, zor buluolar
Bıde hareketlı
Bıda serum taktırmayacagım

benm kızımda 2 yaşındayken kan aldırmıştık elinden. hastaneden çıkarken eli resmen yumurta gibi şişmişti nasıl geri döndüm anlatamam elim ayagım boşalmıştı. alkol sürüp bastırın geçer dedi.geçene kadar hastanede bekledim..
Cocuklar hasta olunca bıda tahlıl öahlıl ayrı canları yanıyor :(
Becerıksızler

Serum takildiginda kucaginiza yatirin bebisi kolunu siz sabitleyin serum bitene kadar hareket ettirmeyin kolunu.. baska caresi yok malesef bebekler hareketsiz durmuyo yattiklari yerde.. Serum taktirmicam da demeyin dehidrate kaldigi durumda ilacin damar icinden hizla verilmesi gerektiginde baska bi sansimiz yok serum disinda.. siz hareketsiz durmasina yardim edin..

Serum takildiginda kucaginiza yatirin bebisi kolunu siz sabitleyin serum bitene kadar hareket ettirmeyin kolunu.. baska caresi yok malesef bebekler hareketsiz durmuyo yattiklari yerde.. Serum taktirmicam da demeyin dehidrate kaldigi durumda ilacin damar icinden hizla verilmesi gerektiginde baska bi sansimiz yok serum disinda.. siz hareketsiz durmasina yardim edin..
Oglum cok guclu cok cırpınıyor Ma yınede bır daha boyle bı durum olursa o sekılde denerım
Çok tesekkur ederım

merak etmeyin geçer ama çok canı yanmıştır kesin bir kere benim başıma gelmişti bulamadı damar yolunu iki kolumı morarttı en son sinirlendim çıktım gittim

18 aylık bebegımın 40 lar cıvarı olan atesı dolayısı ıle dun gece antıbıyotık serum takıldı
Damat yolu acarken ıgneyı sok cıkar sok cıkar oynaya oynaya buldular
Tahlıl ıcın elını sıkarak damla damla kan aldılar
Serum takıp ıyıce bantladolar
Oglum sakınleamıodu emZırdım salladım tam skınlestı
Bı bakarım kı elı moraroyor
Hemsıreyı xagırdım hemen damar yolunu cıkardı
Kızdım bu ne boyle naptınız nolcak deıdm
Cocuk oynadıgı ıcın damar yolunu cıkartmıs annesi dedi hep oluo bebeklerde dedı
Cok moralım bozuldu
Dırsek altından elıne kadar heryerı şiş ve taş gıbı
Ikı gune gecermıs
Bu durumla karsılasan var mı?
Canim selam. Bende ayni durum yaşandı ustelik 4 gunluk iken. Evet geciyor alkollu pamuk ile kolunu sarmislardi bizim. Birkac saatte gecmisti. Telasini anlıyorum. Bende hastaneyi birbirine katmistim. Gecmis olsun çok.

Back
X