Bu durumu kabullendim ve artık üzülmüyorum

Darkdreams

:
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
779
235
33
Bi önceki konumu kapattırmıştum kızlıkla alakalıydı baya düşündüm ve kızım ve ya değilim belli emin değilim ama yaptım bi hata kendimi böyle kabullenip kızmıyorum kendime. İlerisi içinde evlilik düşünmüyorum.

Kendimi üzmek çok saçma bazı kötü yorumlar gelsede siteden bazı kişilerin yorumları çok iyi geldi

Size bir faydamız olmuş ise ne mutlu bize bu formun yararlarını sorguluyorum bazen

Önceki konunuzun devamı niteliğinde konu açmışsınız.
Biz profilinize girip önceki konuları aratmak durumunda mıyız?
Bilgi verseniz olmuyor mu, çok mu zor?
:kahve:

Önceki konunuzun devamı niteliğinde konu açmışsınız.
Biz profilinize girip önceki konuları aratmak durumunda mıyız?
Bilgi verseniz olmuyor mu, çok mu zor?
:kahve:
Kızlıkla alakalı konuyu kapattırdım bazı yorumlar rahatsız ettiği için stress yapıyordum ya kızlığım bozulduysa vs diye muayneyede gitmedim bozuldu veya bozulmadı umrumda değil artık beden benim başkasına hesap veremem evlenmem bu kadar basit

Kızlıkla alakalı konuyu kapattırdım bazı yorumlar rahatsız ettiği için stress yapıyordum ya kızlığım bozulduysa vs diye muayneyede gitmedim bozuldu veya bozulmadı umrumda değil artık beden benim başkasına hesap veremem evlenmem bu kadar basit
Evlenmemek neden ? Kaç yaşındasın bilmiyorum ama hayatını bir zar parçasına endeksleyip de karartma boş yere. Aklı başında karakteri oturmuş kadın veya erkek böyle sığ düşünmez zarın peşine düşücek adamla da senin işin olmaz olmamalı.

Bu kadar basit değil. Saçma, kusura bakma da, saçma yani.
Bunun için evlenmeyecek olmak.
Kimseye hesap verme elbet ama evlen yani, bu engel değilki.
İlginç...

Ben bakireydim evlenince yaşadım ilkimi.
Ama bana eş adayım veya daha önce kimse sormadı "kız mısın" diye. Ne cüretle kim sorabilirki.
Sordurma, soranla evlenme.
Ama evlen yani, evlilik güzel :rolleyes:

Back
X