• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu durumu yaşayan var mı?

fairytaless

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
150
32
38
Ayrıldıktan sonra belki 1 ay belki 1 yil belki çok daha sonrası geri dönen sevgiliniz oldumu? Ve kabul ettnizmi tekrar hayatiniza girmesini

Son düzenleme:
Ertesi gün bir ay bir yil derken sonunda baskasiyla evlendi.bende evlendim utanmadan 8 sene sonra benim nomu bulmus yine mutlu musun değilsen hani diyoooo ttövbe tövbe .....

aynı şey oldu 3yıl beraberdik snrasında bir yıl ayrı kaldık ancak hala beraberiz 12 eylülde 6.yılımız olucak inş.:) eskisinden çokçok dha iyiyiz bitme nedeni de önemli tabiki bu durumda

yok her ikimizinde olmadı .konuştuğumuz kişiler vardı ama bir birliktelik düşünerek olmadı bu .nekdar süredir ayrısınız sizin oldumu bazen insan boşluğa düştüğü için yada onu unuttmak için başkasıyla beraber oluyor böyle bir durumda var

dediğin gibi boşluğa düştüğü içinde biryle olabiliyo insan bnm bi ilişkim vardı bitkkten snra beni sevdiğine çok inanıyodum ama bi süre sonra başkasıyla başlamış yapacak bişey yok

olacağı varsa olur die düşünüyorum ben kadere bağlıyorum bazı şeyleri gerçekten seven birininde başkasıyla olacagını düşünmüyorum yada öle inanmak istiyorum bilmiyorum

Back
X