Bu düşünceleri kafamdan atamıyorum, Eşimin Geçmişi

bence eşinize artık mesaj atmayın....

geçmişle yaşamak yerine bebeğinizle ve eşinizle mutlu gelecek planları daha güzel olur ((

mesajı iki gün önce kestim. aynı gün son kez telefonda konuyu açtım. artık o benim geçmişimden bahsetmeye başladı ama bu yüzden konuyu kapattım değil baktım üzülüyor ve bu konuşmalar da bir işe yaramıyor. bebeğimizi düşün diyor.

ben her gördüğüm insanla bununla bişeyler yaşayayım demiyordum. ciddi ilişki her zaman istedim ama olmadı. herkesin kriterleri vardır. ben seni buldum. seni hiç yarıyolda bırakmadım, diğerlerinin sana yaptığını ben sana yapmadım filan dedi. ee artık susmam lazımdı. sustum. ona bu konuları açmıyorum ama evde yalnızım ya arada bir yine aklıma geliyor, kendime kızıp kendi kendimi susturmaya çalışıyorum. o beni sevdi diyorum. sonuçta kolay kolay birini sevememesi ve beni sevmesi de çok güzel bir durum. Denemiştir sevmeyi olmamıştır. çabalamıştır e o sırada da birşeyler yaşamak hayatın getirdiği bir durum. suçlamamak lazım. benim de bu tarz ilişkilerim olmuştu. hatta ben daha kötü herkesi çok kolay severdim

tüm yorum yapanlara teşekkürler... benim durumuda olan varsa okur faydalanır. Gerçi benim gibi olan pek yoktur. Çok tuhaf bir haldeyim çünkü

canım eşim yanımda yok o yüzden bunları yapamıyoruz.. ben kendi kendime strese girip ona yansıtıyorum uzaklardan neyse iki gündür yapmıyorum

arkadaşlara katılıyorum. geçmiş adı üstünde "geçmiş". biz ama seviyoruz canımızı acıtmayı illa bişey buluyoruz. kaldı ki adam senden önce deliler gibi birine aşık olup yıllarca onu sevip sonra da onun ardından serseri olmamış. bunu niye yazdım, çünkü kendim böyle bir hikayenin ortasındaydım ve bu yüzden ilişkimi çok yıprattı(m) o yüzden sana tavsiyem, bu saplantılı düşüncelerinden vazgeç. bebişini de bu gereksiz şeylerle üzme

var var burdayım eşimin geçmişi seninkine cok benzyo yattığı kızların haddi hesabı yok aklıma geldikçe çıldırıyorum bazen eskiyle ilgili laf sokuyorum okadar arsızlaştık ki aramızda espiri konusu bile oluyo ama kıskançlıktan içim içimi yiyo haberi yok aklına getirmemeye çalışmak en doğrusu bnce unutmak lazım

aynı durumdayız. benim de böyle bir konum vardı canım... sevdiğim adam geçmişte çok kişiyle birlikte olmuş. ben sebebini sormadım hiç bir an önce kapattım konuyu. düşünmek istemezsen düşünmezsin. çünkü seni tanımadan önceydi o. bir de siz evliymişsiniz hamilesin (belki onun getirdiği bir hassaslık vardır üstünde) ben çok düşündüm ayrılsam mı diye ama beni bilmiyordu ki o zamanlar... belki o kızgınlıkla, öfkeyle kızlardan intikam almak istemiştir kendince. böyle erkekler olduğunu duymuştum. ama bak yola gelmiş ve seninle beraber geçmişindeki kadınlarla değil bir de çocuğunuz olacak minik mi minik bence dert haline getirmeyin bunu

inan aslında ben bu işin aslını da pek bilmiyorum yani hem nerden bilebiliriz ki belki seninki de abartıyordur. sadece ciddi birisi olmadığını ama hayatına da birilerinin girdiğini biliyorum ama sayısını tabiki bilemeyiz. Ama işte erkekler kolay kolay sevmez, diye düşündüm. bir de şöyle diyor ben kimseye seni seviyorum demedim ki... demek ki kandırma amacı yok. hem hayatımıza her girenle sonuç evlilik olamaz ya belki dersin düşünürsün başta sonra yürür yürümez ... duruma göre biter ama ne yazık ki bişeyler de yaşanmışlığıyla kalır. bence sen de açma. ben çok açtım. bir işe yaradığını görmedim

yani biz yoktuk ki hayatlarında haklısın. hem insan yaşı büyüdükçe olgunlaşıyor. ben de ne aptallıklar yapmıştım. şimdi aptallık diyorum ama o an normal gibiydi.

evet deliller gibi sevseydi bu sefer de onu unuttu mu acaba diye düşünür dururdum, bunu sorardım bu sefer. o gelene kadar kendimi oyalamam lazım. gelince de zaten onun bana ilgisi bunları düşünmeme engel olur

Son düzenleme:

merhabalar canım öncelikle tamamen hamileliğine bağlıyorum yada eşinle tartışmaya yer arıyorsun sen canım sen eşinle geçmişini bilebile evlenmişsin şimdi adama tutup böyle şeyleri hatırlatmak yerine mutluluktan bebeğinizden hayallerinizden konuşun...hala mesaj atıyorsan da birdaha atma bence bunaltma adamı...seninle evlenmeden önce yapmış ki onaylamıyorum o yaşantısını ama gerçekten geri dönüş yapmışsa bence eşinin kıymetini bil öyle erkekler kolaykolay bırakmaz o yaşantıyı ne yuvalar yıkılıyor bunun yüzünden...bence bu konuda çok sorgulamak istiyorsan önce kendini sorgula sen bilebile evlendin şimdi bunları hatırlatıp ne eşini nede kendini mutsuz etme...benm de eşim benden önce 2 evlilik yapmış ve bitmiş bunu bilebile evlendim şimdi kalkıp onu sorgulamaya hakkım var mı??

ne bayan ne erkek bence geçmişi sorgulamayın. o sizden önce yaşanmıştır bitmiştir. benim sevgilim de geçmişime laf atıyor. üni.de 2.5 yıl biriyle görüşmüş ve çok sevmiştim. sevgilim ara ara onla ilgili sorular soruyor. sinirim bozuluyor. ne gerek var yani. siz de kurcalamayın derim. kii artık evlenmişsiniz. eşinizi öyle bilmiş kabul etmişsiniz.

bunların hııııııc bırısını takma tatlım erkege olan bısey yookkı hem beraber oldugu kadınları tek gecelik görür erkekler benım kocam da muzısyen gırdıgı cıktıgı ortamlarda acık sacık bussuru kadın var bız tanısmadan önce benım esımde bir sürü kızla solıstlerle yatmıs kalkmıs ve 4 yıl cıktıgı kızla birlikte olmuslar unı.deyken ama dı yo kı ONLARI GÖRDÜKTEN SONRA EVIME KARIMA DAHA COK BAGLANDIM SEN TERTEMİZSİN.. bu böyledir evınde helalı varken nıye gidip onun bunun kullandıgı kadınla ılskı yasasın kı senı tanımıs ıste ne guzel evlenmıssınız bebısınız olacak geçmişe sünger cek yok sa baskaları yuzunden sen evınde huzursuz mutsuz olursun.bebişini düsün askınızı dusun :) :109::129::129:

Kadinin cinsel gecmisinin kafaya takildigini ve sorun haline getirildigini cok goruyoruz, ama erkegin cinsel gecmisinin sorun oldugunu ilk defa goruyorum. Gecmisinde bir ask yasamissa tamam, bu akla geldikce bir kiskanclik ve uzuntu yasanmasi normal bir bayan icin, baskasini sevmis sonucta.. Ama evlenmeden once baskasinla veya baskalariyla beraber olmus, iliskisi olmus diye dertlenmek nedir? adi ustunde, erkek bu, olacak tabii.. Onlar icin seks yemek su gibi ihtiyactan sayiliyor. Onlar icin genelevleri acilmis her tarafta, ordaki kadinla birlikte olmak icin once ona asik mi olmalari gerekiyor? Erkekler evlenene kadar buldugunu kacirmaz, kiminin bir tane olur, kiminin bin tane.. Bulamayanlarin cogu da bu tip evlerde solugu aliyor. Adamina gore degisir. Hangimiz bakir erkekle evlendik? Benimki de cok hizliymis gencliginde, askerlik mektuplari gecti elime de, zaten arkadaslarinin da ondan geri kalir tarafi yokmus. Bunlar gayet dogal seyler, boyle seylere kafa takma, evliligine, bebegine odaklan.

bence hamilelik psikolojisi erkeklerin çoğu evlenmeden önce hemen hemen aynı şeyleri yaşamıştır önemli olan evlendikten sonra yapması...bence hiçbişeye kafanı takma eğer başedemiyosan psikologtan yardım al derim..

Canım evliliğine zarar vermek istemiyorsan bence geçmişi unutmaya çalış..
Artık o seninle evli ve tatlı mı tatlı bir bebişiniz olacak bunu düşün buna odaklan.
Bizim çok yakın aile dostumuzun oğluda eşiniz gibiydi evlenmeden önce eşi onu her şeyiyle kabul etti.
Ama evlendikten sonra bayan daha mı bağlandı ne çıtırdamalar yaşadı geçmiş yüzünden evlilikleri.
Aile terapistine gittiklerini duymuştum annemden..
Ama aile terapistide ne diyecek ki ''HERŞEY KENDİ BEYNİNDE BAŞLAR VE BİTER''
Bence bu konuları ne kadar aklına getirsen de dillendirmemeye bak.
Eşin seninle artık ve geçmişte yapılan şeyleri şimdi tekrarlamıyorsa mutluluğunuz ve bebeğiniz için güzel günleri görmeye değer bence ,Allah analı babalı büyütsün bebeğinizide

herseyı bılerek evlendın degılmı ?
sımdı sebebsız yere gecmıse takılmak nıye ?

canım walla bnımdenısanlımın gecmısı cooook pslık bende hazdemıyorum senın gıbı yapadım her defasında knustum yardm et dedımm hergece aglıyorum bunun yusunden ama nafıle unutamıyorum oda bana yardımcı olacammmm dıoooo olmuyoo dahada berbat edıo ustelık pslıklerını herkese anlattı ben yıne affettımm unutulmuo cnmm benımm koyuyooo ınsana

Bu şekilde ancak kendinizi ve evliliğinizi yıpratırsınız.
Ne gerek var sürekli bu konuları açmaya? Tamam aklınız takılıyor olabilir ama evlenmeden, hamile kalmadan önce aklınız neredeydi?
Sizin için taşınmış, sizi korumuş kollamış. Aynı zamanda sevmiş ki sizinle evlenmiş. Yapmayın böyle.

Ayıp ediyorsunuz bence bunları tekrar tekrar dile getirerek... Ayrıca unuttuğu şeyleri hatırlatıp durmak da hiç iyi bir fikir değil. Bırakın geçmiş tozlu raflarında kalsın. Siz kendi döneminize, kendi ilişkinizi güzelleştirmeye bakın. Diyeceğim ama işte hormonlarınız da bir yandan çalışıyor... Bunların hamileliğinizle ilgili olduğunu kendinize hatırlatın bol bol. Sevdiğiniz, keyif aldığınız şeylerle uğraşmaya bakın bu aralar. Çocuğunuz her şeyi hissediyor, unutmayın. huzurlu ve keyifli günler dilerim.

sana ne adamın geçmişinden kardeşim rahatmı batıyorda eski defterleri açıp huzursuzluk cıkarıyorsun ..bile bile evlenmişsin işte yapmışsa yapmış önemli olan bundan sonrası .. millette ne dertler var sen otur kafa kur hay Allah akıl fikir versin sana ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…