- 18 Mayıs 2012
- 2.889
- 48
- 163
bence eşinize artık mesaj atmayın....
geçmişle yaşamak yerine bebeğinizle ve eşinizle mutlu gelecek planları daha güzel olur((
mesajı iki gün önce kestim. aynı gün son kez telefonda konuyu açtım. artık o benim geçmişimden bahsetmeye başladı

ben her gördüğüm insanla bununla bişeyler yaşayayım demiyordum. ciddi ilişki her zaman istedim ama olmadı. herkesin kriterleri vardır. ben seni buldum. seni hiç yarıyolda bırakmadım, diğerlerinin sana yaptığını ben sana yapmadım filan dedi. ee artık susmam lazımdı. sustum. ona bu konuları açmıyorum ama evde yalnızım ya arada bir yine aklıma geliyor, kendime kızıp kendi kendimi susturmaya çalışıyorum. o beni sevdi diyorum. sonuçta kolay kolay birini sevememesi ve beni sevmesi de çok güzel bir durum. Denemiştir sevmeyi olmamıştır. çabalamıştır e o sırada da birşeyler yaşamak hayatın getirdiği bir durum. suçlamamak lazım. benim de bu tarz ilişkilerim olmuştu. hatta ben daha kötü herkesi çok kolay severdim

tüm yorum yapanlara teşekkürler... benim durumuda olan varsa okur faydalanır. Gerçi benim gibi olan pek yoktur. Çok tuhaf bir haldeyim çünkü