Bu duygular ne zaman geçecek?

Kaktus1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2020
109
85
48
Merhaba herkese. Üniversite birinci sınıfta hoşlandığım biri vardı. Şuan dördüncü sınıftayım. Aynı sınıftayız. Ben onun bana karşı duyguları olduğunu hissetmiştim. Benimle konuşmaya çalışıyordu, bazen yanıma oturuyordu. Fazla göz-göze geliyorduk. Ama hiç mesajlaşma falan olmadı. Numaramı da 2 sene sonra kaydetti zaten. Bu olaylardan sonra ben de hoşlandım ondan. Sonra karantina, korona falan derken ben onu unuttum.Ya da öyle sandım bilmiyorum. Karantina zamanı hiç iletişimimiz olmadı. Yalnızca online derslerde kamerasını açınca görüyordum onu. Üçüncü sınıfta üniversiteler açılınca sevgilisi olduğunu öğrendim. Yeni sevgili olmuşlardı. Kalbim çok kırıldı, çok ağladım.Her gün onları birlikte görüyorum. Önceden çok kötü oluyordum onları birlikte görünce. Ama alıştım zamanla. Şimdiki zamana gelecek olursak onu görünce heyecanlanmıyorum. Tatil olunca özlemiyorum. Ama üniversiteye gidince gözlerim onu arıyor. Onları birlikte ele-ele görünce hala kalbim kırılıyor. Yazın yurtdışına gitmişlerdi birlikte. Fotoğrafları görünce yine kötü hissettim. 1,5 sene oldu sevgili olduklarını öğreneli. Onu sevmiyorum biliyorum. Ama neden hala böyle hissediyorum? Bu duygular ne zaman geçecek? Türkiyede okumuyorum bu arada. Burada üniversiteler açık.

Son düzenleme:
Hoşlandığından emin olduğunda yani birinci sınıftayken hoşlanıyordum diyorsun
Keşke o zaman birbirinizi tanısaydınız 😕
Sen adım atsaydın arkadaş olarak takılırdınız sonra ilerlerdi belki 🤔

Çok normal bir zamanlar etkilendiğin kişinin yanında şuan başka biri var, ve bir şeyler başlamadan bitmiş gibi görünüyor. Yalnız duyguların karşılıklı yoğun olmadığı çok belli, korona sürecinde ikinizde birbirinizin aklına hiç gelmemişsiniz. 1,5 sene olmuş, onları görmeye alıştım diyorsun sadece okula girince gözlerin arıyor ve üzgün hissediyorsun bunun sebebi bence sen o anları özlüyorsun yani seninle konuşmaya çalışması, yanına oturması, göz göze gelmeler, e haliyle artık yok, boşluktasın o konuda, umarım kısa sürede geçer.

Son düzenleme:
Hoşlandığından emin olduğunda yani birinci sınıftayken hoşlanıyordum diyorsun
Keşke o zaman birbirinizi tanısaydınız 😕
Sen adım atsaydın arkadaş olarak takılırdınız sonra ilerlerdi belki 🤔
Haklınız. Ama ben birinci sınıftayken özgüvenim hiç yoktu. Normal kilonun üzerindeyim, daha önce de hiç sevgilim olmadı. Açıkçası bir erkekle uzun-uzun sohbet de etmedim. Adım atmak imkansızdı benim için.

Haklınız. Ama ben birinci sınıftayken özgüvenim hiç yoktu. Normal kilonun üzerindeyim, daha önce de hiç sevgilim olmadı. Açıkçası bir erkekle uzun-uzun sohbet de etmedim. Adım atmak imkansızdı benim için.
Anladım canım
İki taraftan da hamle gelmemiş
Keşke korona döneminde internetten falan yazsaydın kalındaymış sonuçta çocuk
Kızla görünce kötü olman da çok normal ama geçer sonuçta çocukla bi geçmişiniz yok

Şu anda boşluktan aklına takıldığını düşünüyorum.

Mutlu bir ilişkin olsaydı,aklına bile gelmezdi.

Allahım karşına iyi insanlar çıkarsın inşallah.

Çok normal bir zamanlar etkilendiğin kişinin yanında şuan başka biri var, ve bir şeyler başlamadan bitmiş gibi görünüyor. Yalnız duyguların karşılıklı yoğun olmadığı çok belli, korona sürecinde ikinizde birbirinizin aklına hiç gelmemişsiniz. 1,5 sene olmuş, onları görmeye alıştım diyorsun sadece okula girince gözlerin arıyor ve üzgün hissediyorsun bunun sebebi bence sen o anları özlüyorsun yani seninle konuşmaya çalışması, yanına oturması, göz göze gelmeler, e haliyle artık yok, boşluktasın o konuda, umarım kısa sürede geçer.
Düzenlemenizi yeni gördüm. Haklısınız sanırım. Yanımda boş yer olunca içten içe düşünüyorum, acaba yine oturacak mı yanıma diye. Artık pek göz-göze de gelemiyoruz zaten. Ben çok bakmamaya çalışıyorum. Ona bakınca da ya sevgilisiyle mesajlaşıyor ya da arkadaşlarlarıyla sohbet falan ediyor. Bana bakmıyor artık.

platonik aşkın ızdırabı.
bu kadar zaman sonra öğrendim ki seven, hoşlanan erkek size zaten geliyor. acaba demeye hiç gerek yok.
takip etmeyin, umursamayın.
çok fazla odaklanırsanız gözünüzde çok büyür, o kişinin sahip olmadığı şeyler size varmış gibi gelir, ızdırabınız uzar da uzar ki buna da gerçekten gerek yok.

Merhaba herkese. Üniversite birinci sınıfta hoşlandığım biri vardı. Şuan dördüncü sınıftayım. Aynı sınıftayız. Ben onun bana karşı duyguları olduğunu hissetmiştim. Benimle konuşmaya çalışıyordu, bazen yanıma oturuyordu. Fazla göz-göze geliyorduk. Ama hiç mesajlaşma falan olmadı. Numaramı da 2 sene sonra kaydetti zaten. Bu olaylardan sonra ben de hoşlandım ondan. Sonra karantina, korona falan derken ben onu unuttum.Ya da öyle sandım bilmiyorum. Karantina zamanı hiç iletişimimiz olmadı. Yalnızca online derslerde kamerasını açınca görüyordum onu. Üçüncü sınıfta üniversiteler açılınca sevgilisi olduğunu öğrendim. Yeni sevgili olmuşlardı. Kalbim çok kırıldı, çok ağladım.Her gün onları birlikte görüyorum. Önceden çok kötü oluyordum onları birlikte görünce. Ama alıştım zamanla. Şimdiki zamana gelecek olursak onu görünce heyecanlanmıyorum. Tatil olunca özlemiyorum. Ama üniversiteye gidince gözlerim onu arıyor. Onları birlikte ele-ele görünce hala kalbim kırılıyor. Yazın yurtdışına gitmişlerdi birlikte. Fotoğrafları görünce yine kötü hissettim. 1,5 sene oldu sevgili olduklarını öğreneli. Onu sevmiyorum biliyorum. Ama neden hala böyle hissediyorum? Bu duygular ne zaman geçecek? Türkiyede okumuyorum bu arada. Burada üniversiteler açık.
Sen onu net sevmiyorsun baksana karantinada aklina bile gelmemis.seninki sadece kiskanclik.senden hoslanan biri baskasiyla sevgili olunca kacan balik buyuk olur hesabi olmus.bu durum sen birini bulunca veya okul bitince gecer.gormeyince yani.ama sevmedigin ve birsey yasamadigin icin takilinacak bir durum yok.millet 3 cocukla bosaniyor.

Öncelikle durum şöyle bu arkadaştan yana size karşı bir ilgi olmamış sadece siz sevdiğiniz için herseyi kendinize göre yormussunuz, çünkü bir erkek ilgisi olduğu zaman çok net belli ediyor ben bu karşılıksız sevgiyi 5yil çektim sonu hüsran kalbinizi soğutmaya bakın çok acı oluyor. İnşallah geçer yürek acınız. :(

Bence çok abartmışsın
Alt tarafı tipini beğendiğin sonradan da görmediğin biri
Pandemi deprem derken sosyalleşemedi sizi kuşak
Birazcıkta ondan galiba bu kadar takıntı

Bence çok abartmışsın
Alt tarafı tipini beğendiğin sonradan da görmediğin biri
Pandemi deprem derken sosyalleşemedi sizi kuşak
Birazcıkta ondan galiba bu kadar takıntı
Burada üniversiteler Türkiyedeki gibi değil. Sınıflar 12 kişilik. Ve biz aynı sınıftayız. Teneffüsler dışında hep birlikteyiz. Her gün gözümün önünde maalesef.

Back
X