Merhaba herkese. Üniversite birinci sınıfta hoşlandığım biri vardı. Şuan dördüncü sınıftayım. Aynı sınıftayız. Ben onun bana karşı duyguları olduğunu hissetmiştim. Benimle konuşmaya çalışıyordu, bazen yanıma oturuyordu. Fazla göz-göze geliyorduk. Ama hiç mesajlaşma falan olmadı. Numaramı da 2 sene sonra kaydetti zaten. Bu olaylardan sonra ben de hoşlandım ondan. Sonra karantina, korona falan derken ben onu unuttum.Ya da öyle sandım bilmiyorum. Karantina zamanı hiç iletişimimiz olmadı. Yalnızca online derslerde kamerasını açınca görüyordum onu. Üçüncü sınıfta üniversiteler açılınca sevgilisi olduğunu öğrendim. Yeni sevgili olmuşlardı. Kalbim çok kırıldı, çok ağladım.Her gün onları birlikte görüyorum. Önceden çok kötü oluyordum onları birlikte görünce. Ama alıştım zamanla. Şimdiki zamana gelecek olursak onu görünce heyecanlanmıyorum. Tatil olunca özlemiyorum. Ama üniversiteye gidince gözlerim onu arıyor. Onları birlikte ele-ele görünce hala kalbim kırılıyor. Yazın yurtdışına gitmişlerdi birlikte. Fotoğrafları görünce yine kötü hissettim. 1,5 sene oldu sevgili olduklarını öğreneli. Onu sevmiyorum biliyorum. Ama neden hala böyle hissediyorum? Bu duygular ne zaman geçecek? Türkiyede okumuyorum bu arada. Burada üniversiteler açık.
Son düzenleme: