Bu elbiseyi almalı mıyım?

BlackWhiteLife

Allah sabredenleri sever!
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
228
363
Günaydın arkadaşlar:)
turkuaz[1].JPG

Sabah sabah tek derdim eltimin oğlunun sünnetinde ne giyeceğim :)
Sünnet için hep uzun elbise alırım diyordum ama dün bir elbise buldum, hoşuma gitti, fiyatı da çok uygun olunca acaba alsam mı dedim. 16+4 günlük aylık hamileyim, sünnet 15 gün sonra, yani nasip olursa yaklaşık 5 aylık falan hamile olacağım düğünde. Gümüş rengi ayakkabı ve gümüş rengi kalın bir bileklikle kombin yaparım diye düşünüyorum. Ne dersin basit kaçar mı? Yoksa almalı mıyım?
Şimdiden teşekkürler.
turkuaz_arka[1].JPG
turkuaz[1].JPG turkuaz_arka[1].JPG

Elbise çok güzel ama düğün için biraz basit değil mi? Düğün nerde olacak tabi bu durumu değiştirebilir..

İşte bende o açıdan biraz kararsız kaldım. Düğün salonda olacak. Diğer elbiseler hep göğüs altından lastikli veya kemerli, benimde gebelik nedeniyle göğüsler fazlaca büyüdü, o yüzden o tarz elbiselerin yakışmayacağını düşünüyorum. Bu elbise düz indiğinden biraz da ilgimi çekti.

Açıkcası ben sevmiyorum göğüs altından kemerli olan elbiseleri.. Sevemedim gitti yani.. Bu açıdan bakarsak bu tarz bi elbise uygun olabilir gibi geldi.. Tarz olarak iyide fazla sade gibi düğün için.. Ama zevk meselesi zaten.. Sen sevdiysen, beğendiysen olur neden olmasın..

Gerçi bi baktım da şimdi göğüs altı kemerli olanlar hamilelerde hoş duruyormuş :oops: Göğüs dekoltesi fazla olmayan bi elbise de olabilir

Canım yaa sağol valla bi de araştırmışsın çok sağol:) Azcık daha bakınayım, belki bulurum bişiyler. Bulursam paylaşır fikrini alırım yine:)

Ben çok beğendim çok tatlı :)
Hamile olmasaniz başka birşey bakmak daha iyi olur derdim ama hamilelerde bu tur elbiseler çok şirin duruyor. Fiyati da uygunmus. Bence kesinlikle alın :)
Canım yaa sağol valla bi de araştırmışsın çok sağol:) Azcık daha bakınayım, belki bulurum bişiyler. Bulursam paylaşır fikrini alırım yine:)

Bence çok cici bir elbise beğendim.

Ben çok beğendim çok tatlı :)
Hamile olmasaniz başka birşey bakmak daha iyi olur derdim ama hamilelerde bu tur elbiseler çok şirin duruyor. Fiyati da uygunmus. Bence kesinlikle alın :)

Hepinize çok teşekkür ederim fikirleriniz için, başka bi elbise bulamadım, aldim elbiseyi. Ama rengi koyu Fusya olarak değiştirdim. Düğüne daha iyi gider dediler. Henüz gelmedi, inş üzerimde güzel durur. Tekrar teşekkürler.

Hepinize çok teşekkür ederim fikirleriniz için, başka bi elbise bulamadım, aldim elbiseyi. Ama rengi koyu Fusya olarak değiştirdim. Düğüne daha iyi gider dediler. Henüz gelmedi, inş üzerimde güzel durur. Tekrar teşekkürler.
Güle güle kullan canım, eminim o renk çok yakışacak.

X