bu elti beni gerdi

umut_20114

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
694
262
103
Kızlar direk konuya gireyim bir eltim var sizden iyi olmasın iyi bir kız yanlız bana geldiğinde hemen temizliğe girişir özellikle mutfak ta yapar temizliği tezgahı siler bulaşık selesini yıkar bulaşık sungerini yıkar eskiden çok rahatsız olmuyordu ama artik bu durum sınırını bozmaya başladı en son ki olay itibariyle tuzluk vardı ben yikadim ve kurumaya bıraktım neyse akşamda onlar bize yemeğe geldiler deki ki bu ne bu dedim tuzluk yikadinmi sen bunu dedi evet dedim aldı gitti yikadi yikadi cifledi verdi ben anlamadım hastamidir nedir yanlız şunu belirteyim evinde titiz bir kadın kalbini kırmadan artik bu durumdan rahatsız olduğumu nasıl söylemeliyim akil verin lutfen

Benim ykadigim seyi niye tekrar yikiyorsun diye sor, soyle pislik girdum vs derse canim ben o pislikle gayet mutluyum pis oldugunu zaten dusunmuyorum, ama senin belki iyi niyetli olan bu cabalarini sanki bana temizlik igretmeye kalkiyormussun gibi algiliyorum. Bu nedenle bana geldiginde temizlik yapmamani rica ediyorum, cunku rahatsizlik duyuyorum de

Demekki psikolojik olarak temizlik hastası eminim onu bilerek ve kötü niyetli yapmıyordur teyzemden biliyorum bize her geldiginde caydanliklarin içine kadar parlatir çünkü titizlik hastasi o yuzden sinirlenmeyin hatta ne guzel ya bırakın yapsin o yaptikca mutlu olur sizde işler bittikçe ;)

Öyle herhangi bişeyim olsaydı beni de gererdi.
Yapma lütfen de anlamıyorsa yaparsan üstüne toz dökerim de :D

Eğer evinde de titizse art niyetle yapmıyor demektir. Yani sizi temiz olmamakla itham etmiyor, size iş öğretmeye çalışmıyor. Elinde değil, kendisi yapmadıkça içine sinmiyor demek ki. Bu yüzden bence görmezden gelin, bırakın yapsın. Ben de bu sebepten kalp kırmaya değmeyeceğini düşünenlerdenim.

Canım bazı insanların elinde olmuyor malesef bu bi hastalık.tedavi olması lazım.onunla konuşun, kendinide başkalarınıda huzursuz edip durmasın.benim arkadaşım mesela ellerini yıkardı saatlerce, sabunla temizlendiğinden emin olmazdı çamaşır suyu dökerdi yaklaşık 15kere eller beyazlayıp kırış kırış olana kadar.sonra doktora gitti ilaca başlattı öle bıraktı.

size yardımcı olmaya çalışıyor olabilir. geldim bir de yük olmayayım diye düşünüyor gibi geldi bana ama tabi tuzluk olayını katınca okb de olabilir.

Olmadı söyle eltim :) muhtemelen onda obsesif bozukluk var takıntılı. Sizle alakalı bi durum değil bence takmayın kalbi kırılmasın istemsiz yapıyor bence

Bu bi hastalık olabilir. Obsesiflik. Elinde değildir devamlı yapabilir. Kendi evinde bile temiz şeyi tekrar yıkıyordur. Bunun için kalp kırmamalısın. O o şekilde rahat ediyor.

Canim hiç birşey söyleme bu kadar takıntılı birisine tek yapacağın onun evine gidip çay getirdiği bardağı alıp bu ne deyip çayı dok bardağı yıka çiftle hatta sonra çay rica et bu onu kudurtur belki seni anlar.

Back
X