- 7 Aralık 2015
- 676
- 1.128
- 63
- Konu Sahibi umut_20114
-
Kızlar direk konuya gireyim bir eltim var sizden iyi olmasın iyi bir kız yanlız bana geldiğinde hemen temizliğe girişir özellikle mutfak ta yapar temizliği tezgahı siler bulaşık selesini yıkar bulaşık sungerini yıkar eskiden çok rahatsız olmuyordu ama artik bu durum sınırını bozmaya başladı en son ki olay itibariyle tuzluk vardı ben yikadim ve kurumaya bıraktım neyse akşamda onlar bize yemeğe geldiler deki ki bu ne bu dedim tuzluk yikadinmi sen bunu dedi evet dedim aldı gitti yikadi yikadi cifledi verdi ben anlamadım hastamidir nedir yanlız şunu belirteyim evinde titiz bir kadın kalbini kırmadan artik bu durumdan rahatsız olduğumu nasıl söylemeliyim akil verin lutfen
okb lidir (temizlik hastalığı vardır sizlik bi durum değildir ,işinize bile gelir üzülmeyin)Kızlar direk konuya gireyim bir eltim var sizden iyi olmasın iyi bir kız yanlız bana geldiğinde hemen temizliğe girişir özellikle mutfak ta yapar temizliği tezgahı siler bulaşık selesini yıkar bulaşık sungerini yıkar eskiden çok rahatsız olmuyordu ama artik bu durum sınırını bozmaya başladı en son ki olay itibariyle tuzluk vardı ben yikadim ve kurumaya bıraktım neyse akşamda onlar bize yemeğe geldiler deki ki bu ne bu dedim tuzluk yikadinmi sen bunu dedi evet dedim aldı gitti yikadi yikadi cifledi verdi ben anlamadım hastamidir nedir yanlız şunu belirteyim evinde titiz bir kadın kalbini kırmadan artik bu durumdan rahatsız olduğumu nasıl söylemeliyim akil verin lutfen
Huy bence.Art niyet göremedim.Kızlar direk konuya gireyim bir eltim var sizden iyi olmasın iyi bir kız yanlız bana geldiğinde hemen temizliğe girişir özellikle mutfak ta yapar temizliği tezgahı siler bulaşık selesini yıkar bulaşık sungerini yıkar eskiden çok rahatsız olmuyordu ama artik bu durum sınırını bozmaya başladı en son ki olay itibariyle tuzluk vardı ben yikadim ve kurumaya bıraktım neyse akşamda onlar bize yemeğe geldiler deki ki bu ne bu dedim tuzluk yikadinmi sen bunu dedi evet dedim aldı gitti yikadi yikadi cifledi verdi ben anlamadım hastamidir nedir yanlız şunu belirteyim evinde titiz bir kadın kalbini kırmadan artik bu durumdan rahatsız olduğumu nasıl söylemeliyim akil verin lutfen
eltini çaya davet etsem gelir mi
eltini çaya davet etsem gelir mi
Yok şükür o is yok ondaeltin eltim olaydı her daim bana geleydi.
madem iyi insanmış belli ki hastalığı var kalp kırma canım bunun için .
hem faydalı bişey yapıyor fitne fesatla uğraşmıyor ki ,tayt giyip kocana da yürümüyor nasılsa(burada bir konuda okumuştum)
Hemen canım bir güzel yerleştirirEski ben
Valla bacim bende cok takintiliydim kimsede yemek bile yemezdim temiz midir degil midir bilmedigimden ...
Velhasil cocuklarim dogunca saliverdim herseyi
Iki gun once misafir agirladim hala makinede bulasiklar yerlestirilmeyi bekliyor
Eltini bana gonder sen
Canim hiç birşey söyleme bu kadar takıntılı birisine tek yapacağın onun evine gidip çay getirdiği bardağı alıp bu ne deyip çayı dok bardağı yıka çiftle hatta sonra çay rica et bu onu kudurtur belki seni anlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?