bende eltımden nefret edıyorum kızlar kadının ısmını duyunca butun sınırlerım bozuluyoo vucudum buz gıbı oluyo varlıgına bıle dayanamıyorum kskanc ve sınsı hep dua edıyorum allahından bulsun duye
nısanlıyım dugunum var 6 ay sonra sımdıden basladı bana ne alınıyosa aynısını ıstıyomus kendını benımle bır tutuyoo herseyı kıskanıyo sorun cıkarıyoo nısanıma bıle gelmedı kendı gelmedı bıse degıl nısanlımın abısınıde yollamadı pıslıkkk okadar şeytankı ben urasamıyorum onunla sureklı laf sokuyo kendısının erkek cocugu yokmus bana ılk cocugunu erkek yap ta aılenın soyunu surdur dıyo dusunun okadar cahıl bı ınsan
bılıyorumkı dugun gunumude zehır etcekk ne yapcam nası sesını kescem bılmıyorum keşke dugunumede gelmesee
ayy yıne sınıruım cıktıı
ayy canım valla okudukca yazdıklarımı sınırım dahada katlanıyoo nişanlımda yengesının ne kadar pis bıse oldunu bılıyo ama napsın bıse dıyemıyo abısı var arada sonucta allahtan benı ezdırmıyo bana bıse derse cevabını ver ben senın yanındayım dıyoda ben cevap veremıyorum sorun bende ama az kaldı bı gun azımı bı accam daha kapanmıcak ondan korkuyorum.. ben sevıyemı koruyorum onun gıbı mahalle karısı olmaya nıyetım dua edın kızlar bu kadın benım hayatımdan cıksın defolsun gıtsın[/QUOTne kadar güzel demişsin cevap veremiyorum,çünkü o seviyeye inmek istemiyorsun...
sana akraba ya da arkadaş gibi yaklaşmıyor ki öyle olabilesin....
ya da sana karşı seviyeli değil ki saygı duyup öyle kabul edesin.....
sen ve senin değerlilerinle uğraşma yarışında olan biri....kendini tehlikede hissettiriyor...
ve daha kötüsü bunu saklamak seni suçlu durumu düşürmek için süper derecede samimiyetsiz yakınlasmalar peşinde olan biri.....
artı bir de aynı şeyi aile buyuklerine de yapması ama onların tepkisizliği bunu daha da çok kullunması,ailenin ondan korktuğunu yada idare ettiğini ,ona göre hareket ettiğini görmek...
normal bir insan buna nasıl sinir olmaz......
eltiler öyledir yani normal her bayanda olan bişi bence seninki :)
benim eltimde kayınvalidemi kıskanıyor benden :):):)
hep taklit yapıyorlar beni
aman yaa sallamıyorum artık eşimde görüyo gülüyo :) bana diyoki boşver özeniliyorsun hoşuna gitmeli.. ama çoook gıcık bişi..
bence onları sinir etmenin yöntemlerini geliştirmelisin ki senle uğraşmaktan vazgeçsinler. ben bu aralar öyle yapıyorum ehuehehe
arkadasim tek derdin bu olsun..esin ile ve ailesi ile aran iyi ise gerisini bos ver..anlattigin kadari ile eltin cahil biri..zira ''ilk cocugun erkek olmali'' gibi bir lafi kim eder.. ''oldu canim, siz nereye siparis ettiyseniz biz de oraya edelim deseydin ''keske..eltiler arasinda bir rekabet oluyor cogunlukla..aldirmayin siz..sanirim tek cocuk olmanin verdigi paylasamamanin etkisi de buyuk bu sorununda..sende bunun farkindasin zaten..onemli olan esin ve ailesi ..onlarlada iyiysen eltini onemseme bance..mesafeli olmakta fayda var..sevgiler..
eltiler öyledir yani normal her bayanda olan bişi bence seninki :)
benim eltimde kayınvalidemi kıskanıyor benden :):):)
hep taklit yapıyorlar beni
aman yaa sallamıyorum artık eşimde görüyo gülüyo :) bana diyoki boşver özeniliyorsun hoşuna gitmeli.. ama çoook gıcık bişi..
bence onları sinir etmenin yöntemlerini geliştirmelisin ki senle uğraşmaktan vazgeçsinler. ben bu aralar öyle yapıyorum ehuehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?