N
nuruayn
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nuruayn
-
sizin sıfata bir alerjiniz var anladığım kadarıyla..
ama siz de eltisiniz unutmayın..
hem kayınvalideye annecim demenin neresi yalakalık ki; bende rahmetli kayınvalideme annecim derdim, kime ne, ne isterse der herkes..
o kdınlar elti değil görümce ya da teyze kızı olsalardı eminim bu kininiz olmayacakı.
siz kendiniz söylüyorsunuz eşimin ailesini onlardan kıskanıyorum diye.
o ailede sizin konumunuz neyse onlarınki de o, bunu unutmayın..
kayınvalideye annecim demek yalaklık değil bir odada otururken bana göya yeniyim diye akıl vermek için bak dikkatli ol bunlar sen yenisin diye iyiler vs.vs.konuşmalar yapıp içeriye kayınvalidem girince aa annecim ben de nur a buraların düğün adetinden bahsediyordum demek..
bu yalaklık ve ikiyüzlülük değil de nedir?
Ailenizin tek çocuğuymuşsunuz. Yani el üstünde tutulmuşsunuz, bütün sevgiyi tek siz almışsınız.
Kusura bakmayında, tek gelin olmak istiyorsanız kardeşi olmayan biriyle evlenecektiniz. Bu nasıl bir kıskançlıktır anlamadım. Eltiyi kıskanıyorsunuz.
Tahminim diğer eltilerinizle eşinizin ailesinin arası sizden daha iyi diye kıskanıyorsunuz, gerçi iyi olsada olmasada kıskanıyorsunuz ya hiç farketmiyor sizin için.
Bence kendinize çeki düzen verin çünkü bu duyguları içinize ata ata sonunda yanlış bir şey yapıp huzurunuzu kaçıracaksınız.
Hayır yani o değilde kayınvalideni seviyorsun, sayıyorsun anne demiyorsun da "dememde" lafına takıldım. Niye demezsinsengözlerimebaksanab
tek çocuk ve yoğun bir ilgi, sonrasında afallama. Konunun özeti bu.
Hayır yani o değilde kayınvalideni seviyorsun, sayıyorsun anne demiyorsun da "dememde" lafına takıldım. Niye demezsinsengözlerimebaksanab
tek çocuk ve yoğun bir ilgi, sonrasında afallama. Konunun özeti bu.
Yazıları nerenle okuyosun guzu delikafadulden annecim demiyormuş, anne diyormuş.
kayınvalideye annecim demek yalaklık değil bir odada otururken bana göya yeniyim diye akıl vermek için bak dikkatli ol bunlar sen yenisin diye iyiler vs.vs.konuşmalar yapıp içeriye kayınvalidem girince aa annecim ben de nur a buraların düğün adetinden bahsediyordum demek..
bu yalaklık ve ikiyüzlülük değil de nedir?
Sevgili Gülsüm Sultan;
'Evet bu yalakalik ve ikiyüzlülük olabilir....hadi diyelimki öyle....ama yinede seni ilgilendirmez bence...'
Bu sözünüze kesinlikle katılmıyorum ben arada laf taşımıyorum diye gelip bana dedikodu yapılması ardından benim de olduğum ortamda o kişilere ikiyüzlülük yapılması ....
Nasıl beni ilgilendirmez ,kör müyüm sağır mıyım?
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan değil midir?
Öyle insanlar var ki ne durdan anlıyor ne sustan...
Tabiki dedim ben bunları konuşmak istemiyorum,sizin bu olayları yaşadığınız zaman ben yoktum.dinlememe gerek yok,beni ilgilendirmez dedim kaç kere...
ama hala aynı 5 dakika yalnız kalsak hemen sana bir sey söyleyeyim mi deyip giriyor konuya özellikle biri...
ve yine aynı kişi anlattıklarının tam aksi hareketler yapıyor.ben anlattıklarına hep yorumsuz kalıyorum.
ama arada laf taşımadığım için beni salak yerine koyar gibi bu hareketlerine doğal olrak sinir oluyorum.
aynı şeyi benim için de yaptıklarına eminim başkaları varken çok çok samimi gibi ki ben mesafeli olduğum için dışardan bakınca onlar iyi niyetli canayakın vs.oluyorlar bu da beni sinir ediyor.dışarıda neler dedikleri de kulağıma geliyor...
evet varlıklarına tahammül edemiyorum çünkü kendi işleriyle güçleriyle aileleriyle ilgilenmek yerine herkesi herşeyi birbirine katmakla meşguller,kayınvalidem çok iyi niyetli affedici ve evlat hatrı düşünen biri olduğu için iyice zıvanadan çıkıyorlar...
ailedeki akrabadaki herkesle yüzgöz olmuşlar özellikle biri...o çok fena diğerini de kullanıyor işte...
alışamadım işte ,ben alışık değilim kumpaslara,hesaplı hareketlere...
alışmak da istemiyorum ,herkes gibi her şeyi görüp bana ne demek de istemiyorum,tavrımı koyuyorum ama bundan bile nemalanıyorlar....
ayrıca bir elti olarak konumlarımız aynı hatta evlat hatrına bir çok konu eşit tutulur ama saygı hürmet kişilik vb.konularda birisi üstünse aynı tutulmamalı bence.....
Öyle insanlar var ki ne durdan anlıyor ne sustan...
Tabiki dedim ben bunları konuşmak istemiyorum,sizin bu olayları yaşadığınız zaman ben yoktum.dinlememe gerek yok,beni ilgilendirmez dedim kaç kere...
ama hala aynı 5 dakika yalnız kalsak hemen sana bir sey söyleyeyim mi deyip giriyor konuya özellikle biri...
ve yine aynı kişi anlattıklarının tam aksi hareketler yapıyor.ben anlattıklarına hep yorumsuz kalıyorum.
ama arada laf taşımadığım için beni salak yerine koyar gibi bu hareketlerine doğal olrak sinir oluyorum.
aynı şeyi benim için de yaptıklarına eminim başkaları varken çok çok samimi gibi ki ben mesafeli olduğum için dışardan bakınca onlar iyi niyetli canayakın vs.oluyorlar bu da beni sinir ediyor.dışarıda neler dedikleri de kulağıma geliyor...
evet varlıklarına tahammül edemiyorum çünkü kendi işleriyle güçleriyle aileleriyle ilgilenmek yerine herkesi herşeyi birbirine katmakla meşguller,kayınvalidem çok iyi niyetli affedici ve evlat hatrı düşünen biri olduğu için iyice zıvanadan çıkıyorlar...
ailedeki akrabadaki herkesle yüzgöz olmuşlar özellikle biri...o çok fena diğerini de kullanıyor işte...
alışamadım işte ,ben alışık değilim kumpaslara,hesaplı hareketlere...
alışmak da istemiyorum ,herkes gibi her şeyi görüp bana ne demek de istemiyorum,tavrımı koyuyorum ama bundan bile nemalanıyorlar....
ayrıca bir elti olarak konumlarımız aynı hatta evlat hatrına bir çok konu eşit tutulur ama saygı hürmet kişilik vb.konularda birisi üstünse aynı tutulmamalı bence.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?