Bu erkeğin niyeti amacı nedir, kafam karıştı iyice?

Yalinveyalniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
365
109
103
31
Farklı şehirden biriyle yaklaşık 1 ay önce tanıştık. Muhabbet ediyoruz beni sık sık da arıyor, flört gibi değil ama arkadaşca da olsa arıyor konuşuyor, gün içinde yaptıklarımı ya da yapacaklarımı soruyor. Bugün de ben insanlara bağlanan biri değilim, internetten başka şehirden biriyle olmaz falan dedi sonra muhabbete devam ettik ama ne demek istedi anlamadım. Ben biraz beğendim, hem ilgisi sorması hoşuma gidiyor. Bir yandan da böyle düşünüyormuş. Asıl olan nedir sizce?

Ben böyle biri değil miyim deseydin ya, buraya yazacağına adama sormanı öneririm.. belki kendisi de konuyu buraya getirmek istemiştir..

Aynı şeyi bende düşündüm ama bir yandan da ben günlük muhabbet kurmam, çıkar arıyorum diyen ama boş günlük muhabbet yapan biri. Mesela tam gülüyorum bir şeyler anlatıyorum bunu diyor. Ee bi kötü hissettirme tutumu da var, sonra muhabbete devam ediyor anlayamadım.

Canini sıkıyorsa birak. Ya evlimi ney şu zamanda tehlikeli sular bak sana takık olur birakmaz herseyii ni soyleyip paylaşmasdn daha iyi.

Ya tutarsa başka gollerede maya calabilirim senin gölde boğulursam' demek.
Siz netten taniyorsunuz dimi?
Başkalariyla da konusuyordur nedir kimdir necidir
Biz netten tanıştım ama forumdan instagram facebook gibi bir yerden değil, zaten sosyal medya kullanmıyormuş. Kendisini bile sadece birkaç fotodan gördüm, fiziki olarak tanımıyorum. Ama konuşma muhabbet oldu her gün arıyor neredeyse bu yönden efendi oldufunu düşündüm.

Canini sıkıyorsa birak. Ya evlimi ney şu zamanda tehlikeli sular bak sana takık olur birakmaz herseyii ni soyleyip paylaşmasdn daha iyi.
Her sey dediğim günlük şeyler kahve içtim, yemek yedim, kitap okudum gibi. Ya da iş hayatından bir şeyler paylaşıyor özelden ziyade günlük rutin diyebilirim.

Biz netten tanıştım ama forumdan instagram facebook gibi bir yerden değil, zaten sosyal medya kullanmıyormuş. Kendisini bile sadece birkaç fotodan gördüm, fiziki olarak tanımıyorum. Ama konuşma muhabbet oldu her gün arıyor neredeyse bu yönden efendi oldufunu düşündüm.
Yani siz bilirsiniz ama bana yazdiğinizdan pek oyle gelmedi.
Olmadiği ne malum sizle paylasmiyor belki.
Efendiliğin ölcüsü deģil bunlar.

Ben böyle biri değil miyim deseydin ya, buraya yazacağına adama sormanı öneririm.. belki kendisi de konuyu buraya getirmek istemiştir..
Yani konuştuk. Ben sınırlari olan biri değilim. Ama dedim ki olumlu ve olumsuz tarafları var. Tabiki tercih edilmez ama istisnalar oluyor. Ki kendim böyle bir ilişki yaşadım çok da mutlu oldum yani bu konuda sert bir tutumum yok.

Canım sıkılıyor ondan seni ariyor soruyorum bana fazla umut baglama birini buldugumda aramazsam sasirma demek istemis galiba.
Olabilir ben hiçbir fikir yürütemedim ama benim sevgilim olmadi takıldıklarım oldu böyle muhabbet ediyordum. Ben birini kendimden çok seveceğimi sanmam falan dedi. Bencil oldugunu söyleyen biri

Yani siz bilirsiniz ama bana yazdiğinizdan pek oyle gelmedi.
Olmadiği ne malum sizle paylasmiyor belki.
Efendiliğin ölcüsü deģil bunlar.
Tabi değil de yaklaşımı vs. öyle düşündürdü. Ben biraz begendim ama amacını anlamadım. Ee tavrim nasil olmali bilemedim.

Olabilir ben hiçbir fikir yürütemedim ama benim sevgilim olmadi takıldıklarım oldu böyle muhabbet ediyordum. Ben birini kendimden çok seveceğimi sanmam falan dedi. Bencil oldugunu söyleyen biri
Aman zamaninda ben 18li yaslardayken benimde boyle konustugum biri vardi ama tanidigim biri liseden arkadasimdi arardi surekli konusurduk ama surekli hergun arardi sen bana iyi geliyosun derdi vaktimden calardi anlayacagin sonra bir baktim baska sevgilileri var falan benden gizliyor baska kizlarla konusuyor falan ben de belli etmeden kestim muhabbeti ben soguk yapincada seni seviyorum demelere basladi hic orali olmadim esimle tanismistim zaten baktiki esimle konusuyorz surekli ayirmaya calismak icinilani ask etti falan hic umrumda olmadi oda boyle bir tip bence ilgi gordugu yerde bir baska ilgi bulana kdr kaliyor baska bulursa emin ol ne arar ne sorar

Isyerinden birisi anlatti kiz internetten biriyle konuşuyormuş birkac aydir meger adam evliymis ve karisi, karisinin ailesi kizin evine kadar gelmisler birsuru hakaretlerle. Bence ne oldugu belirsiz insanlarla konusma kardesim basina bela alirsin

Şair burada diyor ki ‘Yokluktayım ben seninle ondan konuşuyorum. Yakınımda yöremde birini bulursam ona bağlanırım’...
Kendini kaptırma bu adama. Efendi falan da değil ayrıca. Hem pastam dursun hem karnım doysungillerden :işsiz:

Aman zamaninda ben 18li yaslardayken benimde boyle konustugum biri vardi ama tanidigim biri liseden arkadasimdi arardi surekli konusurduk ama surekli hergun arardi sen bana iyi geliyosun derdi vaktimden calardi anlayacagin sonra bir baktim baska sevgilileri var falan benden gizliyor baska kizlarla konusuyor falan ben de belli etmeden kestim muhabbeti ben soguk yapincada seni seviyorum demelere basladi hic orali olmadim esimle tanismistim zaten baktiki esimle konusuyorz surekli ayirmaya calismak icinilani ask etti falan hic umrumda olmadi oda boyle bir tip bence ilgi gordugu yerde bir baska ilgi bulana kdr kaliyor baska bulursa emin ol ne arar ne sorar
Sınırlı tanıdığım için bir sey demiyorum ama kartlarını açık oynuyor. Yani diyor ki mesela netten biri olmaz ya da ben bencilim, gerçi biriyle netten goygoy yapmam çıkar iliskisi olur diyor ama benle boş muhabbet de yapıyor. Ben anlamadım, kafası karışık biri sanki ama bencil olduğunu düşünüyorum bende.
Pek ilişki deneyimim başka bir şehirde hoş da buldum, karar vermedim. Amacı nedir çözemedim. Nasıl tavrım olsa bilmiyorum. Çok hoş biri de değil. Çalışıyor spor kitap filmle uğraşıyor. Ne düşünsem anlayamadım.

Isyerinden birisi anlatti kiz internetten biriyle konuşuyormuş birkac aydir meger adam evliymis ve karisi, karisinin ailesi kizin evine kadar gelmisler birsuru hakaretlerle. Bence ne oldugu belirsiz insanlarla konusma kardesim basina bela alirsin
Haklisiniz tabi de mesela evde tek oldugunu anlayabiliyorum bi de ınstagramdan falan değil forumdan da biliyorum. Söyle bir baktım geçmişine az da olsa fikir sahibiyim

Back
X