Bazen kendi kendime uzuluyorum belkide o erkek kismetimde vardi diye.. sence kismetimde olsa tekrar yan yana gelirmiyiz yada unut gitsin mi diyosunYedektekiyle başlamıştır diye tahmin ediyorum Tatilde bulduğu biri olabilir. Boşver keyfine bak
İlk başta olumsuz yaklaştığınız için o da zorlamak istememiş olabilir. Siz zaten bir adım atmışsınız, ben olsam çok bel bağlamazdım ama silmezdim de
İlk başta olumsuz yaklaştığınız için o da zorlamak istememiş olabilir. Siz zaten bir adım atmışsınız, ben olsam çok bel bağlamazdım ama silmezdim de.
Boşver isteyen her zaman bekler yanında olurbenden hoslanan oglan vardi ve ikimizde yeni iliskiden cikmistik ve bende cok tazeydi 3 ay falan olmustu exinden ayrilmam. Bu oglanla konusuyoduk sonra ben buna acikladim Şu an hazir degilim yalan soylemek istemem falan oda bozuldu fark ettim ama ben seni anliyorum bende aynisini yasadim dugunume 3 ay kala terk edildim, zaman herseyin ilaci sabir dedi. Sonra sana arada yazarim nasilsin diye dedi bende arkadasca dedim gulerek oda istersen abi kardes de olur dedi ve orada bozuldugunu anladim. Neyse ondan sonra bu bi kac kez hikayeme yorum atti bende 1 ay once buna mesaj attim nasilsin falan diye ama aslinda amacim onceki gibi konusmakti artik hazirim cunku sonra oda baya sohbet etti 3 gun konustuk. Ondan sonra bu tatile cikti bende yorum attim hikayesine ama okuyup cevap vermedi. Bu kez de ben baya bozuldum belli etmedim tabi susuyorum. Aslinda gizli de olsa yazmasini bekliyorum ama pek umudm kalmadi gibi.. ve hep 2/3 ay arasi bir hikayeme yazardi. Simdi birsz beklesem mi yazar diye veya sil gitsin mi diyosunuz.. acaba benden mi bekliyo ona hazirmisim gibi yazmayi ama bence okadarda olmaz ve cevapta vermedi
Oglan nedir ya?Erkek arkadaşınızdan bahsederken bu ifadeyi mi kullanıyorsunuz?benden hoslanan oglan vardi ve ikimizde yeni iliskiden cikmistik ve bende cok tazeydi 3 ay falan olmustu exinden ayrilmam. Bu oglanla konusuyoduk sonra ben buna acikladim Şu an hazir degilim yalan soylemek istemem falan oda bozuldu fark ettim ama ben seni anliyorum bende aynisini yasadim dugunume 3 ay kala terk edildim, zaman herseyin ilaci sabir dedi. Sonra sana arada yazarim nasilsin diye dedi bende arkadasca dedim gulerek oda istersen abi kardes de olur dedi ve orada bozuldugunu anladim. Neyse ondan sonra bu bi kac kez hikayeme yorum atti bende 1 ay once buna mesaj attim nasilsin falan diye ama aslinda amacim onceki gibi konusmakti artik hazirim cunku sonra oda baya sohbet etti 3 gun konustuk. Ondan sonra bu tatile cikti bende yorum attim hikayesine ama okuyup cevap vermedi. Bu kez de ben baya bozuldum belli etmedim tabi susuyorum. Aslinda gizli de olsa yazmasini bekliyorum ama pek umudm kalmadi gibi.. ve hep 2/3 ay arasi bir hikayeme yazardi. Simdi birsz beklesem mi yazar diye veya sil gitsin mi diyosunuz.. acaba benden mi bekliyo ona hazirmisim gibi yazmayi ama bence okadarda olmaz ve cevapta vermedi
Bence silmek tepki vermek gibi oluyor, çocuk gibi kafaya takmış imajı veriyor sanki.Aynen.. neden silmeyim peki? Yazabilir diye mi?
Yani silmeyip varliginla delirt diyosunBence silmek tepki vermek gibi oluyor, çocuk gibi kafaya takmış imajı veriyor sanki.
Onu sarcazm dedi.. aslinda ben arkadasca konusalim dedim diye laf vurdu abi kardes olalim yok artik mis gibi anlatabildim miIstersen abi kardeş de olur mu dedi? Bu cümleyi kurdu mu sahiden? Bir erkek hoşlandığı kadına neden bu lafı eder ki?
Sarcazm ne demek? Türkçe kurallarına uygun yazmak bu sitenin kurallarından biri.Onu sarcazm dedi.. aslinda ben arkadasca konusalim dedim diye laf vurdu abi kardes olalim yok artik mis gibi anlatabildim mi
Ah küçüğüm neler yaşamışsın sen öyle.benden hoslanan oglan vardi ve ikimizde yeni iliskiden cikmistik ve bende cok tazeydi 3 ay falan olmustu exinden ayrilmam. Bu oglanla konusuyoduk sonra ben buna acikladim Şu an hazir degilim yalan soylemek istemem falan oda bozuldu fark ettim ama ben seni anliyorum bende aynisini yasadim dugunume 3 ay kala terk edildim, zaman herseyin ilaci sabir dedi. Sonra sana arada yazarim nasilsin diye dedi bende arkadasca dedim gulerek oda istersen abi kardes de olur dedi ve orada bozuldugunu anladim. Neyse ondan sonra bu bi kac kez hikayeme yorum atti bende 1 ay once buna mesaj attim nasilsin falan diye ama aslinda amacim onceki gibi konusmakti artik hazirim cunku sonra oda baya sohbet etti 3 gun konustuk. Ondan sonra bu tatile cikti bende yorum attim hikayesine ama okuyup cevap vermedi. Bu kez de ben baya bozuldum belli etmedim tabi susuyorum. Aslinda gizli de olsa yazmasini bekliyorum ama pek umudm kalmadi gibi.. ve hep 2/3 ay arasi bir hikayeme yazardi. Simdi birsz beklesem mi yazar diye veya sil gitsin mi diyosunuz.. acaba benden mi bekliyo ona hazirmisim gibi yazmayi ama bence okadarda olmaz ve cevapta vermedi
Sen cidden sorunlusun, şu cümleden sonra emin oldum.Yani silmeyip varliginla delirt diyosun
Sarcasm iğneleyici bir söz anlamındaymış bak kız sayesinde neler öğreniyoruzSarcazm ne demek? Türkçe kurallarına uygun yazmak bu sitenin kurallarından biri.
Gerçi sarcazm diye İngilizce bir kelime de yok. Sarcasm o.
Biliyorum zaten de bilerek sordum kendisi açıklasın diyeSarcasm iğneleyici bir söz anlamındaymış bak kız sayesinde neler öğreniyoruz
Pot mu kırdım şimdi benBiliyorum zaten de bilerek sordum kendisi açıklasın diye
Bütün sürprizi bozdun bak şimdi, küstüm sanaSeni varlığımla delirticem konu sahibinin dediği gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?