Can ciğer konuşmaktan ziyade kardeşim deyip direkt araya mesafeyi koyacağımı düşündüm ama siz böyle düşünüyorsunuz haklı da olabilirsiniz.Çocuğun tavrından çok, senin taaa ilkokuldan az buz hatırladığın çocuğa kardesim diye hitap etmen garip geldi kusura bakma.
Neden öyle can ciğer gibi konuşuyorsun ki?
Belki aksine resmi olsan, o kadar saçmalamayacak
Ne yapacaksa kaçıncı kattasın diye soruyor bir de konuştuğum var dedikten sonraEvet sil gitsin bencede belliki aranıyor.
Bencede aynen düşündüğün gibi olayİlk okuldan bir arkadaşım sosyal medyadan bulmuş eklemiş beni. Birkaç gün sonra kabul ettim arkadaşlık isteğini. Bu çocuk hatırladığım kadarıyla mülayim, saf bir çocuktu. Nasılsın falan filan diye soruyor. Ben de kardeşim diye cevap veriyorum hep. Her neyse okuduğundan bahsediyor, ben de çalıştığımı söyledim. Nerede çalışıyorsun dedi şurada çalışıyorum dedim. Kendisinin iş yeri olduğundan şimdi okuduğundan filan bahsetti. Hiç sen ne yapıyorsun diye sormamama rağmen. Daha sonra konuştuğun var mı yazmış. Ben de evet kardeşim yazdım. Gülerek hayırlı olsun yazmış. Sonra bana çalıştığım yerde kaçıncı kattasın filan diye soruyor. Niye soruyorsa. Ben de darısı sana diyerek geçiştirdim konuyu kapatıp konuşmamak için. Şimdiye kadar bir kişiyi sevdim ondan sonra da sevemedim ben düşünmüyorum gibi saçma sapan şeyler söyledi. Art niyetli mi düşünüyorum bilmiyorum ama. O kadar belli ki arandığı. Profiline baktım benim kapak fotoğrafımı alıp kendisine kapak fotoğrafı yapmış. Sözlü bir fotoğraftı onu kendisi de kapak fotoğrafı yapmış. Hiç daha öncesinden konuşmamıştım bu çocukla. Hiç hoşlanmıyorum bu tarz insanlardan. Muhatap da olmak istemiyorum ama. Ben mi kötü düşünüyorum? Silip engellesem çok mu ayıp olur?
Bunlar sizin düşünceleriniz benim değil. Aslında söylediğiniz gibi olmasa da bazıları açıklama yapıp karıştırmak istemiyorum. Saygı duyarım.Tavirlariniz cok itici "kardeşim, kardeşim." Nedir ya? Konuşmak istemiyorsan konusmassin. Sorunca sevgilin oldugunuda soylersin, soylemissinde.. ee kaç gunluk insan ki konusmak istemiyorum diyemeyip kiviriyorsun? Seni engelleyen ne?
Cidden su sevgili yapinca butun erkeklere kardesim diye hitap eden sacma sapan kizlardan igrendim yav. Baska turlu ifade edemiyormusunuz? Cocugun yerinde olsam nereden kardesin oluyorumda derdim yani. Erkeklerle konusup kardesim deyince masum boyuta mi geciliyor direk.
Haklısınız engelleyeceğim.Konuşmak istemiyorsan sil gitsin ne mecburiyetin var ki elin adamına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?