Bu erkekler bir garip(!)

• Konu Sahibi Konu Sahibi dryfc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dryfc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
2.568
1.628
133
35
İlk okuldan bir arkadaşım sosyal medyadan bulmuş eklemiş beni. Birkaç gün sonra kabul ettim arkadaşlık isteğini. Bu çocuk hatırladığım kadarıyla mülayim, saf bir çocuktu. Nasılsın falan filan diye soruyor. Ben de kardeşim diye cevap veriyorum hep. Her neyse okuduğundan bahsediyor, ben de çalıştığımı söyledim. Nerede çalışıyorsun dedi şurada çalışıyorum dedim. Kendisinin iş yeri olduğundan şimdi okuduğundan filan bahsetti. Hiç sen ne yapıyorsun diye sormamama rağmen. Daha sonra konuştuğun var mı yazmış. Ben de evet kardeşim yazdım. Gülerek hayırlı olsun yazmış. Sonra bana çalıştığım yerde kaçıncı kattasın filan diye soruyor. Niye soruyorsa. Ben de darısı sana diyerek geçiştirdim konuyu kapatıp konuşmamak için. Şimdiye kadar bir kişiyi sevdim ondan sonra da sevemedim ben düşünmüyorum gibi saçma sapan şeyler söyledi. Art niyetli mi düşünüyorum bilmiyorum ama. O kadar belli ki arandığı. Profiline baktım benim kapak fotoğrafımı alıp kendisine kapak fotoğrafı yapmış. Sözlü bir fotoğraftı onu kendisi de kapak fotoğrafı yapmış. Hiç daha öncesinden konuşmamıştım bu çocukla. Hiç hoşlanmıyorum bu tarz insanlardan. Muhatap da olmak istemiyorum ama. Ben mi kötü düşünüyorum? Silip engellesem çok mu ayıp olur?

O donemden beri size olan askı devam ediyormus. Konusmalarında da bir art niyet yok anladıgım kadarıyla..

Çocuğun tavrından çok, senin taaa ilkokuldan az buz hatırladığın çocuğa kardesim diye hitap etmen garip geldi kusura bakma.

Neden öyle can ciğer gibi konuşuyorsun ki?
Belki aksine resmi olsan, o kadar saçmalamayacak

Can ciğer konuşmaktan ziyade kardeşim deyip direkt araya mesafeyi koyacağımı düşündüm ama siz böyle düşünüyorsunuz haklı da olabilirsiniz.

Tavirlariniz cok itici "kardeşim, kardeşim." Nedir ya? Konuşmak istemiyorsan konusmassin. Sorunca sevgilin oldugunuda soylersin, soylemissinde.. ee kaç gunluk insan ki konusmak istemiyorum diyemeyip kiviriyorsun? Seni engelleyen ne?
Cidden su sevgili yapinca butun erkeklere kardesim diye hitap eden sacma sapan kizlardan igrendim yav. Baska turlu ifade edemiyormusunuz? Cocugun yerinde olsam nereden kardesin oluyorumda derdim yani. Erkeklerle konusup kardesim deyince masum boyuta mi geciliyor direk.

Bencede aynen düşündüğün gibi olay
Sil gitsin ne ayıbı

Konuşmak istemiyorsan sil gitsin ne mecburiyetin var ki elin adamına?

Bunlar sizin düşünceleriniz benim değil. Aslında söylediğiniz gibi olmasa da bazıları açıklama yapıp karıştırmak istemiyorum. Saygı duyarım.

"Art niyetli düşünmek istemiyorum" demişsiniz ama mesajınızın alt metni "bana ölümüne yazıyor".

Şimdi siz konu başlığınızda "erkekler bi garip" demişsiniz ya.

Erkekler için de kızlar öyle.

Siz "görüştüğüm biri var" yazdıktan sonra sizi sevdiğinizden ayırıp bir ilişki yaşamak için zorlamayacak, öyle olsa böyle küçük flörtöz hareketler yapmaz, büyük oynar.

Sadece şansını deniyor sınırlarınızı görmek adına, güzel zaman geçirmek, tatlı tatlı flört etmek için.

Erkekler çok severler ilişki sorumluluğu almadan kur yaparak muhabbet edebilmeyi ama bunun için aday bulmak zordur, siz de kendinizce sınır koyuyorsunuz ama bir yandan da onunla muhatap olarak ona istediğini vermiş oluyorsunuz eski bir tanıdık olarak.

Yani direkt kestirip atmak yerine ima yoluyla "bana asılma tamam mı" diyorsunuz, bu da onun umrunda olmuyor haliyle muhabbet sürdüğü için.

Erkekler düz mantıkla bakarlar olaylara, o sizin rahatsız olduğunuzu düşünmüyor, öyle olsaydı çoktan tavrınızı koyacağınızı düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…