Bu erkekler bir garip(!)

• Konu Sahibi Konu Sahibi dryfc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben art niyet goremedim, belli ki hoslaniyor
Sen istemiyorsan sil engelle gitsin, ekrandan seni iceri cekecek degil ya

Anladım da ,madem unutamayacak kadar seviyormuş,facede görene kadar nerdeymiş.İşin kolayına kaçmış.
Yok ya öyle olduğunu sanmıyorum Allah korusun :)

sen kardeşim diyerek sınır çizmeye çalışıyosun bence bunun nesi garip anlamadım
Anlayamadım ki kardeşim diyerek sınır çizmek istedim ama bunu doğru görmeyenler var. Başka türlü Nasıl konuşabilirim ki sezince.

Durduggunuz kabahat tabiki engelleyin ... kirilirmis vs dusunmeyin bile
Direkt konuştuğun var mı diye sorunca sinirlerim bozuldu. Pek anlaşılmadım sanırım ama ben sınır koymak için kardeşim diye hitap ettim. Silip engelliyorum.

Ben art niyet goremedim, belli ki hoslaniyor
Sen istemiyorsan sil engelle gitsin, ekrandan seni iceri cekecek degil ya
Ne bileyim şimdiye kadar hiç konuşmadım ki bu çocukla ben. İlk okuldan hatırladığım kadarıyla saf, mülayim bi çocuk diye kabul ettim ekleyince. Bana konuşması garip geldi sinirlerim bozuldu sorunca, niyeti sinirlerimi bozdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Demekki cocuk unutamamis bulmus seni eklemiş. Biseyler hissetmis demekki zamaninda belkide ilk aski falansindir.kim Hangimiz hatirlarizki ilkokul arkadaslarimizin ad soyadini.belliki unutamamis.kardesimli konusmanda cok sacma olmus yasitin insana .onyargili olma illa sevgili olacan die bişey yok belki iyi bir arkadas olursunuz

ay ne var çocuk şansını denemiş. ne olacak ki. istemiyosanız konuşmazsınız yani. o kadar saf ve temizdi ki, benden nasıl hoşlanır :// demek çok saçma.

bir de bu kardeşim lafı çok ele ayağa düştü. nedense bana itici geliyor.

ilk okulda da sana ilgisi varmiydi?ben bir ak niyet goremedim,ama istemesin engelersin.

ilk okulda da sana ilgisi varmiydi?ben bir ak niyet goremedim,ama istemesin engelersin.
Hiç öyle bir şey hatırlamıyorum inanın. Sadece durduk yere konuştuğun var mı diye sorması bana garip geldi. Hoşuma gitmedi.

Nerden kardeşin oluyor ki..Sende bi triplisin gı..sil gitsin adam o kadar boşta kalmışki ilkokula kadar inmiş abazanlık işte

bugüne kadar yoktu, bugünden sonra olsa ne olur, olmasa ne olur. bas engeli ne zaman kaybediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…