Yok yok. Öyle değil. 7 ayda asla bir naza çekme bilmem ağlama bir şeyler isteme gibi şeyler olmadı. Yapım da yok zaten. BeceremiyorumŞaka yapmış gibi geldi bana. Insallah bu kadar hamilelik vurgusunun ardindan gelen bu "hamileyim her seye aglamaya hakkim var" konularından degildir. Bagirip cagirdi falan mi? Nasil gelişti mesele
Uzatması da bıktırır cidden. Sanki naptınHayır en sevdiği çikolatadan yanına bıraktım bir de. Keşke koymasaydımben ona küsünce hemen bir çiçeğe tav oluyorum ya. De ki az naza çek kendini demi. Yok yok bende öyle şeyler yok.
Ama öğrenmeye engel değil. Buradan çok şey öğrendim naza çekmeyi de elbet öğrenirim
İnşallah öyledir. Anlayınca yazarım şaka mı değil mi diyeBence saka yapmis
Demi yaniUzatması da bıktırır cidden. Sanki naptın
Galiba o hassas dönemlerin birindeyim bugün. Çok sağ olun güzel yorumlarınız içinBen pek huzur bozulacak bir durum göremedim sanki. Hamilesiniz ya, bence o yüzden ekstradan hassas oluyor olabilirsiniz. Bizde bayram üzeri gezideydik, sabahı gittim eşimin elini öptüm şakasına güldük eğlendik falan. Boşverin, bozmayin ağzınızın tadini.
Galiba. Bir de bu bayram kimseyi kutlamadım ki. Bir annemi babamı aradım. Zaten yolda iken ben kimse ile konuşamam araba tutar diye sadece anneleri aradım.Eeee sizin mi kutlamanız gerekiyormuş
eşiniz de bir garipmiş gerçekten ya.. umarım şakasına filan yapıyordurYok yok. Öyle değil. 7 ayda asla bir naza çekme bilmem ağlama bir şeyler isteme gibi şeyler olmadı. Yapım da yok zaten. Beceremiyorum
Sadece çayda iken eee cookie koca bayram geçti de bir bayramımı kutlamadın dedi ? Bende şaşırdım harbiden mi dedim ? Kendimi sorguladım Aslıında yola çıkmadan da bir küçük kutladım mu ne ? Aklıma gelmiyor o kadar unutkanım yani. Ama elini öpmedim diye mi alındı bilmiyorum. Sonra koltuğa geçti uzandı. Gerisi sessizlik. Bende sinir oluyorum bu duruma.
Kusura bakma unutmuş olabilirim dedim. Gel bayramlaşalım dedim ama pek yüz vermedi. Şimdi de kahve yaptım gönlünü almak için ama geçmiş ya bir kere. Böyle sorun değil diyerek geçiştirmedi. Öylesine içti yani.
Benim de bugün değişik günlerimden biri. İlk kez bu kadar rahatsız hissediyorum kendimi. Akşam akşam o sessizlik huzursuzluk oldu benim için. Bende burada sizinle konuşmak istedim
Bir erkek neden trip atar ayriyeten hamile esine neden triplenir. Ay ben burdan sinirlendim, boşverin gitmeyi üstüne, kahvenizi cikolatanizi kendi kendinizle huzur içinde tadın.Çekmez miyim ? Çekiyorum da. Gönlünü fr almaya çalışıyorum ama yok. Hiç yüz vermiyor.
Şimdi kahve yaptım tekrardan kusura bakma gel bayramlaşalım dedim. Öyle yarım ağız şey yaptı. Yani bende ne yapayım daha. Yüz dökünce erkekler bana itici geliyor galiba.
Dualarınızda eksik etmeyin beni. Galiba biraz hamilelikten oldu alınma.o niye kutlamamış
dertlik bi şey yok ayrıca
hamileliğin son ayları insan her şeyi abartıyor. sıkmayın canınızı az kalmış
Ne demek bebişim, takma sen. En güzel dönemindesin, bi zahmet biraz anlayış göstersin o da.Galiba o hassas dönemlerin birindeyim bugün. Çok sağ olun güzel yorumlarınız için
Ayy inşallah ya. Belki de beni kekliyor da ben mi anlamıyorum acaba. Bu adam benim ayarlarım ile oynuyor vallahi yaeşiniz de bir garipmiş gerçekten ya.. umarım şakasına filan yapıyordur
şu dönemler en zoru. Allah hayırla kurtarsın inşallahDualarınızda eksik etmeyin beni. Galiba biraz hamilelikten oldu alınma.
Oda üstüme gülüyor galiba. Daha da bir gıcık olmaya başladım şu an. Hayırlısı inşallah
Yaptım zatenBen mi anlamadım? Burada huzur bozacak bir şey yok. İyi o zaman bayramın kutlu olsun deyip öpseydiniz.
ayy unutmuşum ya telaşeden der sarılır bayramlaşırsınız. ha 2 gün önce ha 2 gün sonra ne farkeder.Ayy inşallah ya. Belki de beni kekliyor da ben mi anlamıyorum acaba. Bu adam benim ayarlarım ile oynuyor vallahi ya
Allah razı olsunşu dönemler en zoru. Allah hayırla kurtarsın inşallah
Ahh ahh. Daha neler görüp neler öğreneceğiz acaba bu hayattaayy unutmuşum ya telaşeden der sarılır bayramlaşırsınız. ha 2 gün önce ha 2 gün sonra ne farkeder.
bunun için de surat yapan erkek ilk defa duyuyorum
Al benden de o kadarYok bu erkekler kapatılsın ya cidden feminist olucam gidicem bu gidişle
Evet belki de öyle demiştir ben anlayamamışımdır. Ama ben bayram dışında zaten hep ilgiliyim. Yani fazla ilgiliyim. Bazen çocuğummuş gibi hissediyorum.Ben ortada huzur bozulacak bir durum görmedim. Adam iki kelime de mi etmesin. Sussun içine atsın. Kırıldığı bir şeyi söylemek illa ki huzur kaçırmak değildir. Benimle ilgililen demek istemiş adam
Tıpı oynuyor demiş iletişimi kesmiş yani sorun o. Yoksa boyle bi serzenişte bulunabilir . Iletişimi niye kesiyor kiBen mi anlamadım? Burada huzur bozacak bir şey yok. İyi o zaman bayramın kutlu olsun deyip öpseydiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?